Depeche Mode, 12 Μαίου στην Αθήνα

Aυτή η Δήμητρα Ματσούκα έχει καμία σχέση με εκείνη που ήταν παλιά στους ΑΓΑΜΟΙ ΘΗΤΑΙ ή απλή συνωνυμία; Πάντως το new και εμένα μου έβγαλε το μάτι αλλά δεν λέει κάτι αυτό. Μια χαρά αγγλικά γράφει σε όλο το υπόλοιπο.

Ψεύτικο είναι. Σίγουρα.

Η μία είναι ΜατΣούκα, η άλλη ΜατΖούκα :wink:

καπως offtopic , αλλα φαινεται δεν ξερεις τον χριστο σου απο τετοιες καταστασεις, οποτε μη μιλας με τοση σιγουρια (βλ. τελευταια προταση). In fact δε νομιζω να χεις συναντησει τετοιο άτομο . ΔΕΝ εννοω τους τυπους που σε πλησιαζουν στο σταθμο λαρισης και σου πρηζουν τα @@.

εαν η ανακοινωση αυτη ηταν αληθινη ενα μου ρχεται στο νου :

RIOT!RIOT!UPSTART!!!

Μακριά από τα ποπά μας:D:!:

Sorry, αλλά που κολλάει αυτό? Ναι, δεν έχω συναντήσει τέτοιο άτομο αλλά αναφερόμουν στο σχόλιο του keimis περί κακαρώματος. (Τη σιγουριά που την είδες? :-s )

Πάντως στο Rolling Stone διαβάζεις αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα στα σχόλια. Δεν ξέρω κατά πόσο αληθεύουν βέβαια, αφού δεν μπορούμε να διασταυρώσουμε τις πηγές, αλλά δείτε τι γράφτηκε:

Just for your info,Depeche Mode had even originally asked for a ticket price of 40 euros for the Athens concert and that just got stuffed down the drain.It?s really unfortunate that organisers in Greece continue behaving like a bunch of criminals.

:-k

Καλά, πάντως ΜΕΤΑ τη συναυλία που δεν έγινε ποτέ, γράφτηκαν καμιά 30αριά σελίδες. Γιατί πιστεύω πως αν τελικά γινόταν θα ήταν αρκετές λιγότερες? Και το καλύτερο, ΠΡΙΝ τη συναυλία ήμασταν στην 17!

Εχεχεχε… :stuck_out_tongue:

Καλημερα σε ολους. Εγω σημερα θα ξεκινησω με μια απορια προς ολους μας/σας. Εμεις γιατι φαγωνομαστε μεταξυ μας που ακυρωθηκε η συναυλια??? :-k Ειδα καποια προηγουμενα ποστ που ο ενας την λεει στον αλλον και εσυ αυτο και εγω το αλλο… Ρε,σοβαρευτειτε λιγο,επειδη ο αλλος εχει προβλημα υγειας,που απ’οτι φαινεται ισχυει,θα πλακωνομαστε εμεις μεταξυ μας? Ολοι το παιζουμε εξυπνοι εδω μεσα οτι ο ενας εχει κανει αυτο και ο αλλος το αλλο και ουσια επι τις κουβεντας δεν υπαρχει καμια. Γιατι πρεπει να φαγωνομαστε εμεις οι Ελληνες μεταξυ μας και να μην βρισκουμε κατι κοινο για κατι που απασχολει και ενοχλησε ολους μας? Ελεος πια,εχω βαρεθει να διαβαζω εδω μεσα αλληλοκατηγοριες για την μουσικη που μας ευχαριστει και για την συναυλια που ακυρωθηκε. Να χαλαρωσουμε λιγο και να το δουμε καπως διαφορετικα το θεμα,γιατι ξεφευγουμε και επειδη μας εχουν κανει που μας εχουν κανει σαν κοινωνια μπουρδελο,μην το κανουμε και εμεις χειροτερο. Τελος αυτο το θεμα.
Παω τωρα σε κατι αλλο,που και εγω μουρμουρησα μεν αλλα θελω να διευκρινισω κατι δε. Για την κινηση που φαγαμε ΟΛΟΙ μας μετα την συναυλια. Πηγαινω στην Μαλακασα απο το 1ο Rockwave που εγινε εκει,δεν θυμαμαι τωρα πια χρονια ηταν,αλλα θελω να πω οτι αυτην την κινηση δεν την εχω ξαναφαει. Αντε να καθυστερουσα 5 λεπτα να φυγω,οχι παραπανω. Δεν αναφερομαι στο περπατημα, αυτο ειναι στανταρ οπου και να πας,αναφερομαι απο την ωρα που φτασαμε στο αμαξι. Ηταν μια ιδιαιτερη περιπτωση φετος,τι να κανουμε ,ολοι ταλαιπωρηθηκηκαμε,αλλα τι να κανουμε ρε μαγκες,η βραδια μας επιφυλασε πολλες δυσαρεστες εκπληξεις. Θα το ξεπερασουμε στις 28 Μαιου… HIGHWAY TO HEEEEELL…:yahoo::metal::band:

sυγγνωμη αν το εχετε ηδη συζητησει αλλα τι εγινε τελικα?καποιος να μου πει επακριβως τι και ποτε ανακοινωθηκε οτι δε θα ΓΙΝΕΙ τελικα η συναβλια και τελικα ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΙΣΩ Η ΟΧΙ?
ευχαριστω προκαταβολικα παιδια

υγ θα πεξουνε οι νταουν στο ροκγουειβ?ποσο κοστιζει το εισητηριο τησ καθε ημερασ?

Πέρασα σήμερα από το σπίτι του εισιτηρίου και μέσα στο Σαβ/κο θα ληφθεί η απόφαση σχετικά με το πόσα λεφτά θα πάρουμε πίσω.

αληθεύει δεν αληθεύει όποιος το γράψε δεν έχει άδικο… κακά τα ψέματα didi=profit.

Που σημαίνει φαντάζομαι ότι δεν παίζει να γίνει η συναυλία κάποια στιγμή αργότερα μέσα στο καλοκαίρι; :-s

λογικά στην επόμενη περιοδεία ? μην ξεχνάτε τέτοιο παρόμοιο περιστατικό είχαμε και με τους Paradise lost:p

edit* σίγουρα τα λεφτά θα τα πάρετε πίσω αν δεν βγάλουν άκρη με τον manager τον depeche mode
υπομονή. . .

Επισης απ’οτι θυμαμαι και στην συναυλια των Opeth η DiDi που ηταν διοργανωτρια οχι μονο δεν εκανε το παραμικρο promotion(σας ορκιζομαι ουτε μια αφισα δεν ειδα μακρυτερα απο ακτινα 2 μετρων του σημειου πωλησης, οποτε σχεδον μηδενικο για την didi κοστος, διαολε!) αλλα ηταν και 33e το εισιτηριο. Συγκρινωντας τις τιμες με της τουρκιας που πηγαν την επομενη εβδομαδα (αν τα υπολογιζω καλα σε ευρω ηταν 21 η κατι τετοιο) μπορεις να καταλαβεις ποσο πολυ μας εκμεταλλευονται.

κρίμα…:frowning:
γμτ!

ΤΙ???

τι 8α πει πόσα??? όλα θα τα παρουμε αλλιώς τς κανουμε αγωγή και για τα μεταφορικά και για την ταλαιπωρία.

πληρώσαμε 60 ευρώ σε ένα εισητήριο που έγραφε ΜΟΝΟ Depeche Mode δν τς είδαμε…όλα θα τα πάρουμε πραγματικά είναι παράνομο να μην τα δωσουν όλα πίσω!!!

Σε περίπτωση που το Ticket House έκοψε απόδειξη παροχής υπηρεσιών κατά την πώληση των εισιτηρίων, τότε θα πάμε όπως το 2006 με την ακύρωση των Stones… Που σημαίνει ότι πιθανόν η Didi να μην επιστρέψει ολόκληρο το ποσό αλλά να κρατήσει δέκα ευρώ περίπου για την υπηρεσία πώλησης εισιτηρίων… Εκτός αν κάποιος έχει κρατήσει και την απόδειξη, οπότε και είναι υποχρεωμένοι να του επιστρέψουν τα χρήματα.

Σε αυτή την περίπτωση υπάρχει και το ΙΝ.ΚΑ…

Μπα όχι, αυτό με την απόδειξη έγινε μία φορά και μετά… τέλος :stuck_out_tongue:

http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=4&artId=267979&dt=14/05/2009

μακάρι να υπάρξουν και άλλα επίσημα άρθρα σε εφημερίδες και site μπας και ξυπνήσουμε…