Dillinger Escape Plan, Gagarin 205,13 Νοεμβρίου 2010

Απίστευτο live!

Μπορείτε να δείτε ένα κάρο φωτογραφίες σε αυτο το ρεπορτ

http://www.soundmag.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=2616&Itemid=40

Και μερικά πολύ σωστά λόγια

"Εκτός ελέγχου ήταν η κατάσταση επί σκηνής εκείνη τη βραδιά στο Gagarin! Οσο και να προσπαθήσει κανείς με λόγια, φωτογραφίες και βίντεο δε θα καταφέρει να μεταφέρει το τι επικράτησε στο 90λεπτο που οι Αμερικανοί έκαναν την παρθενική τους εμφάνιση στη χώρα μας! "

“έκαναν τα πάντα για να μας πείσουν ότι αξίζουν μια θέση τρόφιμου σε τρελοκομείο! Και όχι απλά τα κατάφεραν, αλλά απέδειξαν ότι πρέπει κάποτε σαν κοινό να σταματήσουμε να πηγαίνουμε σε συναυλίες μόνο σχημάτων που μας αρέσουν ή έχουμε ξαναδεί και ξέρουμε πως θα περάσουμε καλά! Ηρθε ένα τεράστιο group της εποχής μας που είναι ακόμα πάνω του και με την εμφάνιση αυτή κάλλιστα θα μπορεί κανείς να τη χαρακτηρίσει ιστορική! Ηταν τόσο αποστομωτική η απόδοση τους που υπήρχαν πάρα πολλοί σαν κι εμένα που τρομοκρατημένοι στο τέλος έλεγαν πως ήταν η συναυλία με τη μεγαλύτερη ενέργεια που έχουν δει στη ζωή τους!”

“Ο πήχης μετά από αυτή την εμφάνιση είναι πλέον σε πολύ υψηλά επίπεδα και πολύ δύσκολα κάποια άλλη συναυλία θα μπορεί να την ξεπεράσει τουλάχιστον για το 2010!”

μλκια ριβιου…

συνεχιζουμε να αποθεώνουμε ντεπ ομως … γιατι κανονικά χαραμίζονται στα lives ενω θα μπορούσαν κάλλιστα να κάνουν δέκαθλο ή κατι ανάλογο. :stuck_out_tongue:

:lol::lol2:
+1

ε φυσικά του Γιάννη θα είναι πολύ καλύτερο…pundo όμως!? =P

:lol: τον βλάκα (με την καλή έννοια) =P

2 πραγματα που θυμήθηκα τωρα…

βρε αθεόφοβοι εσεις οι μπροστά μονο ενας ήξερε την εισαγωγή απο το
When Good Dogs Do Bad Things!!! καλα που υπήρχε και εκείνο το παιδί και δεν γίναμε ρεζιλι…:?

2ο προς το τελος νόμιζα οτι ειχα δει μια σαΐτα αλλα δεν ήμουν σίγουρος!!

και μόλις τωρα το ειδα στο βιντεακι πεθανα στο γελιο…#-o:lol:
στο 0:30

η σαϊτα ήταν των Tardive, την πέταξαν μετά το σετ, ο κόσμος τη γύρισε και έμεινε πάνω στη σκηνή αφού την άφησε στην άκρη ο τύπος που κράταγε τα ηχεία να μην πέσουν στα ακροβατικά τους… ότι να’ναι… :slight_smile:

Ρε γαμώτο κάπου στο θρεντ διάβασα πως κάποιος εντυπωσιαστηκε με τις πολύ καλές εναλλαγες των φωνητικών του πουσιάτου, αλλά δε το βρίσκω… Κι εγώ πραγματικά! Και γενικώς μ’ άρεσαν πολύ, και θεωρώ ότι λαιβ ο τύπος απέδωσε εξαιρετικά…

Επίσης ποιος άλλος έπαθε σοκ με τον ήχο στο πρώτο κομμάτι?

οντως τα φωνητικα ηταν πολυ καλα…αν και στο τελος τα ειχε φτυσει και στο sunshine the werewolf εκει που ειχε ανεβει πανω στα ηχεια ηταν καπως γαβγισμα…

στην αρχη στο farewell mona lisa ο ηχος ηταν πολυ κακος αλλα απο τη μεση και μετα εφτιαξε…γενικα δεν ηταν τελειος αλλα καλος

επισης δεν εχω καταλαβει…γενικα ημασταν καλο κοινο?μπροστα γινοταν χαμος αλλα πισω?

Το σίγουρο είναι ότι είχαν πάθει μουνόπλακα όλοι, είτε χτυπιόντουσαν σαν τρελοί είτε στέκονταν σαν αγάλματα… γιατί οι δεύτεροι πολύ απλά είχαν κοκκαλώσει και παρακολουθούσαν τα τεκταινόμενα με έκπληξη και δέος! Παράδειγμα η κοπέλα ενός φίλου που βλέπαμε όλοι μαζί το λάιβ, η οποία προφανώς δεν ήξερε τί να περιμένει και σ’ όλη τη συναυλία την έβλεπα σχεδόν να τραβάει τα μαλλιά της, εντελώς ακίνητη, με ανοιχτό το στόμα και με μια μόνιμη έκφραση απορίας και έκπληξης στο βλέμμα της! :lol:

Τώρα δεν ξέρω αν αυτό απαντάει στην ερώτηση “αν ήμασταν καλό κοινό”, απλά λέω ότι δεν παίζει να υπήρχε άνθρωπος που να έμεινε αδιάφορος. :smiley:

Εισαι μπομπος βεβαια, γιατι κατα ενα περιεργο τροπο κατι αναλογο του αποπανω εγραφα χθες στο report :!: Φοβαμαι πως δε θα μου βγει οσο καλο το θελω ρε γμτ και λογικο γιατι τον περασμενο μηνα ειχα παρει εργολαβεια το συναυλιακο συμπαν και μετα απο ενα σημειο ψιλοστερευεις. Anyway θα δω τι θα κατεβασει η κουτρα μου σημερα για να το διαβασετε κι εσεις με το καλο.

Δε βλέπω το λόγο γιατί να προβληματίζεσαι. Απλά επικαιροποίησε κάτι που έχεις ήδη γράψει:

Φιξντ :lol:

ωραιο ριπορτ γιαννη :wink:

http://www.rocking.gr/live/The_Dillinger_Escape_Plan_Tardive_Dyskinesia_Seamy_Side_@_Gagarin_205_131110/8489/

Θενκς ε λοτ. :slight_smile: :slight_smile: Μου πηρε καμποση ωρα ειναι η αληθεια, αλλα το λαιβ ηταν φανταστικο κι ηθελα να βαλω λιγο μερακι.

Kαι από μένα μπράβο. Περίμενα να περάσουν μέρες για να γράψω 2 κουβέντες για το λάιβ, αλλά δε χρειάζεται, τα πες όλα.

Νομίζω πως εύκολα και δικαιωματικά πάει μέσα στα 5 λάιβ που έχω δει.

Α, και μαρέσει πάρα πολύ αυτή η τακτική που εφαρμόζεις τώρα τελευταία, να ενσωματώνεις μικρές ατάκες ή γνώμες από το φόρουμ στο ριβιού, του προσθέτει ένα τόνο συλλογικής οπτικής/εμπειρίας.:thumbup:

Θενκς ε λοτ μαν. :slight_smile: Δεν το κανω συνειδητα ειναι η αληθεια, επειδη γενικα προσπαθω να μην επηρρεαζομαι, αλλα αν καμια φορα προσεξω κατι που βρισκω πολυ σωστο και συμφωνω, γιατι να μη το βαλω εξ’ αλλου.

Άψογο το ριβιού. :slight_smile:

πραγματικά το μονο μείον που μπορω να βρω σε αυτη την συναυλία ειναι οτι δεν ακουσα ενα απο τα αγαπημένα μου dillinger τραγουδια το Unretrofied…
ΜΟΝΟ αυτο :smiley:

"Τι κι αν έχουν αποδεκατιστεί από τις ατυχίες που υπέστησαν τα τελευταία χρόνια, οι The Dillinger Escape Plan παραμένουν τεράστιοι, επειδή, πολύ απλά, το όνομα που κουβαλούν στις πλάτες τους μοιάζει πολύ πιο βαρύ από τις προσωπικότητες των ίδιων των μελών - μια πτυχή που χαρακτηρίζει μόνο μεγάλες μπάντες, για να μην πούμε διαχρονικές. Πλέον, μπορούμε να δηλώσουμε μετά περισσής βεβαιότητος πως ανήκουν σε μια τέτοια κατηγορία, επειδή η ώρα της κρίσης για έναν πραγματικά μεγάλο καλλιτέχνη έρχεται όταν πατά το πόδι του στη σκηνή κι οι The Dillinger Escape Plan, αγαπητοί, δεν είναι απλά οι καλύτεροι σε αυτό που κάνουν, παρά έχουν έρθει στον κόσμο για ένα και μόνο σκοπό. Να παίζουν live.

Καλά το μαντέψατε. Αυτή ήταν η συναυλία της δεκαετίας."

:touched:

Θενκ γιου Ιγκνο, Αζζα, και γενικα για το ολο feedback. :slight_smile:

Το αστειο της υποθεσης, επειδη ειχα μια σχετικη συζητηση χθες, ειναι πως στη Γαλλια ηταν δυο φορες πιο τσιτα στη σκηνη. Αλλα εκει ειχαν το μισο χρονο (40λεπτα) και να καλυψουν μια σκηνη τυπου Rockwave. Απορω πως τα καταφερνουν και δεν εχουν παθει καμια καρδια (φτου φτου) μεχρι τωρα. Και παλι ομως μου φανηκαν αισθητα καλυτεροι αυτη τη φορα.