Πραγματικά τούμπανο το κειμενάκι. Αποτυπώνει στο βαθμό του δυνατού την ψυχολογία όσων παρακολούθησαν αυτή τη συναυλία. Φαντάζομαι βέβαια ότι θα είναι λίγο σκληρό για όσους δεν ήρθαν. Θα δεκαπλασιάσει τη ζήλια τους.
gamwto tin exasa auti ti synaulia!
Πάρα πολύ ωραία συναυλία, αν και το είδος δεν είναι 100% στο στυλ μου.
σε ξερω εσενα πολυ καλα…χαχαχα! εκανες αυτο που κανεις παντα?
Εννοείται :lol::lol:!
δεν το βρισκω ομως εκει που βρισκω και ολα τα αλλα…για κανε τα κουμαντα σου με pm!
Δεν ειμαστε οφφτοπικ!
αν αυτο που κανει παντα ειναι να τραβάει ολοι την συναυλία βιντεο το θελω!!!
[SPOILER]
:p:p:p
[/SPOILER]
πως εσπασες τον κωδικα μας;;;
:lol:
Audio είναι και θα το ανεβάσω κάποια στιγμή στο γνωστό μέρος :lol:. Ελπίζω σύντομα.
ενημερωσε μας σε τουτο το thread φιλτατε
Bootleg Alert - Bootleg Alert - Bootleg Alert
The Dillinger Escape Plan
2010/11/13
Gagarin 205, Athens, GREECE
ΓΙΕΑΑΑ
παντελη τα’σπας
Είχα ξεχάσει ότι είχαμε πει να γραφτεί κι εδώ, μπράβο που το θυμήθηκες :D!
αυτη ειναι η διαφορα μας…
ωραια δουλειά εκανες…
cheers panteli!!!
ρε συ Παντελή,
δεν πήγες και στους Godspeed ρε παιδι?
Δεν πήγα, δε μου αρέσει πολύ το post, μου φαίνεται βαρετό :).
IIIIIIII και ελεγα που θα τα χαλασουμε που θα τα χαλασουμε…
Ε καλά, καμιά φορά πάω και σε post, αλλά σπάνια γιατί απογοητεύομαι συνήθως :lol:. Ας πούμε, η χειρότερη συναυλία στην οποία πήγα πέρυσι ήταν οι Grails στη Σφεντόνα. Μάπα.
Russian Circles επρεπε να’χεις παει. Θα σου αρεσανε. τσεκαρε τους, ποστ-ροκ με το μεταλο ριφακι να δινει αλλο τονο. ψαξτους και θα δεις, τσεκαρε Death Rides A Horse, Station, Harper Lewis, Enter, Geneva κ.α.
Russian Circles έχω δει στην Ολλανδία το 2008 σε ένα χώρο που ήμασταν 50 άτομα, έπαιζαν μαζί με τους These Arms Are Snakes με εισιτήριο 12 ευρώ, είχα αγοράσει και τα 2 βινύλιά τους, μετά το live είχε κατεβεί ο μπασίστας και τα πουλούσε :D. Οπότε το να πάω εδώ στο ΤΡΑΓΙΚΟ Ροντέο που έγινε η συναυλία δεν έπαιζε με τίποτα, πολλοί φίλοι και γνωστοί τους γουστάρουν αλλά δεν πήγε κανένας.