Depeche Mode, 12 Μαίου στην Αθήνα

Εγώ πάλι πιο πολύ εκνευρίστηκα με έναν μπάτσο που μας έστειλε προς Λαμία και κάναμε 5 ώρες να βρούμε έξοδο να γυρίσουμε προς Αθήνα και πληρώσαμε και διόδια :-s
Όσο για το γεγονός, όλοι υποψιαζόμαστε τι παίχτηκε, ελπίζω αύριο να συνέλθει και να γίνει η συναυλία. Εκτός αν μας ζαλίσουν τον έρωτα οι κάφροι με τα μπουκάλια και το συγκρότημα τσαντιστεί και φύγει. Γαμώ θα ήταν αυτό.
Δεν έγιναν ζημιές? Κάτι ενισχυτές πέταγαν σπίθες κάποια στιγμή…
Α ναι, και ο κόσμος με την καμία 40.000. Γύρω στις 20.000

Υ.Γ. Motor δεν πρόλαβα, αλλά οι Puressence γιατί ήταν τόσο για τον πέο?

OK DEN TRELATHIKAME KIOLAS:-k:-k:-k

^^
Ε?

Προς αυτούς που πήγαν: αν είσαι 2 ώρες στο δρόμο για 35 χιλιόμετρα, ποιος είναι πιο ξεφτίλας, αυτοί που στο παν στο παρά πέντε ή εσύ που κάνεις μόκο?

ιδού και άλλο ένα video από την συναυλία :-k

Απαράδεκτη κατάσταση. Δεν ξέρεις τι να πιστέψεις. Και η didi το γνώριζε πολύ νωρίτερα. Απλά δεν τους ενδιαφέρει τίποτα εκτός από το να προσπαθήσουν για κέρδος έστω και στο παρα 5.[-X Απλά αυτή τη φορά τα έκαναν θάλασσα. Γιατί και σε ασθένεια να οφείλεται, η εταιρία έπρεπε να ενημερώσει τον κόσμο νωρίτερα. Απογοήτευση. 'Ακου ‘‘Είναι η απόλυτη πραγματικότητα!’’ . Δεν ντρέπεται? Οχι

Πολλή ταλαιπωρία και χίλια δίκια, αλλά όταν μας ανακοινώνουν ότι ο άνθρωπος είναι στο νοσοκομείο, το να γιουχάρουμε είναι αντίδραση που αποκαλύπτει θλιβερό επίπεδο.

lol wut μαλλον οχι λολζ…

Το καλύτερο είναι το “κρατήστε τα βραχιολάκια σας”.Στον ύπνο,στην τουαλέτα,στην ιδιαίτερη στιγμή, βραχιολάκι depeche με αμίαντο και στρυχνίνη :lol:
Γι’αυτό δεν ξαναπατάω ΠΟΤΕ χωραφς και δεν θα πάταγα ΠΟΤΕ για CDCδες.
Καλά κορόϊδα όσοι τα σκάνε ακόμα για το χωράφι.

Το “πρόσεχε τι θα πεις” μου αρέσει στην αρχή.Ναι θα του φυσήξεις τα @@ φίλε.

Δεν ξέρω τι λες, αλλά η παραγωγή σε γεωργικά επίπεδα στο συγκεκριμένο χωράφι μπορεί να φτάσει τα μέγιστα δυνατά. Κάτι μπάντες στο παρελθόν έσπειραν.

:lol::lol::lol:

μπανάκο εσύ είσαι ο γκαντεμόσαυρος!
Από τότε που έφυγες για Αγγλία, είχαμε 3 λάιβ: Στους Satyricon ο Σάτυρ έβγαλε το λάιβ με πατερίτσα, στους Ross the Boss ο τραγουδιάρης αρρώστησε και τραγούδησε το κοινό, ε και σήμερα αυτό! :stuck_out_tongue:

Το Μητσοτάκη τι τον έχεις? :stuck_out_tongue:

Δε ξέρω για παραγωγή αλλά το χώμα που έφαγα Jpriest πέρσι ήταν και το τελευταίο.
Όσοι πάνε είναι ΚΟΡΟΪΔΑ ΜΕ ΦΟΥΝΤΑ.Και έτσι στα @@ της η didi θα κάνει έκει συναυλίες αφού πατάνε τα κοροϊδάκια.

πραγματικά, τι το τόσο σοβαρό μπορεί να έπαθε ώστε να μην πραγματοποιηθεί η συναυλία, αλλά να είμαστε και σχεδόν σίγουροι ότι θα μπορέσει ο Gahan να βγει αύριο στη σκηνή; με τη γαστρενετερίτιδα πάντως και αύριο στο κρεβάτι θα είναι… δε με πείθουν αυτά που λένε, δε το βρίσκω υπερβολικό να είμαι καχύποπτη, ειδικά και με κάτι άλλα που είδαν εκεί σήμερα τα μάτια μου…

τα ταμεία τουλάχιστον δε μπορούσαν να τα ενημερώσουν; οι Depeche σύμφωνα με το πρόγραμμα ξεκινούσαν 21:00. εγώ το αποφάσισα τελευταία στιγμή να πάω στο live και πήρα απ’το ταμείο τίκετ στις 21:20. ε, 21:30 ανακοινώθηκε η ακύρωση

ξενέρωσα

Έχω έρθει από χτες Ελλάδα, στην έσκασα και επίσης:

Χαχαχα.Ρε δεν ξαναπάω εκεί ποτέεε Λώρη μπ#νεεε Λώρη μπ#νεε-ε-ε.

ΕΧΩ ΠΕΘΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΕΗΤΖ ΜΑΛΑΚΕΣ

Να καει το χωραφι ρε!!! REM στο καλλιμαρμαρο πηγαμε ανθρωπινα και με μετρο… για να πας εκει κατω πρεπει να σκυψεις και να φας δαχτυλο. Δε θελω μονο τα 80 ευρω πισω. Θελω να μου επιστρεψουν τα 5 χρονια ζωης που εχασα απο: εκνευρισμο και καντηλια λογω κινησης, αγχος μη χασω τη συναυλια, περπατημα-τρεξιμο 8 χιλιομετρα (μπρος πισω) ε και φυσικα την απολυτη ξενερα που στην αρχη νομιζα οτι μ κανουν πλακα… “ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΠΑΙΔΙΑ μην τρεχετε αλλο σα μαλακες” Απο το δεκεμβριο το χω παρει το τικετ ΡΕΕΕΕ! ΓΚΡΡΕ΅ΕΡ΅ε12#!@$!#$@#$2 γκουσφραααααμπααααα

χαχαχαχαχαχαχααχχαχα!!! δεν υπάρχει ο cage χαχχαχαχααχ:D:D:D

Εγώ τα είπα φίλε μου.Μην πατάτε για να μην σας πατάνε.

Πρεεζα όμορφη…

Ειχα πει να μην ξαναπαω Μαλακασα.Εκανα μια εξαιρεση σημερα.

Πλεον οτι ονομα και να ανακοινωσουν, ειτε σλιπκνοτ ειτε νταουν ειτε πιπες αναποδες και της παναγιας τα ματια εγω στο μπουρδελο δε ξαναπαταω.

Να δωσω 10 ευρω μεταφορικα για να μου πουν ξαναδωσε αυριο αλλα 10 για να ξαναρθεις να δεις το λαιβ

Να δωσω 60 ευρω για να ειμαι ποσα μετρα μακρια απο το στειτζ

Να ειμαι εγκλωβισμενος στο σκατοχωραφι επειδη ειχε απεπλιστικη κινηση με αποτελεσμα να μην μπορουν να ερθουν τα πουλμαν.

Ουστ