Despite Everything (Greece), 2009-2010-2011 (γ)releaseees

Παρ’ όλο που έξω στους underground punk/hardcore κύκλους (αθήνα, επαρχίες κλπ) γίνεται ψιλο της πουτάνας γι’ αυτούς, στο φόρουμ ξηρασία μεγάλη. Κακώς, γιατί οι τύποι είναι ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην εγχώρια punk σκηνή στις μέρες μας. Σχηματίστηκαν μόλις το 2009 κι εκ τότε έχουν, κάνει ή 2 ή 3 ευρωπαικά τουρ, σε πάρα πολλές πόλεις, παίζοντας σε στέκια, καταλήψεις και σπανίως σε μαγαζιά, έχουν σαρώσει όλη την Ελλάδα με live εμφανίσεις όπου το κλίμα που επικρατεί είναι το λιγότερο πανικός, κι έχουν κυκλοφορίσει 2 απίστευτα 7άρια, το with my bear hands, και το in desperate times, το ένα στο τέλος του 2009, και το άλλο στις αρχές του 2010. Σε λίγο καιρό θα κυκλοφορίσουν 2 splits με τους σλοβένους IN-sane, και τους Καναδούς Unfun, ενώ επιτέλους το φθινόπωρο θα κυκλοφορίσουν το πολυαναμενομενο ντεμπουτο άλμπουμ τους. Περιττό να πώ ότι με amebix είναι οι κυκλοφορίες που περιμένω πιο πολύ για φέτος, άντε και το σπλιτ των επιθανατιος, μαζι.

Τι έχουμε? Μελωδικό punk rock hardcore, άλλοτε αργό, άλλοτε πιο γρήγορο κατά βάση, με πολύ ωραία κιθαριστικά σημεία, βραχνά κυρίως φωνητικά από τον έναν κιθαρίστα, και πιο hardcore φωνητικά από τον μπασσίστα. Γενικότερα μη σας ψαρώσει ή λέξη “μελωδικό”. Δε θα έλεγα ότι θυμίζουν και τόσο την 90’ς σκηνή της Καλιφόρνια, που αρκετοί την χαρακτηρίζουν φλώρικη, ξενέρωτη, κλαψιάρικη, χαζοχαρούμενη κλπ (εμένα μ’ αρέσει). Σε καμία περίπτωση. Η μουσική τους είναι μεν ξένων προδιαγραφών, όχι όμως και τέτοιων προδιαγραφών. Γενικά οι τύποι γαμάνε στεγνά, και είναι κρίμα τόσος κόσμος να αγνοεί μια τέτοια εγχώρια μπάντα.

http://www.youtube.com/watch?v=ULiutUBMBb4&feature=related

http://www.myspace.com/despiteeverything

http://tonightwehitrockbottom.blogspot.com/

Εδώ η πάτρα πάντως είναι βαμμένη στα χρώματα των Despite:p

περιμενουμε πως και πως…

*δεν ήξερα που να το βάλω…

οι [B]IN-SANE[/B] και οι [B]DESPITE EVERYTHING[/B] (και ακόμη μια μπάντα) θα είναι στη λαρισα στο stage club, στις 27 αυγουστου.!
ευχαριστώ για την προσοχή σας.:slight_smile:

και θεσσαλονίκη, αθήνα εκείνες τις μέρες.

Ρε τούτοι είναι καλοί

Welcome!

Μπαντάρα, που πραγματικά χαίρεται αυτό που κάνει, να σαρώνει ό,τι πόλη και χώρο υπάρχει και να μας παρασέρνει στις punk rock μελωδίες της.

Επίσης για τους Αθηναίους, στις 10 ιουλίου, οι despite everything μαζί με τους garage punk ροκερς acid baby jesus, θα κάνουν λαιβάκι στο πιο κουλ ποδηλατάδικο της Ελλάδας, το VCA στου ψυρρή. Be there!

χμ, για ένα περίεργο λόγο έχω να ακούσω τα 7αράκια τους από τότε που τα πήρα αλλά τελικά νομίζω ότι το κάνω αυτό με όλα τα singles :-k

θα ξεθάψω αύριο αλλά περιμένω το άλμπουμ…

ε εντάξει τα εφτάρακια είναι από τη φύση τους περίεργα στο ακουσμά τους (τα αλλάζεις σχετικά γρήγορα κλπ), αλλά τα συγκεκριμένα είναι δισκάρες. Τέλεια κομμάτια.

Επίσης για το νέο άλμπουμ έχω μια αίσθηση ότι θα είναι κορυφαίo, μιας και ό,τι καινούριο κομμάτι έχω ακούσει σε λαιβ τα σπάει, σε σημείo να μ’ αρέσουν περισσότερo από τα προηγουμενά τους (released)

Sorry για double, αλλα αυτό

Είναι μεθαυριο στις 8 του μηνος.

Που διαολο ειναι το vca?

Ξερω εγω αλλα ειναι γαμα τα χωμενο στου ψυρρη και δε μπορω να σε καθοδηγησω ετσι. 8.30 θα συναντησω ενα φιλο στο μετρο μοναστηρακι να παμε μαζι, αν θες ελα κι εσυ. Το λαιβ παρεπιπτοντως θα χει προγραμμα καταραμενου. Δηλαδη γραφει η αφισα 8 με 12, οποτε μην αφησεις τον εαυτο σου να χαλαρωσει με τις ωρες.

Δυστηχως δεν μπορω να ειμαι στο λαιβ πριν τις 9-9.30 :frowning: .Thnx παντως .

[ας ειναι καλα το google map !]

Λοιπόν το σημερινό λαιβ ήταν το χειρότερο που έχω δει από despite everything (κακός ήχος, γενικά κουρασμένη η μπάντα, και κάποια λαθάκια -αυτό κλαιν γιατί πανκ ακούμε-)

[B]ΟΜΩΣ[/B] το σημερινό σκηνικό είναι ό,τι καλύτερο έχω δει επι ελληνικού εδάφους εδώ και πολλά χρόνια. Ετσι στεγνά και ασάλιωτα. Απλά ήταν και γαμώ τις φασάρες. [B]Δηλαδή WTF, λαιβ στη μέση του δρόμου σ’ ένα κωλόστενο στου ψυρρή έξω από ένα ποδηλατάδικο, με πανηγυριότικα φωτάκια νησιού από πάνω, σουβλάκια-μπυρες 1 ευρώ, κλήρωση ποδηλάτου στη μέση του λαιβ και stage diving από τα ηχεία. [/B]Δηλαδή μαλάκες σα screamo live στην Αμερική στα early 00’s, η σα diy neocrust live στην ισπανία ξερω γω. Σκηνικαρα. Το μονο που το ξεπερναει ισως ειναι το λαιβ βανδαλουπ στην πλατεια εξαρχειων το 2007

Δεν εύχομαι κι άλλα τέτοια, εύχομαι [B]μόνο[/B] τέτοια.

Acid baby jesus και γαμω. Αληταραδες.

πω γαμω την κωλο εξεταστικη μεσα στο κατακαλοκαιρο…και τελικα πηρα και τ αρχιδια μου σημερα…μαλακια εκανα που δεν ηρθα…ξενερα…

IN-SANE+DESPITE EVERYTHING+SHOW ME YOUR DREAD+NOTHING MORE,NOTHING LESS.

θα παιξουν και αθηνα…τι μπανταρα οι in sane ρε φιλε ανυπομονω να τους δω

[SIZE=“5”]ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ[/SIZE]

Εχω πάθει πλάκα, μόλις διάβασα ότι οι δικοί μας[B] despite everything[/B] θα παίξουν στο φέστινο [B]The Fest[/B], 10th edition, εν οψη του επερχόμενου halloween, στο Gainesville της florida. Θα παίξουν μαζί με μπάντες όπως [B]circle takes the square, trap them, hot water music, touche amore, no trigger, youth brigade, comadre [/B]και άπειρες κυριολεκτικά άλλες μπάντες…

Ολα αυτα εν οψει του επερχομενου τουρ τους στην ανατολικη ακτη των ΗΠΑ μαζι με τους καναδους Unfun.

Μπραβο στα παιδια ρε γαμωτο, μπραβο. Μονο αυτό!!

"[I]dudes and dudettes…
We are thrilled to announce that this october we will be playing in THE FEST 10 in Gainesville,Florida.
It is a dream come true to us…
The FEST happens every year,during the Halloween season in Gainesville,Florida.
Gainesville is the home of many great bands such as Against Me,Hot Water Music…and many more.
What is so great about the fest is that the whole town is transformed into a punk rock heaven for 3 days every year.
What is even better is that this is the 10th year anniversary of the Fest and so many great bands will be playing…
Just to name a few…[B]Touche Amore,Polar Bear Club,RVVR,A Wilhelm Scream,ASTPAI,Asshole parade,Lemuria,Dead to me,Bouncing Souls,Bridge and tunnel,Hot water Music,Against ME,Comadre,In-Sane,Iron Chic,Magrudergrind,None more Black[/B]…i am so excited i can go on about this forever…
Every single bar,garage,venue,house,basement is booked for the 3 days…
More than 5000 thousand people are attending…
This years Fest got sold out 3 times already…
Anybody who wants to learn more about the Fest can go visit their webpage
http://www.thefestfl.com/

Since Gainesville is a bit far away we decide to combine it with a bit of touring…
So this October we will be doing an East Coast tour in the US with our buddies from Canada,Unfun to promote
our two upcoming releases coming out this September.Two split 7’’ with Unfun and In-Sane.
Hell fucking Yeah!!!
D.E.
2011[/I]"
[B]
http://tonightwehitrockbottom.blogspot.com/[/B]

και το σαιτ του φεστ

[B]http://www.thefestfl.com/fest10/[/B]

[B]http://www.thefestfl.com/fest10/band/232/Despite-Everything[/B]

και θα τσεκάρουμε.

όπωσδήποτε φίλτατε!!! Πολύ πολύ δουλευταράδικη μπάντα, που δε βάζει κώλο κάτω, και που με την παραμικρή ευκαιρία παίρνει τις πόλεις, τις χώρες, τις θάλασσες, για να παίξει το punk rock της όπου μπορεί να φανταστεί κανείς, από βρωμέρα υπόγεια, και δρόμους, μέχρι καταλήψεις, συνοικιακά μπαράκια και τα σχετικά.

Ενα μεγαλο μπραβο.

Καλημέρα!

Despite Everything (Athens, Greece)
http://tonightwehitrockbottom.blogspot.com/

Astpai (Wiener Neustadt, Austria)
www.astpai.org

Brackets Closed (Wiener Neustadt / edlitz, Austria)
www.bracketsclosed.com

Migre le Tigre (BNC, Switzerland)

February 9th - Thessaloniki @ Viologiko
February 10th - Athens @ Katarameno Syndromo
February 11th - Larissa @ T.E.I.
February 13th - Patra @ Prokat 35