Σήμερα ρώτησαν ticket house και αύριο δεν θα βρίσκεις εισητήριο! παπαλα!!! :!::!::!:
Εγω παλι ειδα διαφημιση της Vodafone νομιζω την Παρασκευη οτι με καθε νεα συνδεση αυτες τις μερες χαριζουν εισιτηριο για Depeche Mode,και ελεγε συνολικα θα δωθουν μεχρι 5000 εισιτηρια.
Moυ φαινεται πως εννοουν πως αυριο δεν θα πουλαει το tickethouse και οτι εχει περισσεψει θα το διαθετουν εξω απο το Terra Vibe… ετσι ειχε γινει και το 2006
Sold Out δεν νομιζω να γινει, αλλα σιγουρα θα εχει ΠΟΛΥ κοσμο
Εντάξει, δεν το πολυπιστεύω να σου πω την αλήθεια, άλλωστε στο Terra Vibe δεν έχει γίνει ποτέ sold out, αλλά το ότι θα έχει πολύ κόσμο είναι σίγουρο!
Αύριο θα είμαι εκεί…
Δεν παίζει σοβαρά να είναι sold out. Σήμερα που πήγα στο Ticket House είχε ακόμα οικονομικά εισιτήρια.Άλλωστε πάντα υπάρχει χώρος στο χωράφι του Terra Vibe. Μέχρι και στα δέντρα…
δηλαδη ρε παιδια αυριο το ticket house δε θα πουλαει εισητιρια για depeche mode??εγω εχω δυο εισητιρια και τελικα πηρα κατι προσκλησεις τζαμπε και θελω να επιστρεψω τα εισητηρια!!!τι γινεται τωρα??μπορω να το κάνω αυτό?
Omg και 3 lol, και εγώ σήμερα πήρα. 80άρι τελικά.
Πώς βάζεις ογκώδη φωτογραφική στο TerraVibe? Καλά όχι και κάνα τέρας αλλά ούτε και ακριβώς compact…
2-3 φορές μου έχουν ψάξει τσάντα
Σχεδόν πάντα, τις τσάντες τις ψάχνουν για κάμερες, όχι για φωτογραφικές
Επίσης, σωματικό έλεγχο δεν κάνουν, οπότε βάλ’ την στην τσέπη!
Οι πόρτες ανοίγουν στις 17:30
MOTOR | 18:00
PURESSENCE | 19:00
DEPECHE MODE | 21:00
To Τerra Vibe Park βρίσκεται στο 37ο km Αθηνών-Λαμίας με κεντρική είσοδο στον παράδρομο της Εθνικής Οδού στο ρεύμα προς Λαμία
Ερχόμενοι από την Αθήνα προσεγγίστε την περιοχή από τον κόμβο Μαρκόπουλου Αν έρχεστε από Λαμία, η έξοδος της Μαλακάσας είναι η σωστή επιλογή.
O Ο.Σ.Ε. εξυπηρετεί με δρομολόγια που σταθμεύουν στο Σταθμό Σφενδάλη. Οι αναχωρήσεις των τρένων γίνονται καθημερινά από το σταθμό Λαρίσης, τον Πειραιά και από την Θεσσαλονίκη για ορισμένα δρομολόγια.
Τα K.T.E.Λ. με δρομολόγια που αναχωρούν από το Πεδίο του Άρεως και σταθμεύουν κοντά στην είσοδο του χώρου.
Ενώ η SUNWAYS TRAVEL θα οργανώσει ειδικά δρομολόγια. Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις εισιτηρίων στο www.sunways.gr
Τι σολντ αουτ στο Teravibe λέτε? Αυτοί θα πουλάνε εισητήρία έστω και αν οι τελευταίοι κάθονται στην απέναντι μεριά της Εθνικής…
…δεν περνάει η ώραααααααααααααααααααα!!! :roll:
dm :yahoo:
the pressure…it’s too much… 8O8O8O
ισχυει οτι αναβληθηκε/ακυρωθηκε η συναυλια λογω γκαχαν η ειναι αρβυλα?
λωλζ!
μαλλον ετσι ειναι…
ε μας τα χανε πρηξει καθε μερα στην τιβι…θεια τιμωρια:p
μιλησα στο τηλ με παιδια που βρισκονται εκει, τωρα φευγουν, βγαλαν ανακοινωση εκει στο terra vibe και λεει μπορει αυριο με τα ιδια εισιτηρια μπλα μπλα.
http://www.cosmo.gr/Music/238862.html
40.000 ???