Depeche Mode, 12 Μαίου στην Αθήνα

και μια χαρα να ειναι σημερα, η συναυλια θα ηταν αδυνατο να γινει. Ποτε θα ξεστηναν τη σκηνη?? Αυριο το πρωι?? και θα τρεχαν να προλαβουν να την στησουν Τουρκια για να ξαναπαιξουν λιγες ωρες μετα??? Οχι οτι δεν εχει γινει στο παρελθον κατι τετοιο - συναυλιες απανωτες καθε μερα- αλλα το προγραμμα τους ηταν καθορισμενο…οποτε δεν υπηρχε περιπτωση να γινει σημερα ουτως η αλλως.

Νταξει παιδια μη φωναζετε. Μας ενημερωσαν πριν τις 17 : 00 τουλάχιστον…

Aπο το φορουμ του επίσημου site:

dave is not on dope for 13 years now i hope it’s only from the greek food

Αυτη η ασθένεια έμαθα απο ατομο που ήταν χτες πως είναι η υπερβολικη δόση ουσιων,
Τώρα δεν ξερω κατα πόσο αληθεύει γιατι ξερω οτι ολοι αυτοι έχουν τους δικους τους γιατρους και ελέγχουν τις δόσεις τους,απο κει και περα δεν ξερω τι να πω, :-k :dunno:

Ρε σεις, 1000 δίκια έχετε αλλά το χέζετε το θέμα. Ναρκωτικά, γαστρεντερίτιδες, “he’s too drunk”, αποκλειστικά mail από insiders που έρχονται σε άκυρα σαητ, η σκηνή ξεστήνεται, όχι δεν ξεστήνεται, όχι γκρεμίζεται με μπουλντόζα γιατί ήταν χωρίς άδεια, έχει ήδη στηθεί Κωνσταντινούπολη… Ό,τι ναναι :-s

Κουλάρετε λίγο, θα δείτε αν θα παίξει καμια άλλη ημερομηνία αλλιώς κινείτε διαδικασίες (αν δεν αποζημιωθείτε) για να πάρετε πίσω τα λεφτά σας. Μην το μεγαλοποιείτε τόοοοσο πολύ. Και ναι ρε παιδιά, δεν είναι απίθανο να σωριάστηκε ο άνθρωπος κάτω στις 9, μπορεί τότε να άρχισε να έχει διάρροιες ξέρω γω, τι να πω. Και γιατροί γίναμε;

χέστηκα για τα λεφτά φίλε μου (οχι ότι μου περισσεύουν) , εγώ αυτούς ήθελα να δω…

απο γνωστο της γυναικας μου που ειναι τωρα στο Metropolitan μαθαμε οτι εκτος του υπαρχουν πολλοι δημοσιοφραφοι,ενας γιατρος του ειπε οτι οντως εχει γαστρεντεριτιδα,οτι ξερνουσε απο νωρις εχθες ο Dave και οτι του βρηκαν και προστατη. Δεν ξερω κατα ποσο ισχυουν αυτα που ειπε ο γιατρος,παντως ετσι μου ειπε η γυναικα που εμαθε απο τον γνωστο της. Θα μπορουσαν να ειχαν ενημερωσει πιο νωρις…Τεσπα οτι αλλο και να λεμε τωρα,μαγκες τον ηπιαμε. Αντε παμε τωρα 28 Μαιου HIGHWAY TO HELL:wink:

πήρε φίλη τηλ στο Ticket House κατα τη 1παρα και της είπαν ότι δεν παίζει να γίνει σήμερα

άμα το ήξεραν ότι δε θα ανέβουν στη σκηνή, πριν τους Puressence που λέει ο Tsipouras, που σημαίνει πριν τις 19:00 σύμφωνα με το πρόγραμμα, και στο meet’n’greet (πήγε κανείς τελικά;) λίγο πριν βγουν ήταν καλά, ε δε νομίζω να είναι άρρωστος :-k

@Vassilis7: για ποιον τάπητα λες; λίγο γρασίδι είδα, το οποίο το καλοκαίρι θα έχει μαραθεί, όπως έγινε και πέρσι

Ρε γμτ είναι δύσκολο να καταλάβετε ότι ο καθένας λέει ό,τι θέλει; Λες και ο γιατρός του Ντεηβ θα έλεγε στους δημοσιογράφους που το είπαν στο γνωστό της γυναίκας του vassilis7 ο οποίος το λέει σε μας, το πλήρες ιατρικό ιστορικό του ανθρώπου ας πούμε. Και στην τελική τον είδατε σε φωτο στις 8 ότι δεν ξερνάει και είναι οκ. Ξέρασε πιο μετα, δεν προλάβανε να πουνε τιποτα οι ντιντιδες, τερμα. Θα σκασετε πια ρε γαμωτο, εχει και ζεστη, πιεση 20 θα κάνετε.

Λεω για τον πλαστικο ταπητα τον οποιο δεν ειχαν περσυ και ειχαμε φαει ολη την σκονη. Φετος επιτελους εβαλαν,τουλαχιστον μπροστα στα 80αρια που ημουν εγω ειχε,πιο πισω ειναι λογικο να μην εχει γιατι δεν γεμιζει παντα τοσο πολυ. Εαν ησουν περσυ στο Rockwave την ημερα των Cavalera,θα θυμασαι τι γινοταν.

αν θες να σκάσουμε, μπορείς απλά να μας αγνοήσεις
δεν ήσουν στο TerraVibe, δε σε αφορά ό,τι παίχτηκε

@Vassilis7: το φαντάστηκα ότι θα ήταν μόνο στα 80άρια… βέβαια αυτό μου θυμίζει τα όρια των καπνιστών/μη καπνιστών, λες και ο καπνός/η σκόνη δεν σκορπίζεται. δεν ήμουν καβαλέρα, αλλά και μόνο που περπατάνε τόσα άτομα σε χώμα…

Είπα ότι θα σκάσετε απ’ τη ζέστη. Όχι να σκάσετε.

Aυτό για τον όγκο στα γεννητικά όργανα το άκουσα κι εγώ το πρωί από γνωστό στο Metropolitan αλλά δεν ήθελα να το δώσω…αλλά αφού το είπε και άλλος οκ.

Την Τρίτη 12.05.09, στις 21:00, η αιφνίδια αδιαθεσία του τραγουδιστή των Depeche Mode, Dave Gahan, λίγη ώρα πριν εμφανιστεί στη σκηνή, τον οδήγησε εκτάκτως σε νοσηλεία στο νοσοκομείο, με αποτέλεσμα την αναβολή της συναυλίας του συγκροτήματος.
*
Παρʼ όλες τις ελπίδες για γρήγορη ανάρρωση του τραγουδιστή και διεξαγωγή της συναυλίας σήμερα 13.05.09, σύμφωνα με την ενημέρωση από το management του συγκροτήματος και του επιβλέποντα ιατρού του τραγουδιστή, η κατάσταση της υγείας του δεν του το επιτρέπει.
*
Σύντομα θα υπάρξει νέα ανακοίνωση που θα αφορά είτε νέα ημερομηνία διεξαγωγής της συναυλίας των Depeche Mode, είτε την οριστική ακύρωση της.
*
Η διοργανώτρια εταιρεία παρακαλεί να κρατήσετε τα αποκόμματα των εισιτηρίων σας τα οποία είτε θα εξασφαλίσουν την είσοδό σας σε περίπτωση νέας ημερομηνίας, είτε για την εξαργύρωση αυτών σε περίπτωση οριστικής ακύρωσης.
*
Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Από didimusic.gr πρίν από λίγο, τα χαιβάνια το έβαλαν σε λάθος χρονολογική σειρά,πρίν από την χτεσινή ανακοίνωση!!!

Ωπα, δηλαδη αν οριστει νεα ημερομηνια για το λαιβ δε μπορουμε να παρουμε τα λεφτα πισω?

Θα μπορείς.

Ελπίζω να μην ακυρωθεί και να ορίσουν νέα ημερομηνία κάποια στιγμή…

Έστω. Δε διαβάσαμε όμως απλά μια ανακοίνωση στο ίντερνετ ενώ πίναμε τον καφέ μας το πρωί μιας όμορφης Τετάρτης…
Μπορεί να υπάρχει τρελή ραδιοαρβύλα, αλλά πολλοί είχαν πάρει εισιτήριο απ’το χειμώνα, οι περισσότεροι κάναμε 80 χιλιόμετρα δρόμο, δεν ξέρω πόσα χιλιόμετρα ποδαρόδρομο, και τελικά χάσαμε 1 μέρα από τη ζωή μας - για όποιο λόγο και αν έγινε αυτό. Και στο κάτω κάτω δεν είναι ότι δεν είδαμε τους Depeche Mode live, αλλά ήταν μια αφορμή για πολλές σκέψεις. Οπότε ας φτάσει και 500 η πίεση άμα θέλει.

By the way, εγώ είμαι περισσότερο εξοργισμένη για την αισχροκέρδεια που παιζόταν έξω από το TerraVibe, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

[QUOTE=Aloe;625186], οι περισσότεροι κάναμε 80 χιλιόμετρα δρόμο, δεν ξέρω πόσα χιλιόμετρα ποδαρόδρομο, και τελικά χάσαμε 1 μέρα από τη ζωή μας
QUOTE]

80??? Ααααχ τι να πει ο καημενος ο αδερφος μου που εκανε 700 χλμ δρομο,ηρθε απο Ξανθη με αεροπλανο,δεν τους ειδε και τελικα γυρισε πισω σημερα το πρωι. Πεταμενα αεροπορικα εισιτηρια δικα του και της γυναικας του + τα λεφτα απο την συναυλια. Καλη φαση ε?? Τεσπα,παιδες μην το κουραζουμε αλλο,ας περιμενουμε να δουμε τι θα ανακοινωθει και οπως ειπα και πιο πριν…28 ΜΑΙΟΥ HIGHWAY TO HEEEEEEELL

[quote="“vassilis7,post:299,topic:7120”]

Εννοώ από Αθήνα, 40 πήγαινε και 40 έλα. Μιλάω για τον περισσότερο κόσμο. Ξέρω πως είχαν έρθει από παντού, μέχρι και ξένους είδα…