Depeche Mode, 12 Μαίου στην Αθήνα

Καλημερα παιδες. Κατι περιεργα διαβασα για τους τουρκαλαδες αλλα δεν παιρνω θεση γιατι ειμαι λιγο ακραιος σε αυτα. Θελω μονο να πω και να το επιβεβαιωση καποιος αν γνωριζεις κατι, οτι εμαθα για τα εισιτηρια οτι πολλοι εχουν ηδη παει και εχουν παρει τα λεφτα τους πισω. Ισχυει,ξερει κανεις κατι? Παρολο που δεν εχουν βγαλει ανακοινωση,αυτο εμαθα. Για πειτε τι ξερετε για να δουμε τι σκατα θα κανουμε…Α και για να μην ξεχνιομαστε…13 μερες εμειναν ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε HIGHWAY TO HELL

Καλός η κακός η didi με πολύ κόπο (και το εννοώ) κατάφερε να βάλει την Ελλάδα στον συναυλιακό χάρτη της Ευρώπης. Κάτι πολύ δύσκολο αν το δεις γεωγραφικά, πόσο μάλλον “εμπορικά” από την μεριά πωλήσεων albums.
Μας φέρνει πια πρωτοκλασάτα ονόματα που τα σπάνε στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα στο παρών και όχι στα τελειώματά τους.
Όμως, το μεγάλο μου πρόβλημα είναι ότι ξέχασε ποιοι την βοήθησαν σε αυτό, ποιοι πήγαιναν να δούνε κάθε χρόνο τον Nick Cave , τον Moby τους Placebo, etc με τιμές “ακριβές”… Για να μην παρεξηγηθώ, δεν είναι ότι δεν τους σέβομαι / μου αρέσουν σαν καλλιτέχνες, αλλά στην αναβροχιά καλό και το χαλάζι… έτρεχε ο κόσμος να τους δει ξανά και ξανά…με την κρυφή ελπίδα μια μέρα να μας φέρουν και κάτι πραγματικά μεγάλο…

Νομίζω είπα τα καλά 8) … με λίγο πίκρα

Σόρυ για το τρελό οφτοπικ αλλά πλιζ μπορείς να σταματήσεις να γράφεις “τουρκαλάδες” όταν αναφέρεσαι στους Τούρκους; Πρέπει να είναι ξέρω γω η 5η φορά που το γράφεις στο συγκεκριμένο θέμα και είναι λίγο κάπως.

:slight_smile:

Οντοπικ, έγραψε και κάτι χρήσιμο η Εσπρέσο:

Ο Γιώργος Λεχουρίτης, πρόεδρος του ΙΝΚΑ, δίνει τις απαντήσεις. «Η εταιρεία οφείλει να καταβάλει άμεσα και εξολοκλήρου το αντίτιμο του εισιτηρίου, διαφορετικά παρανομεί. Δεν μπορεί να επιστρέψει μόνο μέρος του εισιτηρίου προφασιζόμενη πως ναι μεν δεν έπαιξε το βασικό συγκρότημα, αλλά εμφανίστηκαν άλλοι καλλιτέχνες. Από τη στιγμή που κυκλοφόρησε πρόγραμμα με αναφορά σε συγκεκριμένους καλλιτέχνες, πρέπει να εμφανιστούν όλοι. Οσα αναγράφονται στην οπίσθια όψη του εισιτηρίου δεν υπερισχύουν της κείμενης νομοθεσίας. Οσοι αγόρασαν εισιτήριο και κρίνουν ότι επλήγησαν τα συμφέροντά τους μπορούν να επικοινωνήσουν με το ΙΝΚΑ και να προβούν σε καταγγελία. Αν συγκεντρωθούν 50-100 επώνυμες καταγγελίες, μπορούμε να βοηθήσουμε σε υποβολή μαζικής αγωγής για αποζημίωση».

Αν όντως θέλετε να αποζημιωθείτε, μη μείνετε μόνο στην γκρίνια :Ρ

OFFTOPIC. Φιλε μου καταρχην καλημερα. Κατα δευτερον,εισαι τουρκαλας? Εαν ναι πες μου γιατι σε ενοχλει που σε λεω ετσι,δεν βριζω κανεναν,απλα λεω τουρκαλαδες. Επισης θα ηθελα να σου πω οτι για μενα, θα ειναι οι μισητοι τουρκαλαδες για παντα,αλλα απο την στιγμη που δεν βριζω,δεν καταλαβαινω γιατι σε ενοχλει. Πανω στο θεμα μας με τα εισιτηρια εχεις να μου πεις κατι,γιατι αυτο ειναι που καιει 30-35.000 κοσμο.

ONTOPIC . Παιδες δεν παιζει να χασουμε τα λεφτα,θα γινει χαμος. Ναι μεν δεν φτιαει η didi για την ακυρωση,αλλα εχουμε ολοι την απαιτηση να παρουμε τα λεφτα μας πισω. Η didi απο κει και περα,αμα θελει να ζητησει τα λεφτα που ξοδεψε απο τους Depche και οχι απο εμας. Δλδ ημαρτον,σε αυτην την χωρα να μας τα παιρνουν απο παντου.

Ωχ ωχ ωχ…

Οι γραφικότητες ας λείπουν (τουλάχιστον) από αυτό εδώ το thread.

τρωγομαι εγω τωρα…τρωγομαι…αλλα δε θα μιλησω… [-X[-X

κι εγώ τρώγωμαι… :roll:
φρίντομ, κάνε την καλή να κάνεις ένα-δυο έντιτ, γιατί βλέπω σύννεφα βροχής να ρχονται!

Ok sorry , τελος αυτο το θεμα. Παμε σε αυτο που απασχολει ολους μας.
Δεν ξερω αν ισχυει αυτο που ακουσα οτι καποιοι εχουν παρει λεφτα πισω. Αν γνωριζει κατι καποιος ας το πει,αν και το βλεπω χλωμο χωρις επισημη ανακοινωση να εχει γινει κατι τετοιο.

Οι φήμες εξακολουθούν να οργιάζουν πάντως…

Σε αυτό το link:

http://www.side-line.com/news_comments.php?id=42402_0_2_0_C

αναφέρεται ότι οι Depeche Mode θα κάνουν μήνυση στην DIDI για τον τρόπο που χειρίστηκε την κατάσταση με την ακύρωση. Επίσης γράφει ότι ο Martin Gore και ο Andy Fletcher ήθελαν να παίξουν 3-5 τραγούδια και ύστερα να ζητήσουν συγνώμη για το πρόβλημα και να φύγουν, αλλά η DIDI δεν τους άφησε. Τέλος αναφέρει ότι οι Depeche Mode θα παίξουν Αθήνα ή στις 14 Ιουλίου 2009 ή στις 22 Μαίου 2010 στο Ολυμπιακό Στάδιο και ότι θα αναλάβουν οι ίδιοι την προώθηση.

Μου ακούγονται λίγο εξωγήινα όλα αυτά :-k

Μέχρι να γίίνει καλά ο Gahan για να παιχτεί κάποια συναυλία απ’ τις επόμενες και να προχωρήσει το πράγμα, δεν πρόκειται να μάθουμε τίποτα σίγουρο.

[SPOILER]

OFF TOPIC ΣΥΝΕΧΕΙΑ:
ναι, αλλο να το λεει ενας ελληνας και αλλο να λεει ο ξενος.:wink:Στην περιπτωση μας το λεει ελληνας…[/SPOILER]

To να επιστρεψουν 14 ιουλιου θα ειχε μια λογικη αν ηταν η μονη ακυρωμενη συναυλια, πλεον με 6 ακυρωμενες συναυλιες που “πρεπει” να γινουν, μαλλον παμε για του χρονου… Το κενο στον Ιουλιο ειναι και κενο ξεκουρασης και μεταφορας της περιοδειας προς τις ΗΠΑ και δυσκολα θα μπουν συναυλιες εκει

Εντάξει είναι αλλιώς να στήνουν 30.000 κόσμο έτοιμο να τους δει και αλλιώς να ακυρώνεται μία συναυλία εγκαίρως. Ίσως δώσουν προτεραιότητα.

Κατά τα άλλα, δεν καταλαβαίνω γιατί τόση φασαρία με τα εισητήρια. Ας πει πρώτα η ΝτιΝτι τι θα γίνει και μετά βλέπουμε. Δεν είναι λίγο πρώιμο να προβλέπουμε ότι θα κάνει ντε και καλά μπινιά; Οι δε Depeche τι παραπάνω μπορεί να ήθελαν; Αν έβγαιναν να παίξουν μπορεί να μην μπορούσε η ΝτιΝτι να διεκδικήσει χρήματα από την ασφαλιστική εταιρία.

Υπομονη,απο Δευτερα θα ξερουμε.

Απλα το θεμα ειναι οτι ηδη εχουν περασει 3 μερες και δεν υπαρχει καμια ανακοινωση απο τους ντιντιδες…Ας κανουμε υπομονη,γιατι δεν μπορουμε να κανουμε και κατι αλλο και βλεπουμε τι θα γινει. Να κλεψουν τα λεφτα απο 30.000 κοσμο δεν παιζει,οποτε…:-k

Να κρατήσουν τα λεφτά για να βάλουν τάπητα?

offtopic, αλλα ο Nick Cave είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ :stuck_out_tongue:

θα παραλειψω τη λογοκρισια και θα ποσταρω αυτο:

BOYCOT TERRA VIBE
Μια καταγγελία για την ακαταλληλότητα του χώρου και την ανευθυνότητα της ιδιοκτήτριας didi music.
Eπειδή έχουμε βαρεθεί:
Nα περπατάμε 40λεπτά για να δούμε ένα συγκρότημα, να σπρώχνουμε τα αυτοκίνητά μας για να ξεκολλήσουν από το χώμα και να σκεφτόμαστε “τι θα συμβεί αραγε αν μεινω εδω απο μπαταρία?”, να επισκεπτομαστε ενα χωρο που ούτε κατα διανοια δε πληρεί προδιαγραφές ασφαλείας και προβλεπομενες τακτικες αποχωρησης και να αναρωτιώμαστε γιατί δε μας αξίζει ένα primavera…
Χαρακτηριστικότατο παράδειγμα, οι depeche mode στις 12 του Μαη!
Αφού μας άφηναν να αγοραζουμε εισητήρια, μπυρες και τα συναφή μεχρι τις 9:30 -και μάλιστα χωρίς απόδειξη-, δεν ντράπηκαν να ανακοινώσουν στις 9:35 οτι η συναυλια ακυρωνεται (και ενώ το γνώριζαν από τις 8.45 μ.μ.) χωρις την παραμικρή αναφορά στην αποζημίωση…
Αμέσως μετά εξαφανίστηκε ΟΛΟ το προσωπικό της didi από τον χώρο (φοβούμενοι ενδεχομένως μην εισπράξουν σφαλιάρες για κάτι που πρωτογενώς δεν έφταιγαν…) παιρνοντας και τα κλειδια για τις εξοδους μαλλον ώστε να μας δώσουν το τελειωτικό χτύπημα…
30000 ανθρωποι που έπρεπε να βγουν απο μια μόλις έξοδο, χωρις φώτα, αναγκάστηκαν να προβούν σε φθορά ξένης ιδιοκτησίας σπάζοντας -κλειδωμένες υπενθυμίζω…- πόρτες για να μην έχουμε νέα φαινόμενα θύρας 7…
Αφού τα κατάφεραν και “απέδρασαν” από το μαντρί, αρχισαν να κατευθύνονται προς τα αυτοκινητά τους, στα οποία οι περισσότεροι έφτασαν έπειτα από 20-30 λεπτά περπάτημα.
Οχι όμως, η didi είχε φροντίσει με τον δικό της, μοναδικό τρόπο, να μην τελειώσει εκεί η ταλαιπωρία μας.
Καθώς όλοι εκείνοι οι τύποι που αέριζαν τις μασχάλες τους το μεσημέρι (ναι, γιατί κάποιοι είχαν πάει από πολύ νωρίς…) υποδεικνύοντάς μας (και με ύφος “σε έσωσα”) τους -παράνομα φραγμένους προφανώς- υπαίθριους χώρους για να παρκάροουμε, αυτοί οι “σωτήρες” λοιπόν, ήταν άπαντες εξαφανισμένοι, με αποτέλεσμα:
να παραμείνουμε επί 1,5 ώρα στα αυτοκίνητά μας νηστικοί, αναμένοντας πότε θα πάρουμε σειρά να φύγουμε.
Και ξέρετε κάτι; δεν είναι η ταλαιπωρία που τραβήξαμε, αυτή ήταν αναμενόμενη σε ένα τέτοιο άθλιο μέρος που δεν έχει υποδομή για περισσότερους από 5.000 ανθρώπους. Την υποστήκαμε για τους Depeche και μόνο, άλλωστε έχουμε να πατήσουμε στο κολοχώρι ένας θεός ξέρει από πότε…
Αυτό που πραγματικά εξοργίζει είναι η γαϊδουριά της διοργανώτριας εταιρείας που έχει επαναπαυθεί στο μονοπώλιο που έχει καταφέρει (με μεθόδους που δεν είναι της παρούσης να αναλυθούν) να δημιουργήσει και δεν ενδιαφέρεται να βελτιώσει τις εγκαταστάσεις -που να υπενθυμίσουμε ότι έχει αγοράσει, επομένως δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να κάνει live αλλού…- στις οποίες φιλοξενεί γνωστά μουσικά σχήματα κάθε χρόνο και δεν ασχολείται με τα παράπονα του κόσμου που μην έχοντας σοβαρές εναλλακτικές λύσεις (αυτά βέβαια μέρι και φέτος, διότι από του χρόνου αλλάζουν τα πράγματα…), συρρέει στα λιβάδια κάθε καλοκαίρι.
Η γαϊδουριά, η απληστεία, η αλαζονεία, η αχαριστία. Αυτά ενοχλούν. Και εξοργίζουν.
Αληθεύει ότι δεν υπάρχει πρόθεση για εξόφληση ολόκληρου του αντίτιμου για το εισιτήριο των Mode; Για να δούμε τώρα που τα μέλη στο σχετικό γκρουπ στο facebook, αυτή την στιγμή ξεπερνούν ήδη τους 700…
Αληθεύει ότι δεν επέτρεψαν σε Γκορ και Φλέτσερ να ζητήσουν προσωπικά συγγνώμη και να παίξουν 4-5 τραγούδια;
Αν ναι, τότε σίγουρα θα αληθεύει και το γεγονός ότι οι Depeche ετοιμάζουν μήνυση στην didi για κακοδιαχείριση της συναυλίας και αισχροκέρδεια (40 ευρώ είχαν ζητήσει να μπουν τα εισιτήρια)…
Καλά ξεμπερδέματα κύριοι της didi, διότι δεν θα είναι εύκολα και απλά…

Υ.Γ.
Ποιος θα πληρώσει τον δίσκο που χτύπησε στο αμάξι του αδερφού μου όταν προσπαθούσε να βγει από την χωμάτινη παγίδα που ειχε στο χωράφι που είχε παρκάρει; Και του είπα του μαλάκα, να πάει με το τρακτέρ…

Πάντως όσο (μεγάλο ή μικρό) δίκιο έχουν όσοι πήγαν στη συναυλία και απογοητεύτηκαν με τα γεγονότα (γιατί οι περισσότεροι “απόντες” απλά ευκαιρία ζητάνε μου φαίνεται), το χάνουνε όταν αφήνουν τις υποθέσεις του καθενός, κυριολεκτικά του καθενός, να γίνονται κανόνας και να ανακυκλώνονται.

μόνο ένα πράγμα με απογοήτευσε … που δεν είδα τους dm… όλα τα άλλα…

ΥΓ: όσο για το λιβάδι του terra vibe δεν με χαλάει, απλά οργάνωση θέλει…:!: