Depeche Mode, 12 Μαίου στην Αθήνα

20-25 λεπτα ποδαρατο.Με δρομολογια συνηθως μες το καταμεσημερο με αποτελεσμα να περπατας παρεα με τον ηλιο να σου καιει τα

…τα πόδια…:D:!:

Συνέχεια off-topic (sorry μοδεράτορες ξέρετε ότι σας αγαπάω :hippy::hippy:)

είδα λίγο στο google earth, ο σταθμός είναι περίπου στο ύψος την διασταύρωσης που πάει για Μαλακάσα ???
αν είναι έτσι τότε δεν είναι τπτ τραγικό το περπάτημα …
κάθε χρόνο που πηγαίνω RW κλπ κάπου στην διασταύρωση κάπου στην διασταύρωση με αφήνει ο dad (η κατάσταση μου μετά τα live δεν μ’ αφήνει να πάρω το δικό μου αμάξι)

ξαναλέω πως όσο αφορά το θέμα έξοδος - παρκινκ 1000 δίκια έχετε (καθώς και το θέμα που αργούν να ανοίξουν οι πόρτες αυτό είναι χειρότερο από τον ήλιο που σε βαράει μέχρι να φτάσεις …)

έδιτ από όσο κατάλαβα μεγάλο μέρος του χαμού προχτές προκλήθηκε από την αστυνομία που άργησε να πάει στις θέσεις της ?? δεν το πληροφορήθηκε έγκαιρα ???

ofφtopikς συνεχεια…

σταματηστε οι των αθηνων και περιχωρων να γκρινιαζεται για την ωρα που κανετε για να πατε στην Μαλακασα…ημαρτων δηλαδις αλλοι κανουν 5 6 8 9 ξερω γω ωρες…καλομαθημενοι…να σας κανουμε απεναντι απο το σπιτι σας τι συναυλιες#-o:D

καλα μην ευχαριστιεστε που εγραψαν καποια μμε για την συναυλια…μην δουνε αιμα, ξυλο, φραχτες να γκρεμιζονται:p

πολυ απλο οποιος δεν θελει να παει δεν πηγαινει…σικεμε κανταρ που λενε και οι φιλοι μας οι τουρκοι…

εγω 3 ωριτσες πριν πηγαινω…παρκαρω ωραια και ομορφα οπου βρω…περπαταω με την μπυριτσα μου χαζευω τον κοσμο μπαινω στην συναυλια, πηγαινω αγοραζω σαν κυριος τις μαρκουλες μου, περιμενω υπομονετικα στην σειρα (ακους ελληνα στην σειρα) παιρνω μπυριτσα, βλεπω την συναυλια, καθομαι 45 λεπτακια πινω μια μπυριτσα (εχω αμαξι δεν με περιμενει ο μπαμπας :p) και σιγα σιγα την κανω…μα το θεο σας λεω επειδη παρκαρω κοντα στην πορτα δεν εχω κανει πανω απο 15 λεπτακια να βγω εθνικη…τοσο κωλοφαρδος???

η μονη μεγαααααλη ηλιθιοτητα ειναι οι πλανοδιοι εξω απο το τεραςβαιμπ που κλεινουν τον δρομο…αλλα δεν ξερω αν εχουν δικαιωμα να τους διωξουν (οποιος ξερει απανταει)…

σορρυ για το μακρυναρι…
κριμα για τους οπαδους των Δεπεψη Μοδε…
Θπ τηε ιρονσ…

σωστά τα λες dr.stein, κι εγώ αυτής της άποψης είμαι. όμως δε μπορούν όλοι να κάνουν όσα κάνεις εσύ ε.

Aυτό ακριβώς. Ειδικά για συναυλίες που ειναι καθημερινές και πρέπει να φύγουμε τρέχοντας από δουλειές/σχολές ό,τι έχει ο καθένας δεν μπορείς παρά να αναρωτηθείς γιατί η συναυλία να είναι εκεί και όχι σε κάποιο στάδιο μέσα στην Αθήνα που να εξυπηρετείται καλά και από συγκοινωνία. Και η μόνη απάντηση είναι πως όλα αυτά κοστίζουν ενώ το χωράφι του έρχεται τζάμπα του συγκεκριμένου διοργανωτή… :wink:

και ενω του ερχεται τζαμπα, σου κοστολογει τα εισιτηρια σε τιμες ΟΑΚΑ (βλ. Μεταλλικα 2 χρονια πριν).

OFF-TOPIC
http://www.avopolis.gr/news/default.asp?ID=15198

ΙΣΤΑΜΠΟΥΛ???
*&%^(

να ηταν μονο η τουρκια

05.14.2009

Depeche Mode have been forced to cancel a further four shows on their Sounds of the Universe tour due to further complications from singer Dave Gahan’s severe bout of gastroenteritis. Dave is currently undergoing further tests.

Depeche Mode apologise to all their fans for this inconvenience and wish Dave a speedy recovery. Further information will be released in due course.

The following shows have been cancelled:

May 16th Bucharest, Romania, Izvor Park
May 18th Sofia, Bulgaria, Vasil Levski Stadium
May 20th Belgrade, Serbia, USCE Park
May 21st Zagreb, Croatia, Arena

Ticket holders for the above shows are advised to hold on to their tickets as an announcement will be made shortly in regard to rescheduled dates or final cancellation.

εμ, μάλλον η ένστασή του ήταν στο ισταμπουλ αντι για κων/πολη.

ε ναι και??? Ισταμπουλ λεγεται…

εγώ μια επισήμανση έκαμα.

H καφρίλα της Didi σε όλο της το μεγαλείο πάλι. Κρίμα για τα παιδιά που έφαγαν το λόυκι.

Κι όσο για το χωράφι , μόνο αν δεν δουλεύεις είσαι χαλαρός στο να πας και να φύγεις. Αν είσαι ήδη πτώμα πηγαίνοντας, φανταστείτε μετά. (Αλήθεια αυτά τα live δεν μπορούν να γίνουν Καραισκακη ? Tι ρωτάω βέβαια? Ταλαιπωρία και 80αρες.) Και όσο για τα festival του εξωτερικού, υπάρχει οργάνωση και όχι χάος και σίγουρα όχι 5 group, αλλά από 10 και πάνω η μέρα, για να μην πούμε για Wacken, Graspop ktl.

Α και να μην ξεχάσω να τους πώ να δώσουν κάνα φράγκο στον ΟΣΕ και να μισθώσουν μερικά τρένα για τον κόσμο. Αλλά βέβαια σιγά μην χάσουν τα δεκάευρα τα άλλα λαμόγια με τα λεωφορεία.

Μη σας τσιτώσω και γενικά έχουμε ξεφύγει πολύ από το αρχικό θέμα, πάντως στη συναυλία του Waters, τη μόνη που είδα στο “χωράφι”, είχαμε αποφασίσει με φίλους να βγάλουμε τη νύχτα στον κοντινό σιδηροδρομικό σταθμό (δε θυμάμαι όνομα). Πήγαμε μετά τη συναυλία με τα πόδια εκεί (κάνα 20λεπτο ποδαρόδρομος) και μετά από κανά μισάωρο εμφανίστηκε από το πουθενά λεωφορείο των διοργανωτών που μας μάζεψε (εμάς και καμιά 10αρια ακόμα ξέμπαρκους) και μας πήγαν Αθήνα, στο σταθμό Λαρίσης και την βγάλαμε τουλάχιστον στο everest εκεί αντί για τις ερημιές. Δεν ξέρω αν είναι τακτική της εταιρίας, αλλά με τόσο χώσιμο ας πει και κάποιος 1-2 καλά

μα γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο ρίχνουμε τόσο χώσιμο…γιατί τα καλά είναι μόνο 1-2…
σορυ αλλά μετά από 6 χρόνια λειτουργίας του χώρου,τα πράγματα θα έπρεπε να αγγίζουν το τέλειο και όχι το καλά…

Mίλησε πολύ σοφά ο Dr.Stein! :stuck_out_tongue:

Πέρα από την πλάκα είναι πραγματική ξεφτίλα τέτοια οργάνωση και επίσης να πω ότι δεν είναι 6 χρόνια, αλλά από το 1996 (αν θυμάμαι καλά) το Rockwave.

Εδιτ : αλλά ναι… το χωράφι , μάλλον πρέπει να λειτουργεί από το 2003…

Στα Ελληνικά λέγεται Κωσταντινούπολη Isis. Και αυτό δεν κρύβει καμμία εθνικιστική διάθεση (πόσο μάλλον εδαφική διεκδίκηση), νομίζω πως αν μη τι άλλο τις δικές μου απόψεις σχετικά πρέπει να τις ξέρεις από τα πολιτικά topics του φόρουμ.
Άλλωστε και στην υπόλοιπη Ευρώπη, σε περιπτώσεις πόλεων που έχουν βρεθεί ιστορικά να ανήκον σε διαφορετικές χώρες γίνεται αυτό. Οι Γάλλοι λένε Aix-La Chapelle το Aachen αλλά δεν νομίζω πως κανείς τους έχει σήμερα εδαφικές διεκδικήσεις από τη Γερμανία.
Απλά το να λέμε την συγκεκριμένη πόλη Κωσταντινούπολη είναι μία στοιχειώδης πράξη σεβασμού στους αιώνες ελληνικής ιστορίας της συγκεκριμένης πόλης και στους εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες που υποχρεώθηκαν να έρθουν από εκεί εδώ τον περασμένο αιώνα.
Ας μην τρελαινόμαστε για να μην χαρακτηριστούμε εθνικιστές, σε λίγο δλδ να μετονομαστεί και η ΑΕΚ σε ΑΕΙ. :p:lol:
Πολλά φωνήεντα, δεν προσφέρεται για συνθήματα… [-X:lol:

Εντιτ: Συγνώμη για το off topic, αε συνεχίσουμε να τα χώνουμε στον Λώρη! :slight_smile:

Αφού ακυρώθηκαν και άλλες εμφανίσεις μάλλον είναι αρκετά σοβάρο το θέμα του Gahan και ελπίζω να το ξεπεράσει.
Αυτό φέρνει σε δευτερη μοίρα το θέμα των εισητηρίων και της επιστροφής των χρημάτων. Αυτή τη φορά όμως δεν νομίζω να την γλυτώσουν οι Nτιντίδες. Το θέμα έχει πάρει μεγάλη έκταση και ήδη στο ΙΝΚΑ ετοιμάζονται για συλλογικές καταγγελίες σε περίπτωση που απαράδεκτες δικαιολογίες απο τον Λώρη. Αυτό θα συμβεί και σε περίπτωση νέας ημερομηνίας της συναυλίας. Ας δωθούν πίσω τα χρήματα και όποιος θέλει τους τα ξανακουμπάει.
Τα άκουσα σήμερα στη ΝΕΤ, έλεγαν για την ακύρωση των Depeche Mode και εγώ περίμενα ότι πρωι πρωι θα μας τα ζαλίσουν με την πρόκριση του Σάκη στον Τελικό της Γιουροβίζιον. Έχει γίνει μεγάλο θέμα τελικά…

Δεν εχω προβλημα να την πω Κωνσταντινουπολη…δεν εχω προβλημα να την πω και Ιστανμπουλ, ποσο μαλλον οταν ονομαζεται ετσι τα τελευταια εκατοτανδες χρονια. Τη λογικη τη δικια σου την καταλαβαινω:wink:.
Απλα μεταξυ σοβαρου και στειου , προβοκαρα ως συνηθως. Να μην μας πειραζει ομως ε, οταν ας πουμε οι γειτονες μας (Σερβοι - Σλαβομακεδονες) λενε τη Θεσσαλονικη, Σολουν, ή τη Φλωρινα - Λεριν κ.ο.κ. Η οταν οι Τουρκοι λενε την Αλεξανδρουπολη Δεδεαγατς.

Αντε τελος και απο μενα το off-topic.