- 100000000000000
Αυτο εννοειται!!! δεν μπορει να θεωρειται καλλιτεχνης π.χ. η γκα γκα το ιδιο δλδ με τον μυθο [SIZE=“4”]ΜΙCHAEL JACKSON[/SIZE]!!!8)
Αυτο εννοειται!!! δεν μπορει να θεωρειται καλλιτεχνης π.χ. η γκα γκα το ιδιο δλδ με τον μυθο [SIZE=“4”]ΜΙCHAEL JACKSON[/SIZE]!!!8)
Κλασης ανωτερα τα live των Depeche απο των Kraftwerk που ειναι 4 ακινητοι μλκες με laptop.
Περιμένεις τώρα εγώ να “τσιμπήσω” και να κάνω έναν αντίλογο ε? Μάλλον δεν κατάλαβες τίποτα απότι έγραψα. Δεν πειράζει. Ακου ότι σε ευχαριστεί και κρίνε και μίλα όπως θες. Μπορεί κάποτε να αναθεωρήσεις…μπορεί και όχι βέβαια.
Καλά, και στους Depeche όλοι ακίνητοι είναι πέραν του Gahan :p:lol:
Για γαστρορραγία(πρέπει να είναι αρκετά σοβαρή)+πλύση στομάχου έμαθα και μου φαίνεται το πιο πιθανό μιας και στη ραδιοαρβύλα ακούγεται πιο πολύ για συμπτώματα γαστρεντερίτιδας. Φαίνεται του άρεσε πολύ το εγχώριο προϊόν
Τεσπα ανέκδοτο έχει καταντήσει, αλλά άμα είναι όντως έτσι μόνο ο Gahan “φταίει”.
Πάντως το… yupi.gr (:lol: #-o), γράφει τα εξής:
Το Yupi έμαθε από δύο διαφορετικές πηγές ανεξάρτητες μεταξύ τους πως μισή ώρα πριν τη συναυλία ο 47χρονος Γκάχαν έδειχνε υγιέστατος και ευδιάθετος, συμμετείχε στο meet and greet με τους fans, και τίποτα δεν έδειχνε πως υποφέρει από κάτι. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως λίγα λεπτά πριν από την προγραμματισμένη έναρξη της συναυλίας, γύρω στις εννιά, συνέβη πολύ σοβαρό επεισόδιο στο καμαρίνι του τραγουδιστή, με τον ίδιο να βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση. Οι πηγές αναφέρουν πως στο επεισόδιο ενεπλάκη η σύζυγος του Γκάχαν, Τζένιφερ, η οποία είναι Ελληνικής καταγωγής, από την Κω (τους βλέπεις στη φωτογραφία από πάνω, σε πιο ευτυχισμένες στιγμές).
Ρε παιδιά εμένα άλλο με καίει.
Θα ξαναπατήσετε στη Μαλακάσα ποτέ;
Ναι αμέ !!!
2 μέρες RW καθώς και deep purple 8)8)8)
Καλά ρε τι κόλημα έχετε φάει με τη Μαλακάσσα και την ντι ντι ; Αμα αρρώστησε ο άλλος η μάλωσε με τη γυναίκα του η Μαλακάσσα τι φταίει δηλαδη ;; Ελεος δηλαδη,σε αυτη τη χώρα κάποιον πρέπει να πάντα να κατηγορήσουμε.
Αρρώστησε, έχει μαμηθει στη διάροια και στους εμετους, αυτο ήταν και τελίωσε. Αμα γίνει καλά σύντομα, θα πάιζουν, άμα όχι τα λεφτα πίσω και τέλος.
Ναι ξέρω μαμημένη και η Μαλακάσσα, αλλά και η ντι ντι, αλλα στην προκειμένη περίπτωση αμα δεν υπάρχει συγκρότημα , συναυλία πάπαλά.
Πάντως το ανέφερε και ο Κανελλόπουλος στο e-tetradio… :-k
Για την ακατασχετη διαρροια υπαρχει και το imodium. Αμα ομως σε εχουν στο χεσιμο…
Φυσικα και θα ξαναπατησουμε γιατι παιζουν συγκροτηματα που αλλες εποχες ουτε στον υπνο μας δεν θα βλεπαμε στην Ελλαδα και επειδη δεν εχουμε το λεφτοδεντρο να πηγαινουμε να τα βλεπουμε ΟΛΑ εξω… Αν εσυ εχεις λεφτοδεντρο στην αυλη σου μαγκια σου και καμαρι σου:wink:
Αν οι AC/DC επαιζαν στην Μαλακασα, δεν θα πατουσες φανταζομαι ε…? Θα εκανες “μπουκοταζ”…
Ενταξει εχει καποια μειον ο χωρος αλλα αμα μια μπαντα μ’αρεσει sorry δεν μπορω να το παιξω “υπερανω” και να μην παω… γιατι εγω θα ειμαι αυτος που θα κλαιγομαι αργοτερα οχι η didi και η καθε didi
Ρε παιδιά χαλαρώστε.Μέσα στο πρόγραμμα είναι και αυτά.Το 2000 δε θυμάστε που στο rockwave ακύρωσαν οι Maiden τελευταία στιγμή; 'Αφήστε που και οι AC/DC ακύρωσαν και αυτοί μια ημερομηνία λόγω ασθένειας του Brian.Είναι να μην γίνει η μαλακία.Τώρα που έγινε…
[SIZE=“6”]ΟΞΩ ΓΚΑΝΤΕΜΗ!!![/SIZE]
:lol:
'Ενα παράδειγμα έφερα!Μην τρελαίνεσαι!
[SIZE=“5”]να μην έφερνες [SIZE=“6”]ΣΟΥΤ [/SIZE]δεν τα λέμε αυτά …[/SIZE]
μοδερατορες σβήστε το ποστ …
[SIZE=“5”]
όξω γκαντεμιά από μας … [/SIZE]
[SIZE=“4”]φτου σκόρδο … [/SIZE]
:papas::papas::papas::papas:
Ρεεεεεεε…είσαι τρελλός???..Ούτε παράδειγμα…ούτε αστείο…ούτε τίποτα…:(:(
Με έπιασε μίνι ταχυκαρδία ρε γαμώτο…με το που το διάβασα…
:bow2::lol3::bow2::lol3: οντως ξου ξου γκαντεμη.28 Μαιου HIGHWAY TO HELL
Παντως παιδες πρεπει να μαθουμε αν θα γινουν οι επομενες συναυλιες,ειδικα στους τουρκαλαδες για να μας λυθουν και εμας οι αποριες που εχουμε. Εαν οντως ακυρωθουν,σημαινει οτι οντως ο ανθρωπος εχει προβλημα υγειας και αδικα τον εχουμε κατηγορησει. Κριμα ειμαστε γκαντεμηδες,αρρωστησε πριν καν πει ενα γεια στο Ελληνικο κοινο.
Οι Θεοι δεν παθαινουν ΤΙΠΟΤΑ.
Η Τουρκία ακυρώθηκε:
http://www.depechemode.com/news.html
Ξέρει κανείς αν ο Gahan είναι ακόμη στο νοσοκομείο εδώ ή έφυγε;