παρακολουθω απο χθες τη συζητηση και πραγματικα ποτε γελαω ποτε απορω με ολους αυτους που τα χωνουν, κυριως στη μπαντα, για την ματαιωση της συναυλιας. Περιμενετε πρωτα να δειτε τι παιζει και μετα κραξτε οσο θελετε… Νομιζω και με την ακυρωση της Τουρκιας ειναι εμφανες οτι δεν τον επιασε απλο κοψιμο ε…
Λεφτόδεντρο δεν έχω , ένα μικρό θάμνο με κάτι ψηλά . αλλά επίσης με ενδιαφέρει και η υγεία μου , και αν πρέπει να πάω σε χημικές τουαλέτες που δεν απολυμάνθηκαν ποτέ , προτιμώ τα δέντρα.
Αν έπαιζαν οι ΑΚΕ/ΝΤΕΚΕ Μαλακάσα θα πήγαινα να τους δω κάπου εκτός Ελλάδας γιατί δεν μου αρέσει να περιμένω 3-4 ώρες να φύγω γιατί έχει ένα μόνο δρομάκι και δεν αντέχει τουλάχιστον 7.000 αμάξια.
Επίσης λεφτόδεντρο χρειάζεσαι για να δεις λάϊβ Ελλάδα να σου πω την αλήθεια , και όχι έξω… και αν θες τα βάζουμε κάτω και βλέπουμε, και δεν μιλάω για τον τύπο που θα δει 2-3 συναυλίες όλο τον χρόνο , αλλά το αρωστάκι που παλεύει να δει ότι παίζει.
Πρώτα ας αναμορφώσουν τον χώρο για λάϊβ , και όχι βοσκοτόπι (εδώ στο φόρουμ διάβασα για το προπέτασμα καπνού στους Cavalera Conspiracy ) μετά να αποχτήσουν χώρους υγιεινής , μετά να τα βολέψουν με τον τρόπο πρόσβασης , και μετά βλέπουμε.
Δεν μποϊκοτάρω λοιπών την DiDi , μποϊκοτάρω τον χώρο.
Μια φορά (και τελευταία) πήγα και είδα Σαμπαθ με Οζζυ , και φτάνει , 5 το πρωί έφτασα σπίτι, και δεν είμαι κανα τζόβενο να αντέχω.
ΕΓΡΑΨΕΣ!!!:lol::lol::lol::lol:
όσο για το άλλο θέμα είμαι τόσο χαλια που δεν εχω ορεξη να μιλησω οχι να γραψω!:([-X
:lol::lol::lol:
Αυτά που λέει ο Der_Mitsos κύριε Gianni.
Όσο για το αν θα πάταγα Μαλακάσα για AC/DC, ψάξε κανένα παλιότερο Post και το τι λέω και μετά πες μου.
Το θέμα είναι ότι κάποιοι θέλουν να τους φέρονται σαν άνθρωποι, τώρα αν εσύ-εσείς δεν έχετε πρόβλημα με το να σας φέρονται σαν ζώα και να σας δουλεύουν χοντρά (βλέπε ανακοίνωση μισή ώρα μετά που έγινε γνωστό) τότε και απ’την πλευρά μου πραγματικά κανένα πρόβλημα.Τραβάτε στο χωράφι,εγώ δεν πατάω ούτε για AC/DC, ούτε για το θεό τον ίδιο.Και Running Wild που τους έχω άχτι δεν θα πατάγα (πάλι καλά το διάλυουν).
Επιτέλουν κάντε 1 φορά την καρδιά σας πέτρα για ένα group και χώστε ένα μποϊκοταζ γερό να δεις για πότε θα βάλουν μυαλό.Άντε ΞΥΠΝΑΤΕ μερικοί μερικοί.
:lol: :lol:
Παντως οι Ισραηλινοι πηραν το αιμα τους πισω μετα την ακυρωση του 2006(λογω των της καταστασης που επικρατουσε)μιας και ευτυχως γι’αυτους φετος οι Depeche προλαβαν να παιξουν εκει.
Ροδα ειναι και γυριζει.
[SIZE=“4”]φτου φτου φτου.δαγκωσε τη γλωσσα σου κανε τρεις στροφες γυρω απο τον εαυτο σου.μακρια απο μας.:p[/SIZE]
Έλα όμως που αυτά τα μείον είναι σε θέματα που αφορούν την ΑΣΦΑΛΕΙΑ του κόσμου (βλέπε έξοδος),την όσο το δυνατόν πιο καλή παρακολούθηση της αυναυλίας (βλέπε αμφιθεατρικό χώρο,χώμα) και την καλύτερη πρόσβαση στο χώρο…
Αλλά ξέχασα…έδω είναι Ελλάδα…κι επειδή σε άλλες εποχές δε θα ξαναβλέπαμε κάποια συγκροτήματα τώρα κάνουμε τα στραβά μάτια σε όλα τα…κάποια μείον…!!!οι εποχές όμως έχουν αλλάξει και απαιτούμε καλύτερη αντιμετώπιση σε κάποια θέματα…
κι όπως έγραψε κι ο Der_Mitsos…Δεν μποϊκοτάρω λοιπών την DiDi , μποϊκοτάρω τον χώρο…
το αυτό ισχύει και για εμένα από εδώ και πέρα…
In 1993 the singer was taken off stage on a stretcher after having a heart attack at a show in New Orleans. Three years later, after a heroin and cocaine binge, his heart gave out again, this time stopping for two minutes. Gahan was revived by paramedics and, after his recovery, was jailed for two days for drugs possession. "The doctors were saying to me, ‘Look, your heart stopped for two minutes. You can’t do this to yourself any more’, but it didn’t sink in. As soon as I got out, I was getting high again
Aπλά για να θυμούνται ορισμένοι για ποιον μιλάμε.
Ε, μία από όλες τις φορές θα τα κακαρώσει και θα ξεμπερδεύουμε επιτέλους με δαύτον. Άντε πια, δεν έχουμε με τίποτα άλλο να ασχοληθούμε από χτες;;; :thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown:
Ε απο αύριο θα έχουμε για την @@ρια setlist των AC/DC.
ναι όπως τα κακάρωσε και ο τραγουδιστής του γρουπ που έχεις αβαταρ εξυπνακια…
αμα ηταν ναρκωτικα δν νμζ να ακυρωναν και αλλα dates…ελεος δλδ ποσο μαστούρα πια…α και υποτηθεται…δν περνω και όρκο βεβαια…οτι μετα το περιστατικό με το speedball το δικαστηριο τν εκλησε σε rehab και απο τοτε ειναι clean…αλλα για κανενα δν βαζω τ χερι μ στη φωτια
και για να μν παρεξηγη8ω θεωρω τσ ac/dc και ειδικα τν μακαριτη θεους…
asxeto alla sto rolling stone sta ekatodades comments katw apo tn eidhsh eina kai t e3hs:
Dear all,
i was the one to had yesterday the sad obligation to translate the bad news to you regarding the cancellation of the concert.
Today i resigned from didimusic as i do not share nor support, shady and other acts of my company owner and former boss, co-owner of the teravibe venue.
He is a dangerous man with questionable and totaly negative motives against human rights, people in general and anything else around this, if you know what i mean.
I cannot and will not elaborate any further, as my personal safety (anyway it’s already been threatened) will be in danger from this guy.
The only thing i can assure you is that teravibe owner Mr L. , new very well about the health problem of Dave, and he would not give the green light for the sad announcement, until he was sure, that even the last person that had to walk almost 5 km in some cases, was IN the venue until 21:30.
There were people with RF equipment in a range of 10km informing him about the traffic and the expected number of attendees.
The only motive he had, was profit and nothing else.
Even for the announcement, his no1 priority was to make sure, we give enough hope to the attendees that the concert would take place the day after (this was already made clear as impossible by Dave’s physician earlier on Tuesday around 16:30 as the Istanbul concert was also canceled at the same time).
He just wanted to avoid on the spot massive compensations and complains…
This is all i know…
D M
ypografei san Dimitra M(atzouka)
ennoeitai pws einai moufa…alla ama 1% einai ali8eia plaka 8a eixe…:-k
Δεν το πολυκόβω για μούφα.
@keimis
Μπορείς απλά να αγνοήσεις το συγκεκριμένο θέμα ,you know.Δεν το βλέπεις δα και μόλις ανοίγεις το site. Άσε όλους εμάς τους χαζούς να ασχολούμαστε.
Επιπλέον οι καφρίλες τέτοιου είδους είναι το λιγότερο περιττές, ακόμα και αν μιλάμε για το μεγαλύτερο junkie του κόσμου.
εγώ πάλι το κόβω για μούφα, γιατί η Ματσούκα ξέρει Αγγλικά. Σιγά μη μιλάει με τόσα αγγλόφωνα συγκροτήματα και δεν ξέρει πως άλλο το “new” κι άλλο το “knew”. Κι άσε που αμφιβάλλω πως κινδυνεύει η “προσωπική της ασφάλεια”…
YΓ. Mη γράφεις με greeklish σε παρακαλώ…
2 προτάσεις πριν το γράφει κανονικά. Kαι δεν έχουν όλα τα σάιτ έντιτ αγαπητέ. Σαν πολύ δεν μας έχει καλομάθει το ρόκιν? :lol: