Dillinger Escape Plan, Gagarin 205,13 Νοεμβρίου 2010

[SPOILER][SIZE=“6”]when good dogs do bad things ΡΕ[/SIZE] 8O:vibrate:[/SPOILER]

απιαστη η μπαντα…
τρομερο το playlist
πολυ ωραιο το [2ο] support [το πρωτο δεεεεν…]

τωρα για το κοινο δεν ξερω…στην αρχη ημουν σχετικα πισω και πλαγια…και ηταν αρκετα ηρεμα για τα δεδομενα…αλλα στο dogs χωθηκα στο πιτ και μεχρι το τελος μου φανηκε οτι ανταποδιδαμε οσο μπορουσαμε την ενεργεια…
πιο σφαιρικα θα τα βλεπαν οι πανω οποτε αυτοι θα κρινουνε…

highlights
1)ο greg κατεβαινει μαζι με το μικροφωνο αναμεσα στο κοινο και τραγουδαμε ολοι μαζι

[SPOILER][SIZE=“5”]destroyer…they’ll be another just like you[/SIZE][/SPOILER]
2)το widower και το mouth of ghost που αν και δεν ειναι καθαρα “συναυλιακα” τραγουδια βγηκαν παρα πολυ ωραια
3)να μπαινει το milk lizard και το black bubblegum και το κοινο [ενα μερος του τουλαχιστο] να χοροπηδα πανω κατω…

ρε σεις, ΣΕΤλιστ δεν είναι;:stuck_out_tongue:

οντως :lol::lol:#-o

http://www.youtube.com/watch?v=n5dDiVTLBNQ
το opener

και το sunhsine απο τη μεση και επειτα

Jeff Tuttle: Greece ended up being one of my favorite shows ever. Definitely ranks toward the top somewhere. going home…

ωραιος ο sametaler αν το ανέβασες εσυ χώσε κι αλλα…

ακομα ζαλισμένος ειμαι απο αυτο που ειδαν/ακοθσαν τα ματακια μου!!!

Όχι που δεν θα παθαίνατε την πλάκα σας. Ελπίζω κάποιοι να νιώσανε τη ΔΙΣΚΑΡΑ είναι το Option Paralysis μετά τη χθεσινή κατραπακιά που φάγατε.

Επίσης, εαν έπαιξαν το γαμημένο το Destro’s Secret σας μισώ όλους όλους όλους

@Neo
Για πες, τί άκουσαν τα ματάκια σου;

[SPOILER]=Ρ[/SPOILER]

χαχα σατανα

Εχω ανάγκη από κι άλλα βίντεο. Οποιος βρει κάτι να ποστάρει

Καλησπέρα σε όλους! Πραγματικά μετα το χθεσινό λαιβ μπορούμε να μιλάμε για το συναυλιακό γεγονός της χρονιάς χωρίς καμία μα καμία υπερβολή…! (τουλάχιστον από άποψη λάιβ περφόρμανς oi DEP είναι η καλύτερη λάιβ περφόρμανς μπάντα που έχω παρακολουθήσει λάιβ φορ σουρ…)
+πιστέψτε με παρακολουθώ πολλά μέσα στον χρόνο…

Συγκεκριμένα για το λάιβ δεν υπήρξε κανένας ο οποίος να διεκδίκησε την διεξαγωγή του λάιβ για να γίνει πέραν της CTS…

Το λάιβ δεν μπήκε μέσα και θα ήταν πραγματικά πολύ κρίμα κάτι τέτοιο…

Μπράβο στη CTS που τόλμησε παίρνοντας το ρίσκο να φέρει στην Ελλάδα ένα από τα πιο “καυτά” ονόματα του χώρου αυτού… Σε ένα (χωρίς παρεξήγηση αλλοπρόσαλλο από άποψη παρουσίας στα λάιβ… ελληνικό κοινό…)

Μπράβο και πάλι!

Τώρα ας δω Deftones και ας πεθάνω…! :stuck_out_tongue:

Όντως θα ήταν πολύ παράξενο αν έμπαινε μέσα αυτό το live… Πίτα δεν ήμασταν, αλλά τον είχε τον κόσμο του.

[SPOILER]

Τώρα ας δω Deftones και ας πεθάνω

Έλα Τετάρτη στο Brixton :p[/SPOILER]

Για τους [B]DILLINGER ESCAPE PLAN[/B] τα είπαν όλα οι προηγούμενοι, μη το χιλιοποστάρουμε, απλά και γω χάρηκα που μετά από τόσα χρόνια τους είδα, το 2000 είχε φέρει ένας φίλος το Calculating Infinity, θυμάμαι σαν τώρα να λατρεύουμε κομμάτια σαν το 43% Βurnt και να λέμε αυτές οι μπάντες δε θα έρθουν ποτέ εδώ, οπότε ναι, ευχαριστούμε την CTS και στηρίζουμε. Δείτε το πρώτο κομμάτι από το live εδώ:[B][U]Farewell, Mona Lisa[/U][/B]
Είμαι από αυτούς που με ενδιαφέρουν τα support και ας πονάει η μέση αλλά οι [B]SEAMY SIDE[/B] ήταν αδιάφοροι και ο τραγουδιστής με έβαλε σε σκέψεις, όχι τόσο για τις disco πιρουέτες του αλλά για το ότι δε καταλάβαινα τι έλεγε ανάμεσα στα τραγούδια, για μια στιγμή σκέφτηκα ότι ο thrashakias άλλαξε πάλι account, απαρνήθηκε τους Enforcer και μπήκε στο μαγικό κόσμο του core. Anyway, δείτε ένα video τους [B][U]εδώ[/U][/B].
Οι [B]TARDIVE DYSKINESIA[/B] έχουν το απόλυτο respect μου (αν και τους έμαθα μόλις πέρσι με το δεύτερο δίσκο), ζέσταναν όπως πρέπει τον κόσμο, δείτε εδώ το [B][U]Downfall[/U][/B].

έχεις πληροφορίες εκ των έσω για το λαιβ ?

ο κοσμος δεν ήταν τόσος πολύς … σύνολο 700 άτομα ήταν μέσα. κρίμα εγώ περίμενα σολντ άουτ . και ρε πούστη με τις τιμές που δίνουν για κάθε άμπαλο υπερμπόζο τύπου αμον άμαρθ είναι ντροπή να μην δίνει ο κόσμος για αυτή τη μπαντάρα 25 … συν δυο σαπορτ που λέγανε γαμώ.

Ναι! (νο μορ κομμεντς…) :smiley:

Έχεις καλό μάτι πάντως…!
Ήμασταν κάτι λιγότερο από 700 άτομα μέσα, συμπεριλαμβανομένου του κοινού που πλήρωσε εισιτήριο και των προσκλήσεων/δωρεάν… (συντάκτες περιοδικών, φωτογράφοι, παρατρεχάμενη εταιρίας, τζαμπατζήδες…)

Ο καθένας κάνει τις επιλογές του…
+βλέπεις ενώ εσύ όπως και ο περισσότερος κόσμος θα περίμενε ένα τέτοιο λάιβ να ήταν σολντ άουτ και από την προπώληση κιόλας, να που διαψεύδονται όλοι…
(+εδώ επιστρέφουμε στα λόγια μου για το απροσάρμοστο ελληνικό κοινό…) :wink:
Κάνεις δεν μπορεί να προβλέψει τίποτα, ούτε ο Θεός… :roll: (άν υπάρχει…) :stuck_out_tongue:

Πάντως πήγε καλά… (αυτό έλειπε κιόλας!) :stuck_out_tongue:

Πάντως μαλακία τους ξεμαλακία τους, για καλό και για κακό τους, ξέρω δυστυχώς πολύ κόσμο που τον έτσουξαν αυτά τα 25 ευρώ και δε τα έσκασε… Κι εγώ θεωρώ ότι έκαναν μαλακία ([B]οι τύποι αξίζουν sold out συναυλίες[/B]), αλλά δε ξέρεις τί γίνεται στην τσέπη του καθενός.

[B]Για μένα δε τίθεται θέμα, δε μετάνιωσα ούτε ένα ευρώ από τα 25 που έσκασα.Το λαιβ αυτό θα μου μείνει για πάντα[/B]

+1!!! :smiley:

Καλά ρε παιδιά τόσο μαλάκες σας άφησαν που δε μπορείτε να γράψετε κάτι??:stuck_out_tongue:

Αυτό το λαιβ πρέπει να συζητιέται για καιρό

αυτό ρε μαν που ειπώθηκε ?

εδω http://www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=100001240161887

[SPOILER]
worst περισσοτερα το απογευμα τωρα εχει ταξιδι τις επιστροφης :stuck_out_tongue:
[/SPOILER]