Depeche Mode, 12 Μαίου στην Αθήνα

Υπάρχει κανένας δικηγόρος να μας πεί αν νομικά μπορούμε να διεκδικήσουμε τα έξοδα μετακίνησης κλπ εφόσον υπήρχε δόλος ώστε να μην ανακοινωθεί η ακύρωση πρίν την προσεύλεση του κοινού?

καλα αυτα τα Group ουτε ναρκωτικα δεν ξερουν να παιρνουν ρε! μετα μου λενε γιατι τους κραζω… 8)

Καλα ετσι και αλλιως στην Ελλαδα ζουμε, οσο υπαρχουν εταριες σαν την DIDI και τυποι σαν τον Λωρη δεν θα δουμε προκοπη… Ετσι ειναι η νοοτροπια του Ελληνα: θα μιλησω με τον κολλητο μου που ειναι δημοσιογραφος και εχει τα cone του για να μπω τζαμπε στο rockwave και να παω backstage… Η θα ανακοινωσω στους 10.000 ( δεν ειμαι σιγουρος για τον ακριβες αριθμο θεατων χτες ) οτι δεν θα γινει η συναυλια τελευταια στιγμη και δεν θα τους δωσω τα χρηματα πισω. Μια συμβολη ? Ξενιτευτειται :slight_smile: Κακο δεν κανει, τοσα φεστιβαλ και συναυλιες γινονται στο εξωτερικο, τα περισσοτερα σε προσιτες τιμες. Λιγη οργανωση και καλη παρεα θελει μονο… Τωρα προτασεις του στυλ να καψουμε τα γραφεια της DIDI και να κρεμασουμε τον Λωρη στην Ομονοια για να τον φανε τα κορακια ειναι λιγο ακραιες :stuck_out_tongue: Αλλα οκ καταλαβαινω οσους πηγαν χτες, και εγω οταν πηγα σε εκεινο το φεστιβαλ πριν μερικα χρονια με in flames, motorhead, dimmu, anthrax και sentenced που ειχε γινει στην παραλιαετσι ενιωθα…

υ.γ. αλλα μετα πηρα αυτογραφο απο lemmy, in flames και anthrax :D:D:D:D

Μόλις μου ήρθε e-mail απο την didi,

Την Τρίτη 12.05.09, στις 21:00, η αιφνίδια αδιαθεσία του τραγουδιστή των Depeche Mode, Dave Gahan, λίγη ώρα πριν εμφανιστεί στη σκηνή, τον οδήγησε εκτάκτως σε νοσηλεία στο νοσοκομείο, με αποτέλεσμα την αναβολή της συναυλίας του συγκροτήματος.

Παρʼ όλες τις ελπίδες για γρήγορη ανάρρωση του τραγουδιστή και διεξαγωγή της συναυλίας σήμερα 13.05.09, σύμφωνα με την ενημέρωση από το management του συγκροτήματος και του επιβλέποντα ιατρού του τραγουδιστή, η κατάσταση της υγείας του δεν του το επιτρέπει.

Σύντομα θα υπάρξει νέα ανακοίνωση που θα αφορά είτε νέα ημερομηνία διεξαγωγής της συναυλίας των Depeche Mode, είτε την οριστική ακύρωση της.

Η διοργανώτρια εταιρεία παρακαλεί να κρατήσετε τα αποκόμματα των εισιτηρίων σας τα οποία είτε θα εξασφαλίσουν την είσοδό σας σε περίπτωση νέας ημερομηνίας, είτε για την εξαργύρωση αυτών σε περίπτωση οριστικής ακύρωσης.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Καλα, αυτα με τους γνωστους στα νοσοκομεια και τις κρυφες καμερες ξερω γω στο μυαλο του γαχαν ειναι για τρελα γελια. Εντωμεταξυ αντι να βριζετε το συγκροτημα ή τον ιδιο ή τον μανατζερ τους, θα πρεπε να μην ξαναπατησετε σε συναυλια της εν λογω διοργανωτριας αλλα σε ενα μηνα παλι ροκγουεηβ θα ειστε οποτε μην δουλευομαστε. Περαστικα σε σας και στον γαχαν!

…λες και έχουμε πολλές εναλλακτικές για να δούμε κάποια συγκροτήματα στην Ελλάδα…

Ρε παιδιά, μην βλέπουμε παντού συνωμοσίες. Σιγά μην υπήρχε και οργανωμένο σχέδιο. Η σκηνή των Depeche στήθηκε κανονικά και το Intro μπήκε κανονικά γιατί μέχρι τελευταία στιγμή περίμεναν να δουν αν ο Gahan θα τα καταφέρει. Εφόσον η ακύρωση ήρθε από το συγκρότημα και εφόσον είχαν κοπεί ΠΟΛΛΑ εισιτήρια (τόσα ώστε η συναυλία να “βγαίνει” κανονικά οικονομικά), η διοργανώτρια δε θα έχανε τίποτα με το να ανακοίνωνε νωρίτερα την ακύρωση. Ο καθένας μπορεί να πιστεύει ό,τι θέλει, αλλά η αλήθεια είναι πως αν ήξεραν για σίγουρη ακύρωση της συναυλίας από πριν, θα το είχαν κάνει. Βλέπετε άλλωστε τη δυσφήμιση που πέφτει προς τους διοργανωτές τώρα, παρότι δεν φταίνε οι ίδιοι!
Αν θέλετε τα λεφτά σας πίσω, μπορείτε να τα ζητήσετε από τους Depeche Mode, αφού αυτοί είναι υπεύθυνοι για ό,τι έγινε!

:lol::bow2:

Συμφωνώ, αλλά αφ’ ενός δεν υπάρχει περίπτωση ως Έλληνες να οργανωθούμε και να κάνουμε κάτι μαζικά και αφ’ ετέρου η DIDI έχει φτάσει στο σημείο να οργανώνει (εντός ή εκτός εισαγωγικών) ένα μεγάλο ποσοστό των συναυλιών εδώ. Τα παραπάνω για μένα σημαίνουν πως αν αποφασίσεις να κάνεις μποϊκοτάζ θα είσαι ο μοναδικός που θα χάνει όλες τις συναυλίες και ταυτόχρονα τίποτα δεν θα καταφέρεις ν’ αλλάξεις. #-o

Θεμα επιλογων ειναι. Εγω προτιμω να μαζευω λεφτα να παω μια φορα το χρονο εξω να δω αξιοπρεπως 10 συγκροτηματα μαζι παρα να πηγαινω στα γονατα μεχρι την μαλακασα με 60 ευρω τα 2 συγκροτηματα.

Fotini δεν θα εισαι ο μοναδικος πιστεψε με…

](http://img266.imageshack.us/my.php?image=mitsdepeche.jpg)[/IMG]

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχ :bow2::respect:

True μεταλλάς σίγουρα δεν είμαι αλλά πείτε μου, πόσο πιθανόν θα ήταν να ακυρώσουν συναυλία οι Saxon λ.χ. λόγω αδιαθεσίας του Biff?

Ε κοίτα, αν φάει κανα σάπιο πιτόγυρο και χέζεται δε νομίζω να βγει στη σκηνή :Ρ

Άμα ο άνθρωπος δεν είναι καλά γιατί να μην την ακυρώσουν :-k… άσχετο που οι saxon είναι γενετικά τροποποιημένοι για να μην έχουν αδιαθεσίες και άλλα περίεργα … 8)8)8)

Έχεις ένα δίκιο, συναυλία που διοργανώνει η DIDI εννοούσα. :oops: #-o

(Aν και υπάρχει φημολογία ότι ίσως μεταφερθεί στο T. V. αλλά μάλλον ράδιο αρβύλα είναι).

Μεγαλο σπασιμο το χτεσινο.

Και να πεις γαμω το κερατο μου οτι εστω ειδα και Puressence παει στο διαολο.Ουτε αυτους δε προλαβα,εφαγα ενα διωρο στη κινηση περιμενοντας πως και πως τους Depeche και τελικα τζιφος.Η γνωμη μου παντως για τη Didi δε διαφερει καθολου απ’αυτη των περισσοτερων αλλα εδω πιστευω οτι το φταιξιμο δεν ειναι εξ’ολοκληρου δικο της αλλα και της μπαντας(και ιδιαιτερα του Gahan).

Το χειροτερο ολων ομως ειναι πως η μπαντα δεν ειχε καν το θαρρος να βγει Η ΙΔΙΑ ν’απολογηθει για τη ξαφνικη αυτη ακυρωση παρα ο Manager της μ’εκπροσωπο της Didi.

Κυριοι λυπαμαι δε μας πειθετε.

Χωρίς να ξέρω πόση βάση έχουν τα παρακάτω, εδώ:

http://www.depmod.com/forum/viewthread.php?tid=10136

ακούγεται ότι ακυρώθηκε και η Τουρκία και μάλλον πάνε προς ακύρωση Βουκουρέστι και Σόφια και ο Gahan γυρνάει Νέα Υόρκη. :frowning: Ελπίζω πραγματικά να μην έχει κάτι πολύ σοβαρό…

Φίλε spyrous ή δεν κατάλαβες τι λέω ή είσαι γίδι.
Anyway αν θες μιλαμε αργότερα γιατί πρέπει να την κάνω.
Τους AC/DC που λες.Οι τύποι ακύρωσαν μια συναυλία και την κάναν αργότερα, τεσπά βαριέμαι να συγκρίνω τώρα κολλοσούς με τυπάκια.

Αυτο που μου τη σπαει ειναι οτι στα ξενα φορουμ φανς κατηγορουν τη χωρα μας οτι φταιει τα καργιολια… τι ζουδια θεε μου.

Πάντως θεωρώ καλό αυτό που έγινε από μία μόνο σκοπιά: μπας και αρχίσει επιτέλους το ελληνικό κοινό και αναρωτιέται μήπως έχει δώσει υπερβολικό βάρος σε κάποια συγκροτήματα.

Προς θεού δεν απορρίπτω τους Depeche Mode σαν συγκρότημα και όποιος το κάνει είναι αφελής, ξέρετε δα τι ύψους και του βάθους ανθρωποι γινόμαστε. Έχουν τη θέση τους στη μουσική. Αλλά…αλλά. Ο νοών νοείτο. Kraftwerk πχ δεν είναι και ούτε πρόκειται να γίνουν. Και αυτό δεν το αναφέρω σαν σύγκριση αλλά απλά σαν παράδειγμα.Αλλωστε στη μουσική οι συγκρίσεις είναι ατοπες…

Μεγάλοι καλλιτέχνες είναι λίγοι και ο όρος “καλλιτέχνης” είναι πολύ βαρύς.