Depeche Mode, 12 Μαίου στην Αθήνα

Πάντως αν ήταν κάτι άλλο από αυτό που λέγεται επίσημα δικαιολογείται να μην το γνώριζαν πριν παρά την τελευταία στιγμή. Και επίσης όπως γράφτηκε πριν δικαιολογείται το ότι πιθανότατα αύριο θα μπορέσουν να εμφανιστούν. Νομίζω είναι από τις φορές που η didi δε φταίει. Κι εγώ έχω πει ότι θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά να πάω σε συναυλία στο Terra Vibe. Δόξα τω θεώ έχω φίλους έξω που μπορούν να με φιλοξενήσουν για 2-3 μέρες, και μια ξένη χώρα να επισκεφθώ και τη συναυλία που θέλω να τη δω σαν άνθρωπος. Αλλά τώρα αν ο άλλος είναι κόπανος και κατεβάζει και γω δεν ξέρω τί μισή ώρα πριν τη συναυλία και πρέπει να πάει στο νοσοκομείο δε νομίζω ότι φταίει η Didi.

Εdit: Και γω έχω πει ότι η τελευταία συναυλία στο Terra Vibe θα είναι οι AC/DC. Αλλά αν έρθει κανένα πολύ μεγάλο όνομα δεν ξέρω αν τελικά θα αντέξω και δε θα πάω. :confused: Πάντως σίγουρα στο φετινό rockwave με τπτ. :stuck_out_tongue:

Ακριβως το ιδιο σκεπτικο με Mack. Ηθελα να παω Slipknot αλλα δε γουσταρω να τραβαω τα ιδια. Up yours Didi

Αυτη ειναι η μεγαλη αλητεια. ΟΚ, το δεχομαι οτι φυσικα δεν φταιει η DiDi για την ακυρωση αλλα κατσε ρε φιλε, 21:00 ξεκιναγε η Συναυλια, ειναι δυνατον να μην καταλαβατε τιποτα και να συνεχιζατε να πουλατε εισητηρια μεχρι τις και μιση? Λιγο ελεος…

Επισης, θα ειναι ντροπη να μην προσφερουν δωρεαν μεταφορα αν γινει αυριο η συναυλια. 10 Ευρω ειναι απιστευτο νταβατζηλικι ετσι και αλλιως…

Λοιπόν για μένα για τη χθεσινή ξενέρα-στενοχώρια-αγανάκτηση φταίνε ΚΑΙ οι 2

ας αρχίσουμε με τους DEPECHE: Πραγματικά, κάθε καλοκαίρι μια μπάντα θα πέφτει κατακόρυφα στην εκτήμησή μ. Πέρσυ οι Whitesnke φέτος ,και ακόμα χειρότερα, οι DM. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να δεις το περιστατικό 1) όντως αρώστησε ΞΑΦΝΙΚΑ του ήρθε ντουβρουτζα ρε αδελφέ! ανθρωπος είναι (μέχρι χθεσ θα λεγα θεός αλλά τέσπα) 2) παίζει περίπτωση relapse στα παλιά 3) πλακωθήκανε backstage 4) δεν ξέρω τι άλλο ΟΜΩΣ ρε πούστη μου ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μην το ήξεραν

21¨00 θα άρχιζε ΟΚ? αρχίζει να παίζει το intro και η μπάλα με το logo τους ανάβει…από τότε μεσολαβούν 20 λεπτά μέχρι την ανακοίνωση…Είναι δυνατόν τη στιγμή που φαινομενικά ήταν έτοιμοι να βγούν να κατέρευσε να φωνάξαν τσ γιατρούς να τον εξετάσανε να τον πήρανε με φορίο και να βγήκαν με την ανακοίνωση??? Ε όχι ρε πούστη το ξέρανε και το καθυστερούσαν για να αγοράζουμε μπύρες και μπλουζάκια…συ λέει θα τα επιστρέψω που θα τα επιστρέψω τα εισητήρια ασ βγάλω ότι προλάβω…

Και ρε φίλε είσε επαγγελματίας 30 χρόνια λες ότι αγαπάς και σέβεσαι το κοινό σου και στέλνεις τον manager??? αντί να βγείς ο ίδιος??? Όχι ο Gahan βέβαια, ας δεχτώ ότι έχει τη γρύπη των χοίρων, αλλά του πούστη ο Fletcher και ο Gore έπρεπε να βγούνε να ζητήσουν οι ίδιοι συγνώμη… αφού εκεί ήταν δεν νομίζω να κρατάγανε το χέρι τ Dave στο νεκροκρέββατό του!!! και επίσης ο Martin τραγουδάει…ας έβγαινε να πει 5 τραγούδια!!! ένα question of lust, ρε αδελφέ! αλλά που χεστίκανε !!! Δεν 8α μπορούσαν να ναι πιο unprofessional! ξεφτίλες κανένας σεβασμός για ένα μεγάλο και φανατικό κοινό που το αφήνεις και με το πουλί στο χέρι.

Η DiDi φταίνει γιατί αποκλείεται να μην το ξεραν, αλλά καθυστερούσαν για να πουλήσουν μπύρες… φταίνε αλλά η ευθήνη βαραίνει περισσότερο τους άλλους. οπότε αμα είναι να βγουν φτιάρια (που πρέπει) θα πρέπει πρώτα να ναι για τους DM. (μισώ τον εαυτό μ π τ λέω αλλά…sad but true…) Α! και φτένε που έχουν για εκπρώσοπο την πιο μαλακισμένη ύπαρξη του πλανήτη!!!

ΥΓ
Και πλιζ όλοι οι μεταλάδες με @@@ του φόρουμ ας μην μπαίνουν να κάνουν τς έξυπνους…να χε πέσει τέτοιο άκυρο στς AC/DC πχ…να δω τι θα λέγανε…Το να προσβάλεις κάποιον τι στιγμή που είναι ήδη σπασμένος δεν είναι πολύ καλό … αλλά από έναν πολύ άντρα σαν τν xxxloko o oποίος σε κάθε πόστ αναβλήζει τεστοστερώνη και εξυπνακισμό…έλεος δλδ κατούρα κ λίγο φιλαράκο…)

Κοιτα με μην τρέχεις και εσυ τζαμπα στη Μαλακάσσα!!!

Πραγματικά μέχρι την τελευταία στιγμή παιζόταν να πάω. Αλλά με τα τρεξίματα δεν υπήρχε περίπτωση να φτάσω πριν τις 8.30 όποτε λόγω της απιστευτης ταλαιπωρίας που αυτό συνεπάγεται προτίμησα να κάτσω σπίτι. Μπαίνω να δω κανενα νέο, τι παίχτηκε πως ήταν η συναυλία τελος πάντων και βλέπω την ακύρωση. Ευτυχως τη γλύτωσα.
Δεν είναι δυνατόν να γίνονται συναυλίες με πάνω απο 10.000 κόσμο στο Τεραβαιμπ. Δεν γίνεται, σιχτιρίζεις την ώρα και τη στιγμη.
Πραγματικά κρίμα για όσους πήγαν. Περαστικά του Dave, δεν θέλω να πιστευω κάτι διαφορετικό απο αυτό που ανακοινώθηκε…

Ατάκα από άτομο του crew μετά πό την ανακοίνωση: “He’s too drunk”.
Άρα αν ξεμεθύσει μέχρι απόψε μπορεί και να γίνει.
Να είναι “αρβύλα”? Τι λόγο να έχει να πει κάτι τέτοιο?

Αλλά με τέτοια ξενέρα και ταλαιπωρία που φάγαμε, καλύτερα να μην γίνει.

Κι εγώ τελευταία στιγμή ήταν να πάω και δεν πήγα αφού δεν είχα τρόπο να φτάσω Μαλακάσα.

Σίγουρα δεν φταίει η DIDI για ότι έπαθε ο Dave Gahan, αλλά σίγουρα φταίει για ότι ακολούθησε με τους ανθρώπους που προσπάθησαν να φύγουνε αλλά και για τα σκηνικά με τις πωλήσεις εισιτηρίων μέχρι το παρά πέντε. Εντάξει, δεν θα τους μάθουμε τώρα, το κέρδος είναι νούμερο ένα προτεραιότητα, μετά αρχίζουμε τα “ω, συγνώμη, δεν ξέρετε πόσο δύσκολη στιγμή είναι για μας”. Αυτό που με τρελαίνει είναι το πόσες φορές πρέπει να τα κάνει θάλασσα η συγκεκριμένη εταιρεία για να επέμβει κάποιος και να κάνει κάτι. Όπως γράφτηκε και παραπάνω, πρέπει δηλαδή να γίνει το ατύχημα πρώτα; Έλεος σ’ αυτή τη χώρα.

Και μ’ όσα ακούω για το χωράφι, αρχίζω σοβαρά να σκέφτομαι τι στο καλό θα κάνω τη μέρα των Placebo.

Το μποϊκοτάζ κατά της DIDI το ακολούθησα κι εγώ για χρόνια, έχασα τον Robert Plant και ακόμα το μετανιώνω γιατί ήταν τσάμπα, αφού ΠΟΤΕ δεν γίνεται κάτι μαζικό, είμαστε κοπάδι και δεν οργανωνόμαστε να τους γυρίσουμε την πλάτη, σ’ αυτούς και σ’ 'αλλους σαν αυτούς, μπας και άλλαζε κάτι στα συναυλιακά δρώμενα. Μια ζωή θα πληρώνουμε και θα λέμε και ευχαριστώ και αυτοί θα γελάνε στην πλάτη των κορόϊδων.

Περαστικά στον Dave Gahan, ελπίζω πραγματικά να μην είναι κάτι σοβαρό, γιατί ακούστηκαν διάφορα πέραν της γαστρεντερίτιδας :frowning:

ε;;;;;

Παιδιά ο Dave Gahan υπέκυψε στα τραύματα του σήμερα το πρωί. Ήταν μαστουρωμένος λέει πολύ άσχημα και χτες έμαθαν κάτι τύποι σε ποιό νοσοκομείο τον είχαν και του έσπασαν τα μούτρα του παλιομαλάκα. Οι γιατροί δεν κατάφεραν να κάνουν τίποτα για να τον σώσουν. Κρίμα δεν θα τους δείτε τελικά live και μιλάμε για τρελή απογοήτευση γιατί αυτό το γκρουπ έχει γράψει ιστορία στην παγκόσμια μουσική, δεν έπρεπε να τον αφήσουν αφύλαχτο μετά απ’ όλο αυτό.

Και’γω την πάτησα χθες και πήγα τσάμπα!! :? Πώς θα ενημερωθούμε στα σίγουρα για το αν θα γίνει σήμερα η συναυλία;:-s αν και έχω ξενερώσει…κούραση πολύ κούραση!!

Προφανώς κάνεις πλάκα!

Δυστυχώς όχι. :(:(:(:frowning:

Πολύ αστείο… :roll:

κανα λινκ παίζει?
μου φαίνονται υπερβολικά αυτα που με λες.εχω μια αμφιβολία για το αν εγινε

Αυτό που λες ακούγεται σενάριο επιστημονικής φαντασίας!!! Αποκλείεται …δεν το πιστεύω…δεν είναι δυνατόν…μα τι λες τώρα; πού το έμαθες αυτό; θα πάθω σοκ!!!:?:?:?:? χμ…το έπαθα ήδη…

Aπο χθες και επίσημα οι Depeche Mode λεγονται ksepeshe mode…Oσο για την Didi προτεινω να ασχοληθει καλυτερα με την οινοπαραγωγή μιας και το χωραφι της Μαλακας(ας) ενδεικνυται…

Y.Γ οσο για τον Gahan ή ληγμενη κόκα πηρε ή τον δηλητηριασε η Ελληνιδα πεθερά του…

Σοβαρευτείτε μερικοί, ακου υπέκυψε στα τραυματα του…

Ναι, ήταν άλλο ένα γαμάτο αστείο

Πες τα…

Ανατριχιαστικό γέλιο…