Die Hard

Mια από τις αγαπημενες μου περιπέτειες και επισης η ταινία που ανέδειξε τον Bruce Willis σε ρόλους δράσης…Ποια από τις 4 πιστευετε είναι η καλύτερη της σειράς…?Πιστευω το διδυμο με τον Samuel Jackson στο 3 είναι αξεπεραστο…Simon says…

Δεν έχω δει τα 2 πρώτα (μην κράζετε) αλλά το 3ο είναι έπος.
Φοβερή περιπέτεια.
Την είχα δει όταν ήμουν στο δημοτικό (τότε που κάθε Κυριακή έβαζε ωραίες ταινίες και κυρίως περιπετέτειες:roll:).

Πιστεύω ότι το πρώτο είναι αξεπέραστο. Και το τρίτο ήταν αρκετά καλό, αλλά σαν το πρώτο, κανένα. :smiley: 8)

Το 1 δεν το πολυθυμαμαι.
Το 2 ειναι πολυ ωραια περιπετεια με εναν νεο σχετικα Μπρους.
Στο 3 πιο πολυ γελας. Εχει επικες ατακες και σκηνες(η φαση με τα πλαστικα δοχεια στο συντριβανι, νταξ) και ο Jeremy Irons ειναι θεουλης.
To 4 ειναι συμπαθητικο, το χαρηκαμε οσοι ειμαστε φανς, ωραιο στορι, αδυναμος ο κακος(αν και ψιλοκουκλι:oops:).

Το 3 γιατι το εχω δει απειρες φορες. :slight_smile:

Οποιος τα θεωρει χαζοαμερικανιες να φυγει απο το τοπικ, δεν τον θελουμε. Οχι. Οξω.

Γι αυτο το λογο ψηφιζω κι εγω το 3.Εκει ο Samuel Jackson δε παιζεται.

Oλα γ@μ@νε,αλλα θεωρω κορυφαιο το πρωτο,προσωπικη προτιμηση το δευτερο-το ειχα δει πιο πολλες φορες μικρος-,παραδοξως το πιο αδυναμο το 3-αλλα φυσικα σπερνει κ αυτο- ενω το 4 μου αρεσε παρα πολυ,παρολο που ειχε γκευ κακο…1,2,4,3 για μενα,αλλα ολα κορυφη,…Yepi kay ei mothafucka,τι λεμε τωρα,Τζον Μακλεην ρουλς,ρεσιταλ ατακας κ μπουκετου!!!

αγαπημενες πολυ οι δυο πρωτες. το 3ο εμενα δεν με ενθουσιασε τοσο πολυ οσο αλλους, αλλα δεν με αφηνει και αδιαφορο. το 4ο ηταν πολυ ευχαριστο, αυτοματα μια σκεψη μου βγηκε οταν την ειδα… “τι αλλο θα του κανουν αυτου του ΜακΛεην…” :lol:

το 1ο ειναι αξεπεραστο με κακο και τον Αλαν Ρικμαν που επαιξε εξισου καλα με Μπρους… 8)

Ολοι οι κακοί στα die hard είναι ενας και ενας εξαιρουμενου του φλώρου στο 4…Respect στην θεική σκηνή στο 3 οταν σκάει ο Bruce με το ελικόπτερο,ενώ ο Irons ετοιμαζεται να βγάλει τα ματια του με την ξανθιά συνεργό του,και ξεστομίζει -Hey dickhead,did i come in a bad time?-:lol:

πωπω,έτσι είστε όλοι οι φανς,δε θυμάστε το 1ο και το 2ο?

Σημερον στο Star στις 21.00 το die hard:with a vengeance…Οσοι πιστοί/ες προσέλθετε…

δεν εχει τυχει να δω κανενα απο τα 1, 2, 3, αλλα το 4 ηταν κορυφη, οχι οτι ειχε τρομερο σεναριο - ερμηνιες κτλ, απλα ειναι η υπερτατη αμερικανια(+βλακεια) που για καποιον ανεξηγητο λογο σε πορωνει απο την αρχη μεχρι το τελος.

κορυφη επισης ο bruce willys, που σε ολες τις ταινιες του που εχω δει ειναι υπερτατος

αμα σου αρεσε το 4,δες τα και τα αλλα να νιωσεις κ συ την υπερτατη εμπειρια John Maclane…:D!!!:metal:

Αααχ, άλλη μια σειρά που έχω συνδέσει με παιδικά χρόνια… (στα 2 πρώτα αναφέρομαι). Έχω δει αυτά και το τρίτο. Ψηφίζω αποκλειστικά με κριτήριο την ταινία που μου είχε κάνει τη μεγαλύτερη εντύπωση ως παιδί. Και αυτή ήταν η δεύτερη…! (αυτή η σκηνή με το αεροπλάνο ειδικά). 8)

γαματο και το ΙΙΙ, δεν το περιμενα τοσο καλο!

μου φαινεται τελικα πως θα τα δω με την αντιστροφη σειρα αλλα δεν πειραζει

Και τα τεσσερα εινα θεικα…Πραγματικα ομως, κορυφαια στο ειδος τους!!!Παντως, εβλεπα χθες το 3 και θυμηθηκα με τον πλεον μεγαλειωδη τροπο ποσο αθλιος ηθοποιος ειναι ο Μπρους Γουιλις…προσοχη ομωσ, δεν λεω οτι αυτο με χαλαει, ισα ισα ειναι ιδανικος για τον ρολο και το στυλακι του δινει ρεστα…παρολα αυτα δεν μπορεις σε καποιες περιπτωσεις να μην γελασεις με το ποσο φτιαχτα παιζει…ΘΕΟΣ ΡΕ!!!:D:D:D

Στο τελευταιο , το 4 που βγηκε περσυ, ειναι αισθητα βελτιωμενος(τοσα χρονια περασαν θα μου πεις!!!)…Παρολα αυτα, οπως ειπα και πριν, στα τετοια μας…Ειναι ολα ταινιαρες, ο Μπρους ειναι θεος, οι κακοι εχουν γραψει ιστορια(Αλαν ρικμαν στο 1ο απλα απιστευτος, και Τζερεμι αιρονς στο 3ο), οι γκομενες που εχει μεσα φυσανε(αν το προσεξετε εστω και σε τριτο ρολο, ολα εχουν μια αιθερια υπαρξη π.χ στο τελευταιο, η κορη του μακλειν ηταν πολυ νιμου:):)…)!!Θελουμε κι αλλο ρε, κι αλλο τζον μακλειν!!!

Πρέπει να φρεσκάρω το 2ο και να δω το γκέη 4ο που δεν έχει τα φακ και τα φακιν.
Θα επιστρέψω να ποστάρω.

Το 1 είναι ΓΑΜΑΤΟ.

Το δεύτερο μέρος για μένα είναι το καλύτερο.

A good day to die hard…Coming soon…Υippe kay yay motherfuckers…

Εχω δει μονο το 1, καποια στιγμη θελω να προχωρησω :stuck_out_tongue: