Οχι οτι εχει και πολυ μεγαλη σημασια αλλα και εμενα μου φανηκε υπερβολικο το νουμερο…
Ας ελπισουμε να γινει συντομα το Live …
Υπερβολικό μου φαίνεται και μένα. Ούτε στο Manu Chao δεν είχε τόσο που έκανα μια ώρα με τα πόδια να πάω από εκεί που είχα παρκάρει μέχρι το Terravibe…
υποψιαζομαι πως εχει την γριπη των χοιρων… αρχιζω και φοβαμαι…8O
Πρώτα απ’όλα 40000 δεν χωράει το χωράφι#-o:!:…εκτός αν βάλουν και την μικρή σκηνή:!:
Μακάρι να γίνει αύριο η συναυλία, και μακριά από μας(AC\DC):!:
Εγώ πάντως ειλικρινά λυπάμαι για όσους ήταν εκεί σήμερα.Είνα απίστευτη ξενέρα να έχεις κάνει τόσο δρόμο ως τη μαλακάσα για να δείς την αγαπημένη σου μπάντα και να τρώς άκυρο. Σκεφτείτε μόνο το μποντιλιάρισμα της επιστροφής χωρις να έχεις δει τίποτα.Ελπίζω πάντως να μήν υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας.
Ο μονος λογος που χαιρομαι ειναι για να κραξω τον Davidian :D:p
Χαχαχαχαχα τους γκαντεμιασα κι αυτους. Δαβιδιαν μπορεις να με γδαρεις οποτε θες.
Πωωω…! Τώρα το είδα! Εντελώς εγωιστικά μιλώντας, χάρηκα, μια που δε μπορούσα να είμαι εκεί σήμερα ενώ ήθελα πολύ να τους δω. Αλλά αν είχα πάει ως τη Μαλακάσα τόσο δρόμο και γύρναγα πίσω, δε το συζητάω τι ξενέρωμα θα χα φάει…
Μένει να δούμε αν θα γίνει όντως αύριο…
9.15 αναθεματιζα τη τυχη μου στο οφτοπικ που δεν πηγα και μετα αυτο…κριμα για τα παιδια που πηγαν μεχρι εκει τζαμπα οπως αποδειχτηκε…ελπιζω τουλαχιστον να γινει αυριο…αντε να δουμε και τι επαθε κιολας ο Gahan,drug problem μου μυριζει αλλα ιδωμεν…
και αντε εσεις που μενετε Αθηνα παλευεται…οι αλλοι που ρθαν απο παντου για να τους δουν?
Διαβαζουμε και κανα ποστ πιο πανω.#-o
:roll:Καλα,η κοπελια υποψιαζεται,οπως και γω…#-o#-o…προβλημα υγειας,τελευταια στιγμη,ξερω γω…μλκια οπως και ναχει,μακαρι να μην εχει τπτ και να αποζημιωσουν αυριο ολο το κοσμο που κουραστηκε σημερα με το ταξιδι τζαμπα…
Τους έχω ξαναδεί, δεν είμαι δα κανένας μεγάλος οπαδός, πήγα για το χαβαλέ, δεν θεωρώ τη Μαλακάσα “μακριά”, οπότε δεν το έχω πάρει και τόσο στραβά (πέραν του ότι πάλι έπηξα στην κίνηση μέχρι να βγω). Όμως ισχύει πως όσοι ήθελαν να τους δουν πρώτη φορά, ή όσοι ήρθαν από μακριά, αυτή τη στιγμή θα σιχτιρίζουν και με το δίκιο τους.
Δυσκολεύομαι να πιστέψω πως ήταν απλά ένα πρόβλημα υγείας. Για να μην μπορεί να παίξει σημαίνει πως είχε κάτι σοβαρό. Τόσο ξαφνικά όμως, το μόνο σοβαρό που μπορείς να πάθεις είναι καμιά δηλητηρίαση. Η ανακοίνωση δεν αναφέρει κάτι σχετικό. Συνεπώς… όλοι μπορούμε να υποθέσουμε τι έγινε, το μαρτυράει άλλωστε και το παρελθόν του κυρίου.
Τώρα για τον κόσμο, είχε όντως πολύ, αλλά μην τρελαινόμαστε. 17-18.000 πρέπει να ήταν.
συμφωνώ σε όλα με κόζυ
ο κόσμος γύρω στις 20,000. εκτός αν πέρασε ο Ιησούς κ τους ευλόγησε για να διαιρεθούν σαν τα ψάρια
πωωωω ευτυχως δεν κατεβηκα Αθηνα ε…! Στο τσακ ημουν και θα 'χα ξενερωσει απειρα με τοσο ταξιδι για το τιποτα. Πάλι καλά.
DIDI KAI TERAVIBE ΤΕΛΟΣ!!!
Δε με νοιάζει που δεν έγινε η συναυλία,συμβαίνουν αυτά όταν δεν ξέρεις τι “φάρμακα” παίρνεις…αυτό ήταν μαλακία του Gahan και όχι της didi…
Αυτό που με έχει ΕΞΟΡΓΙΣΕΙ είναι το γεγονός οτι μετά το περσινό μπάχαλο στην έξοδο τόσο στους judas priest οσο και στον manu chao θα βάζανε μυαλό και κάτι θα είχε αλλάξει προς το καλύτερο…
Σήμερα ένιωσα οτι ήρθε κάποιος και μου έλεγε στην έξοδο…ρε μαλάκα σε γαμήσαμε πέρυσι και φέτος πάλι μου τα έσκασες…ε λοιπόν μαλάκας της γαμώ didi δεν ξαναγίνομαι…
Δεν ξαναπατάω σε χώρο που πρέπει να γίνει πρώτα δυστήχημα για να φτιάξουν τα στοιχειώδη…βάλτε γαμώ το ξεσταύρι μου 5 πόρτες για έξοδο…μην αφήνετε κανένα κωλο πούλμαν και κανέναν πλανόδιο να κλείνει την έξοδο!!!απο 300 μέτρα και πέρα!!!τόσο μυαλό θέλει???
Δεν ανέχομαι να περπατάω στην εθνική όδο 23:00 το βράδυ για να μπορέσω να φτάσω στο αμάξι!!!
Να είναι καλά τα παιδιά που σπάσανε την πόρτα!!!Να είναι καλά!!!
υγ1. ήμουν ο πρώτος που πήρα 4ήμερο εισιτήριο για το rockwave…έχω το 0002 και φίλος το 0001!!!όποιος ενδιαφέρεται το πουλάω!!!
όπως και ένα μονό εισιτήριο για την πρώτη μέρα placebo,moby κτλ
υγ2. ξέρω ότι μόνος μου δεν αλλάζω την κατάσταση,γιατί για να αλλάξει κάτι θα πρέπει σε όλες τις συναυλίες στο terra vibe να πατάνε χίλια άτομα!!!τουλάχιστον θα τα έχω καλά με τη συνείδησή μου!!!
υγ3. σόρυ για όλο αυτό το κατεβατό…απλά ήθελα να βγάλω από μέσα μου όλη αυτή την οργή που έχω μέσα μου…
Θα σε κοίμιζα σπίτι μου, χαλάρωσε.
εδιτ: στην Φένια αυτό, μην χαίρεσαι εσύ από πάνω, λολ!
εδιτ2: α, στον αποπάνω πάει το εξής: εσύ και ο φίλος σου είστε και τα πρώτα κορόιδα, εύγε!
Enjoy the silence,που λενε τελικα…#-o