Μου φαίνεται θα απαγορευτεί να λες το όνομα Didi στο forum όπως είχε γίνει πριν μερικά χρόνια σε ενα άλλο forum που δεν επιτρεπόταν να γράψεις “πΟΤΕ” γιατί έκραζαν συνέχεια τις υπηρεσίες του ΟΤΕ και αποφάσισε να κινηθεί νομικά.
Μια παρατηρηση. Βλεπουμε ποσο σοκαρονται απο τις αθλιες συνθηκες του χωραφιου τα ατομα που δεν συχναζουν εκει, γι’αυτο και τα πιο πολλα παραπονα ειναι μετα απο συναυλιες μη μεταλ.
Τι θελω να πω με αυτο? Οτι εμεις τα εχουμε συνηθησει και τα εχουμε αποδεχτει πλεον. Οποτε καλα μας κανουν.
Οχι και μιση ωρα το χωραφι ρε παιδια. Μιση ωρα μινιμουμ ειναι το περπατημα που θες ακομα και αν εχεις αυτοκινητο, εκτος αν το παρκαρεις διπλα και φυγεις μετα απο κανενα 8ωρο.
Ναι, εξω απο την πολη ειναι οι χωροι στο εξωτερικο αλλα εχουν καποιες υποδομες. Εδω κρατησαμε το “εξω” και πεταξαμε στα σκουπιδια τις υποδομες, δεν βαριεσαι μωρε, αφου πληρωνουν (-με) τα ζωα, ολα καλα.
Τους Motor δεν τους πρόλαβα να τους δω, αλλά τους άκουγα μέχρι να καταφέρω να μπω στο χώρο της συναυλίας και για να σου πω την αλήθεια κάτι πριόνια άκουγα
Δυστυχώς δεν έχει νόημα ό,τι και να κάνουμε, γιατί πάντα θα βρίσκονται 30 40 χιλιάδες να τα σκάνε. Δεν ήξερα όλα αυτά που γράφει στο ποστ του ο fake 7 και αν είναι αλήθεια, οι τύποι εγκλημάτισαν. Το θέμα είναι όμως να γίνει κάτι μαζικό όσο το δυνατόν ώστε στην επόμενη συναυλία στο Terra Vibe αντί για 30000 να πουλήσουν 5 6 χιλιάδες (το rockwave θα ήταν μια καλή ευκαιρία για αυτό). Αν γίνει αυτό 2 3 φορές θα δείτε πώς απο χωράφι θα γίνει πραγματικός συναυλιακός χώρος. Αλλά δε νομίζω ότι μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο. Προσωπικά φέτος στο Terra Vibe δε θα περάσω ούτε απ’ έξω εκτός αν μεταφερθούν εκεί οι AC/DC την τελευταία στιγμή όπως έχω ακούσει (αν και για ράδιο αρβύλα το κόβω).
Οπως δεν προκειται να μου κοψει το γηπεδο ο που…ης ο κοκκαλης,ετσι και η ντιντι δεν προκειται να μου κοψει τις συναυλιες και την διασκεδαση. Τωρα θα μου πεις οτι θα ειμαι στην μουρμουρα καθε χρονο εαν δεν κανω κατι δυναμικο,ε οχι ομως και να κοψω τις συναυλιες. Ας γινει μια μαζικη καταγγελια και ας βρεθει επιτελους μια λυση και να σταματησει αυτο το κλεψιμο απο τους ντιντιδες. Το να κοψουν 5-6.000 εισιτηρια σε μια μερα του rockwave ,δεν νομιζω να τους πειραξει και πολυ . Τα εξοδα τους θα τα βγαλουν ουτως ή αλλως με την τιμη των εισιτηριων που βαζουν.