οι γερμανοί αξιοπρεπείς, όχι και το πιό τεχνικό συγκρότημα στον κόσμο αλλά θύμισαν Ion Dissonance και είχαν αρκετά versatile τραγουδιστή. Οι Tardive επίσης μου άρεσαν αρκετά, απ’τα καλύτερα ελληνικά bands του χώρου τους αυτή τη στιγμή αν και όπως λέει ο φίλος θα μπορούσαν να γράψουν λίγο πιο γρήγορα κομμάτια.
Τώρα για τους Dillinger τί να πώ?? Ο,τι και να πώ είναι λίγο… Οτι είχανε ΤΟ γαμάτο πλέιλιστ? ότι είναι το καλύτερο συγκρότημα που μπορείς να δεις λάιβ? ότι είναι ένα με τον κόσμο? οι τύποι είχαν ατελείωτη ενέργεια. το να παίζεις σε 5/4 και να χορεύεις σαν δαιμονισμένος σημαίνει οτι κατέχεις καλά αυτό που κάνεις. ο pucciato είναι για μένα ο μεγαλύτερος frontman ever, τον πάω πάρα πολύ το τύπο, εκτιμάει την ανταπόκριση του κοινού και κάνει άνω κάτω τη σκηνή. Η φάση που πήδηξε στη σκηνή απο τα μεγάφωνα… δεν παίζει να έχει κάνει κανείς άλλος τέτοια καφρίλα στο Gagarin. To να κατεβαίνει και να τραγουδάει με το κόσμο. Τί να πω, όσοι δεν ήρθαν δεν μπορούν με τίποτα να φανταστούν τί έχασαν. Εύχομαι να έρχονται τακτικά απο’δώ και πέρα.
Συμφωνώ σε ότι έχει υπωθεί μέχρι στιγμής.
Για τον ήχο, στην αρχή όταν μπήκε το mona lisa, σκέφτηκα ότι άμα συνεχίσει έτσι την γαμήσαμε…αλλά έστρωσε. τουλάχιστον έτσι το αντιλήφθηκα εγώ.
Είναι η ούλτιμέητ λάιβ μπάντα. τέλος. τέλειο σετλιστ, τέλεια εμφάνιση.
Τσιρς και σε όσους γνώρισα. βλήδιν σε είδα στην έξοδο, με κοίταξες και με ένα βλέμμα “κάπουσεξέρωεσένα” αλλά δε χαιρέτησα τελικά.
Αυτά.
[SPOILER][B][SIZE=“6”]SUNSHINE THE WEREWOLF[/SIZE][/B][/SPOILER]
χαχαχαχχααχαχ.
Ιγκνο θυμάμαι ότι πέτυχα μια γνώριμη φάτσα αλλά εκείνη τη στιγμή έψαχνα να βρω την αδερφή μου οπότε δεν έπαιζε ούτε γω να κάτσω να σου μιλήσω.
Νεχτ τάιμ
Ντάξει τι να πω, από τότε που βγήκα απ’ το γκαγκάριν σκέφτομαι συνέχεια τί συναυλία αντίκρυσα πριν λίγες ώρες. Είμαι στην τσίτα, αισθάνομαι ότι έχω πάρει την καλύτερη κόκα του κόσμου…
Για το θέο τι πράμα ήταν αυτό???
Οι οπτικές και οι ηχητικές πληροφορίες που δεχόμουν βρίσκονταν σε οργασμό, και δεν ήξερα τί να πρωτό νιώσω.
Τί μουσικοί είναι ρε πούστη μου??? Κάναν κυριολεκτικά ακροβατικά και λάθος δεν άκουσα…
Ελεγα σ’ ένα φίλο μου ειλικρινά δε ξέρω αν θα ξαναδώ λαιβ με τόση ενέργεια…
Σετλιστ γαμάτο, και από ώρα υπερευχαριστημένος και με το παραπάνω. Απορώ πως αντέχουν οι τύποι. 'Κι αυτος ο βεινμαν τι θεουλης ειναι?
Δε ξέρω τα 25 ευρώ που φύλαγα για ένα φεστιβάλ, ειλικρινα επιασαν τόπο και με το παραπάνω. Η συναυλία άξιζε κάθε λεπτό.
[B]
Ο angmar είχε δίκιο. Μαλλον κερδισαν σήμερα αλλό έναν φανατικό οπαδό.[/B]
cheers σε angmar, bbb, almighty που ειδα
Κατα τ’ άλλα, πρώτο σαπόρτ για τον πούτσο. Tardive καλά παίζουν, αλλά είναι η μπάντα που σε καμια ζωη δε θα ακουσω σπιτι μου:)
[SIZE=“6”]DEP ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΛΑ[/SIZE]
Καλυτερο λαιβ μέχρι στιγμής για φετος στην ελλάδα. Κατ’ εμε παντα
[B]Eπίσης θεωρώ ότι όσο θα περνάνε οι μέρες το λαιβ θα αποκτά επικότερες διαστάσεις στο μυαλό μου. Δε πιστεύω ότι το’ χω συνηδητοποιησει ακόμη.[/B]
[SPOILER][FONT=“Arial Black”][SIZE=“5”][B]DEEEEESTROOOOYYYYEEEEEEEER
THEY’LL BE ANOTHER JUST LIKE YOU
YOU’RE NOT THE ONLY ONE
I’M NOT THE ONLY ONE[/B][/SIZE][/FONT][/SPOILER]
Τι μονο θρας λεει η αφισα, μονο κλαμα επρεπε να γραφει.
ρε παιδια τα πράματα είναι απλά … πούτσα μπάλα και καράτε
γουορστ δεν σε είδα πολύ αλλά έχουμε και κάτι Ιάπωνες να πανηγυρίσουμε …ανγκμαρ σταθερά καυλωμένος , ολμάιτι η μεγαλύτερη αγάπη στο σύμπαν … παίδες καληνύχτα , σήμερα ήταν ιστορική μέρα. φιλιά.
Το κοινό ήντουνα υπερβολικό φλώρικο για [I]αυτό[/I] το συγκρότημα, έχω να πω εγώ.
α ρε μπιμπιμπι καρδούλες να ήμασταν μπροστά να κάναμε λίγο τζέρτζελο [-X
Kudos σε angmar, worst enemy, outlawtorn, bleeding που είδα από μακριά
Σοβαρά τώρα, δεν είχα δει κάνα βιντεάκι για να δω τι παίζει οπότε από το πρώτο κομμάτι με είχαν να μαζεύω μύγες με το στόμα και να μην έχουν σταματημό οι πούστηδες λες και είχαν πιει τη μισή κολομβία για να είναι στη σπίντα. Μιλάμε για τρελά ναρκωτικά, συναυλία που ήθελε κασκαντέρ. Δε γίνεται λέω ρε γαμώτο, πως μπορούν να παίζουν όλα αυτά που παίζουν με τις κιθάρες να είναι σχεδόν μόνιμα στον αέρα από τα ζογκλερικά και τα μέλη να χρειάζονται τροχονόμο για να μην σκοτωθούν μεταξύ τους από το πολύ τρέξιμο πέρα-δώθε. Έμπειρία ζωής, ακόμα και ο πιο κρυώκολος, αδιάφορος προς το συγκρότημα, κοιμίσης άνθρωπος του πλανήτη να είσαι αποκλείεται ύστερα από κάτι τέτοιο να μην είσαι σε θέση να κάνεις την απόσταση Αθήνα-Λαμία τρέχοντας στο μέγιστο της ταχύτητας σου για να ξεκαβλώσεις και να γίνεις άνθρωπος ξανά. Πραγματικά για τα Support δε μπορώ να πω τίποτα γιατί ύστερα από αυτό το πράγμα απλά διαγραφτήκαν από τη μνήμη μου.
Γνώρισα και Γκράκχο(με τον οποίο παίχτηκε τρελό δούλεμα μεταξύ μας) και Ignorant_pig(παλικάρι, κουβαλήθηκε από Σαλόνικα)\m/.
Ξύπνησα σήμερα με μια απίστευτη ευφορία, ξαναπάτησα το play στον ογκόλιθο της σκληρής/προοδευτικής μουσικής που λέγεται Calculating Infinity, το χαμόγελο απ’ το στόμα δε φεύγει με τίποτα και όπου να ναι παίρνουν σειρά και οι άλλοι ογκόλιθοι, το Miss Machine, το Irony, το Running Board κτλ. Ευτυχία.
ακουσα οτι αλλαξε 3 φορες η εταιρεια που θα τους εφερνε για λαιβ
ζητουσανε πολλα
και τελικα το ανελαβε η cts και τους εβαλε στο γκαγκαριν
και εριξε τις τιμες στα εισητηρια για να μαζεψει κοσμο
γι’αυτο ρωταω.
btw
κανενα βιντεο δεν παιζει απο χθες??
κοιταω αλλα βιντεο στο youtube απο φετινα τους λαιβ
και δεν εχω βρει κανενα που να συγκρινεται με τον πανζουρλισμο που ελαβε χωρα χθες το βραδυ…!!!
Το shock ηταν τεραστιο,ακομα και για μενα που τους ειχα ξαναδει,οι ανθρωποι ειναι απλα για τα σιδερα.Αψογη αποδοση,τρομερο playlist και γενικα ενα απιστευτο live που οσοι βρεθηκαμε θα εχουμε να λεμε για καιρο.
Υ.Γ.Και ναι επιτελους μετα απο 11 χρονια στα live χτες επιασα μπαγκετα για πρωτη φορα(και χωρις να ζοριστω καθολου μαλιστα).