καλά αυτό είναι το μόνο σίγουρο…!
…στο σύντομο μέλλον παίζει να γίνει??? ε? ε? ε?
καλά αυτό είναι το μόνο σίγουρο…!
…στο σύντομο μέλλον παίζει να γίνει??? ε? ε? ε?
Επισημο ή εσυ το λες?
από e-tetradio
Μας ήρθε ένα mail από το Μετροπόλιταν. Το δημοσιεύω, με κάθε επιφύλαξη, όπως ακριβώς μας το έγραψε ο αναγνώστης:
“Είναι ακόμα στο Μετροπόλιταν νοσοκομείο. Θέλει να φύγει για ΝΥ σήμερα”.
ΛΕΡΑΑΑΑΑΑΑ !!!
Το χουν ξεφτιλίσει το θέμα κανονικά οι τύποι της Didi εδώ και χρόνια. μόνο μια φορά έχω πάει στο Terra Vibe το 2005 και ποτέ ξανά και ούτε πρόκειται.
όταν μιλάμε για ΦΕΤΑ εννοούμε ΗΠΕΙΡΟΣ και, όταν μιλάμε για ΟΡΓΑΝΩΣΗ εννοούμε Didi
Ναι ε??? Πειράζει που εγώ δεν σε πιστεύω?
oxi τσέκαρε τις ημερομηνίες ένα show ανά δυο μέρες συνεχώς οπότε δεν παίζει…εκτος αμα το βάλουν μεταξύ τελευταίας ευρωπαικης και πρώτηα αμερικανικης συναυλιας
Απο e-tetradio.gr
Μας ήρθε ένα mail από το Μετροπόλιταν. Το δημοσιεύω, με κάθε επιφύλαξη, όπως ακριβώς μας το έγραψε ο αναγνώστης:
“Είναι ακόμα στο Μετροπόλιταν νοσοκομείο. Θέλει να φύγει για ΝΥ σήμερα”.
…μήπως θέλει και την μαμά του…
καλά τρώει ήδη μπακλαβά στην Τουρκία…
να το κάψουμε το μαγαζάκι της didi
Oι πηγές μου ήταν σωστές για το ιδιωτικό νοσοκομείο του Φαλήρου Δεν έχουν φύγει αλλά ξεστήνουν την σκηνή…μαθαίνω.
και μου την δίνουν και οι ξένοι που στο επίσημο site μας την λένε λες και φταίμε εμείς…!
μια χαρά το terra vibe ρε! άλλο φταίει
αναλογα αν θα ακυρωσουν κ αλλες συναυλιες
Πριν λιγο περασα απο Μαλακασα. Εχουν φερει γερανους και κατεδαφιζουν την σκηνη. Ηταν χωρις αδεια ακουσα.
Αδεια υπηρχε… Δεν παιζουν με αυτα!!
Θα ειχε ακυρωθει νωριτερα
Παιδιά, ας μην κράζουμε τυφλά. Αν ο άλλος φεύγει άμεσα για ΝΥ, τότε κάτι σοβαρό τρέχει και καλύτερα που δε θα γίνει η συναυλία. Σύντομα θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση. Ως τότε υπομονή. Δεν είναι ανάγκη να εκνευρίζουμε τον κόσμο δίχως λόγο
θαχει γελιο!!
ναι…και ποιος κραταει τα εισιτηρια μετα απο 2-3 χρονια?
εγω ναι και το 90% τουλαχιστον αλλα αυτοι που τα πεταξαν???#-o
Αφου οπως λετε ξεστηνουν την γαμωσκηνη,γιατι δεν βγαινει ενας γαμωυπαλληλος της didi να πει οτι η συναυλια ακυρωνεται οριστικα να τελειωνουμε? Περιμενουν παλι μεχρι τελευταια στιγμη ( μεχρι της 3 ειχαν πει ) για να μας πουνε οτι τελικα δεν θα γινει οριστικα? ΟΤΙ ΝΑ΄ΝΑΙ…
Ακυρωθηκε κ επισημα
έχουμε επίσημη ανακοίνωση
ΑΝΑΒΑΛΕΤΕ
Τωρα ακουω Red Fm και μολις ειπαν οτι εβγαλε επισημη ανακοινωση η didi οτι η συναυλια δεν θα γινει ουτε σημερα ( λες και δεν το ξεραμε ) και οτι αν ακυρωθει οριστικα ή αν θα τους βαλουν σε αλλη ημερομηνια,θα βγει ανακοινωση τις επομενες μερες και οτι να κρατησουμε ολοι τα αποκοματα.
αντε γεια ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε…
Μας ξενερωσατε!!!