Μαζί σου!!! Εννοείται ότι θα τα δώσουν όλα, δεν κατάλαβα. Να τα ζητήσει η didi από τους depeche αν θέλει. Εγώ πλήρωσα και 10? για να πάω στη Μαλακάσα με το πούλμαν. Κάτι άκουσα όμως ότι αν γίνει η συναυλία τελικά (που το θεωρώ απίθανο), δεν θα επιστρέψουν καθόλου χρήματα ακόμα και αν δεν θέλεις να πας. Ξέρει κανείς κάτι για αυτό;;;
P.S. Στους Rolling Stones τα είχαν επιστρέψει όλα τα χρήματα και το εξτρα χαρτάκι γιατί έγινε φασαρία στο ΙΝΚΑ.
και μερα να αλλαξει η συναυλια, τα λεφτα σου τα δικαιουσαι πισω.Η ημερομηνια λεει 13 μαιου? τοτε θα γινει. και 14 ναναι και 13 μετα απο 5 μηνες, απτη στιγμη που αλλαζει η ημερομηνια, δικαιουσαι τα λεφτα σου.ΟΛΑ!τωρα αυτο φαινεται πως θα κανουν ειναι γελοιο…Οταν βγηκαν οι τιμες δεν ελεγε πουθενα για 2 support μπλα μπλα και να ελεγε, εσυ για τους dm τα εδωσες, οποτε κυριε λωρη [-X
To προχθεσινό φιάσκο θα έπρεπε κανονικά να επιφέρει και την μαζική καταδίκη της didi music. Ναι μεν η αρρώστεια ενός τραγουδιστή είναι προσωπική του υπόθεση και δεν αφορά εταιρίες, ωστόσο την εταιρία αφορά πέρα για πέρα:
O χώρος της συναυλίας, και η τεράστια απόσταση που χρειάζεται να διανύσει κάποιος για να πάει στη Μαλακασα. Ταξίδι κανονικό.
Τα προβλήματα με το πάρκινγκ.
Ο ατελείωτος συνωστισμός στις εξόδους. Τόσα χρόνια και ακόμα να ανοίξουν καμιά είσοδο παραπάνω στον χώρο.
Η κουταμάρα του να διοργανώνεις τέτοιο λάιβ (σε τέτοιο μέρος, μακριά απο την πόλη), καθημερινή, εργάσιμη μέρα. Υπήρξε κόσμος που πήρε άδεια απο τη δουλειά του για να πάει προχθές.
Και φυσικά, η κλασική αισχροκέρδεια των 80 και 100 ευρώ, για να δεις ένα συγκρότημα (και κάτι ψιλά).
Ντροπή για την εταιρία. Τι να το κάνεις αν φέρνει μεγάλα ονόματα? Λες και τα μεγάλα ονόματα δε περιοδεύουν ούτως ή άλλως σε όλη την Ευρώπη. Πολύ χαίρομαι που δε πήγα προχθές, όσο σκέφτομαι όμως πως το σκεφτόμουν σοβαρά να πάω (λόγω αγάπης προς το συγκρότημα) φρικάρω.
ellanor: 4) Η κουταμάρα του να διοργανώνεις τέτοιο λάιβ (σε τέτοιο μέρος, μακριά απο την πόλη), καθημερινή, εργάσιμη μέρα. Υπήρξε κόσμος που πήρε άδεια απο τη δουλειά του για να πάει προχθές.
Από τις πιο σωστές παρατηρήσεις που διάβάσα εδώ…Βέβαιως είναι πολλές οι χώρες πού επισκέφτεται το συγκρότημα και καθεμία απο αυτές θα ήθελε το λαιβ να γινόταν σαββατοκύριακο, ώστοσο είναι ένας παράγοντας που δεν βολεύει καθόλου…
30 min με το αυτοκίνητο για να πας δεν είναι ούτε τεράστια απόσταση ούτε κανονικό ταξίδι :roll::roll:
και στην μπουγατσούπολη το principal περίπου κάπου τόσο είναι έξω από την πόλη και είναι και “μικρό” μαγαζί …
άσε που και στο εξωτερικό τα festival κλπ έξω από τις πόλεις διοργανώνονται … να γίνουμε Ευρώπη θέλουμε αλλά σε όσα μας συμφέρει μόνο …
μ’ αυτή την λογική θα έπρεπε οι μπάντες να έχουν live μόνο τα παρασκευοσαββατοκύριακα … είναι αυτό εφικτό ??? ή μήπως είμαστε η μόνη χώρα που γίνονται μεγάλα live και μεσοβδόμαδα … ?
Εγώ πάλι έχω πάει αρκετές φορές Μαλακάσα με τρένο. Και μετά περπάτημα. Όπως πολύς κόσμος. Κάπου μιάμιση ώρα να πας. Για τον γυρισμό δε το συζητάω, και αμάξι να έχεις ο χρόνος είναι πολύ περισσότερος απο μισή ωρίτσα. Δεν έχουν όλοι αμάξια, τι να κανουμε.
Αν και η απόσταση είναι λιγότερο σημαντική για μένα σε σχέση με τα άλλα που ανέφερα. Ωραία είναι η Μαλακάσα εξάλλου, κάνεις και εκδρομούλα…
…Εδώ όμως ερχόμαστε σε αυτό περί εργάσιμης μέρας. Σύμφωνοι, όλες οι μπάντες κάνουν λάιβ καθημερινές, ωστόσο εγώ σκέφτομαι όσους είχαν δουλειά προχθές, ενδεχομένως δεν είχαν και μεταφορικό μέσο, και παρολ’ αυτά θέλησαν να πάνε στο λάιβ. Τουλάχιστον ένα λάιβ σε ένα περισσότερο προσιτό μέρος (και απο άποψη συγκοινωνίας) μια καθημερινή μέρα θα ήταν πολύ πιο σωστό κατά τη γνώμη μου. Αμα διοργανώνεις λάιβ εργάσιμη μέρα, καντο τουλάχιστον σε μέρος που θα μπορεί να υπάρχουν συγκοινωνίες (τρένο, μετρό, κλπ) να εξυπηρετηθεί ο κόσμος.
(γιατί στην τελική, και όλοι με αμάξια να πάνε, έχουμε το θέμα του πάρκινγκ μετα, και φυσικά το θέμα της επιστροφής).
λοιπον για να μαθενετε μπαλιτσα… Εχοντων καλως των πραγματων θα τους δω Μπρατισλαβα, εχω παρει εισιτηριο στην εξωφρενικη τιμη των 25 ευρω (σε μια χωρα με επισημο νομισμα το ευρω ετσι??). Το ταξιδι απο Graz σε Μπρατισλαβα με τρενο, μετ’επιστροφης, θα μου κοστισει 35 ευρω. Συνολο 60 . Και στην Αθηνα μονο το εισηριο 60 ευρω ε?? Ζαγκρεμπ που κοιτουσα αλλα τελικα δε με βολευε η τιμη του ηταν στα 30. Μιλανο ηταν στα 40. Χαιντε ξυπνατε λιγο…
5 χρόνια τώρα γκρινιάζω για το απαράδεκτο χωράφι της Μαλακάσας και ακούω από γραφικότητες για “ωραία εμπειρία στη φύση που θυμίζει woodstock” #-o μέχρι μοιρολατρικές απόψεις του τύπου “χαλάλι για τις μπάντες που έχουμε δεί εκεί”.
Χαίρομαι που τα mainstream media ανακαλύπτουν αυτό που οι περισσότεροι εδώ ξέρουμε και που τα pr και οι πολυεθνικοί χορηγοί δεν είναι σε θέση να σώσουν τον Λώρη από την κακή δημοσιότητα αυτή τη φορά.