Το νέο άλμπουμ των Depeche κυκλοφορεί στις 20 Απριλίου, αλλα βέβαια έχει ήδη εμφανιστεί στα τορεντ. Δεν το έχω ακούσει ακόμα, εκτός απο το wrong που δεν μου άρεσε και πάρα πολύ, και δεν ξέρω τι να περιμένω. Ελπίζω να μην απογοητευτώ, θα είναι και ένας λόγος για το να πάω και φέτος στη συναυλία τους.
Σκοπεύω πάντως να το ακούσω σύντομα.
Έχετε καποια γνώμη, το έχει ακούσει κανένας?
Με την ελπιδα θα μεινεις… με ενα ακουσμα που του εκανα μου φαινεται κατω του μετριου…
Όχι ρε γμτ. Δε περιμένω φυσικά να επαναλάβουν οι DM τα μεγαλεία του παρελθόντος, αλλά όπως και να χει μετά απο ένα Playing The Angel είχαμε ελπίδες για κάτι ισάξιο ενδεχομένως…
οχι κ τόσο καλό…
μουφα.
γΜΤ,δεν μου αρεσει ιδιαιτερα:(
Ομοφωνία βλέπω…
Ούτε εμένα μου άρεσε με μια φορά που το άκουσα…
Αδιάφορο θα έλεγα.
Το άκουσα κάμποσες φορές τις τελευταίες μέρες και δυστυχώς κατέληξα στο συμπέρασμα ότι δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο, κάτι να σου μεινει. Λίγες καλές στιγμές διασκορπισμένες εδώ και εκεί. Σίγουρα το αλμπουμ δεν δικαιολογεί 4 χρόνια αναμονής, ειδικα μετά το Playing the Angel που ήταν πολύ καλό αλλα όχι και κάτι το αξεπέραστο ή απλησίαστο ώστε μια μπαντα του βεληνεκούς αυτού να μην μπορεί να το φτάσει στο επόμενο δισκογραφικό της εγχείρημα.
Επίσης είναι σίγουρο ότι απο τα άνω της 20ετίας συγκροτήματα που προσωπικα μου αρέσουν (REM, U2, James, Cure κ.α) και που επανεμφανίστηκαν δισκογραφικά το τελευταίο 12μηνο, το Sounds of the Universe μάλλον είναι το πιο αδιάφορο (το “χειρότερο” μου ακούγεται πολύ βαρύ για Depeche), απο όλα αυτά.
Τουλάχιστον μου δίνει ένα ακόμα άλλοθι που μάλλον δεν θα πάω στη συναυλία του Μαίου…
το ακούω το ξαναακούω,τίποτα,δυστηχώς η απογοήτευση μου είναι μεγάλη,μάλλον πρόκειται για το χειρότερο τους.
Ενα album που καλυτερα να μην εβγαινε ποτε…
- 1
Συναγωνιζεται με του Κορνελ για το ποιο ειναι το χειροτερο αλμπουμ…#-o
απο τα χειροτερα αλμπουμ και τα δυο, πληρης απογοητευση…
εισαι λιγο υπερβολικος…
το dm δεν ειναι ασχημο αλμπουμ…ναι μαλλον ειναι ενα απο τα πιο αδυναμα αλμπουμ τους αλλα προσωπικα το ακουω ευχαριστα… εχει και το in sympathy που ειναι κομματαρα… παντως ψηνομαι να χτυπησω την εκδοση με 3 cd + 1 dvd…καπου 70 ευρω…
Γιατί ρε σεις τόσο θαψημο??? πραγματικά διαβάζοντας όλα αυτά πάτησα το play με μισή καρδιά…
Αλλά τελικά δεν απογοητεύτικα το μόνο “κακό” του δίσκου είναι ότι πιστεύω ξεκινά πολύ δυνατά με τις κομματάρες “In Chains”, “Hole to Feed”, “Wrong” και μετά αρχίζει να χάνει στροφές. επίσης κομματάρες τα “In Sympathy” και “Peace”, τα άλλα είναι από καλά μέχρι πολύ καλά με εξαιρέσεις τα corrupt, miles away, come back και άντε πες το spacewalker που’ναι ένα instrumental-τίποτα
3,5-4/5 και ελπίζω να παίξουν καλές επιλογές στη συναυλία στην οποία κατά όπως φαίνεται θα πάω…
Μου το πηραν δωρο στην γιορτή αλλα ακομα να αξιωθω να το ακουσω…Το wrong παντως ειναι απλα μετριο…
Και παρολα αυτά κάποιοι θεωρούν το Wrong απο τα καλύτερα του δίσκου. Κρίμα, δεν περίμενα Music for the masses ή Violator αλλα τουλάχιστον Playing the angel θα μπορούσε να είναι ή και ακόμα καλύτερο…
+1,000,000,000
To άκουσα κα γω. Έστω και με δυο ακροάσεις, σαφώς μπορώ να πω πως δεν φτάνει τα παλιά τους… Πάντως δε μου φάνηκε και χάλια. Έχει κάποιες πολύ καλές στιγμές μέσα (βρήκα αρκετά καλό το Peace), και ακούγεται ευχάριστα. Όπως και να χει πάντως, απο τους Dm περιμένει κανείς περισσότερα.
O δισκος είναι ο ορισμος του grower. Απαιτει πολλα ακουσματα για να δειξει τη δυναμη του. Ιδιαιτερα αντιεμπορικος θα ελεγα, εχει σιγουρα 3-4 fillers, αλλα συνολικα ειναι μια πολυ καλη κυκλοφορια. Οσον αφορα τα μπονους κομματια της σπεσιαλ εκδοσης (5 το συνολο), υπαρχουν 3 πραγματικα εξαιρετικα τραγουδια τα :
- The Sun , the Moo and the Stars 2. Oh Well & 3. Ghost. Ειδικα το τελευταιο ειναι ισως και το καλυτερο το αλμπουμ . Απορω που τα αφησαν εκτος.
:thumbup: