ΑΝΤΕ ΑΝΤΕ ΑΝΤΕ ΑΝΤΕ ΑΝΤΕ ΑΝΤΕ ΑΝΤΕ!!!
το merch επιβαλλεται!
ΑΝΤΕ ΑΝΤΕ ΑΝΤΕ ΑΝΤΕ ΑΝΤΕ ΑΝΤΕ ΑΝΤΕ!!!
το merch επιβαλλεται!
Λπν οκ αρκετα φειδωλοι ημασταν με τα λογια.
Μη τυχον κι ειναι κανεις στο demi-demi και δεν ερθει, αυτο θα ναι το live της ζωης σας. Εδω θα μαστε αυριο και θα με θυμηθειτε.
Χιλιες φορες να μην πατε σε αλλο live τον επομενο καιρο για να ρθετε Dillinger.
Ε, αυτα.
λοιπον ο θεος του rocking δε με λυπηθηκε και δε μου δωσε την προσκληση. Πειραξα τα λεφτα που ετοιμαζα για ενα φεστιβαλ. δεν ειμαι ο μεγαλυτερος φαν. Φροντιστε να μη το μετανιωσω. Cheers. Τα λεμε το βραδυ
ε ελα μωρε κ θα σε κεράσω τσάι και συμπάθεια
χααχαχχαχ
Ι’ ll be there man! CYA
when you walked away
i breathed your name…
Θα γινεις.
Εγω μετα το χθεσινο ολοκαυτωμα των sodom δεν εχω και πολυ ορεξη για αλλο live σημερα, οποτε δε με βλεπω. Ετσι κι αλλιως εισιτηριο δε θα παιρνα οποτε…
2 ωρες εμειναν.
Χθεσινο setlist. 20 κομματια κοντα. Πεθαινω.
[SPOILER]Farewell, Mona Lisa
Fix Your Face
Milk Lizard
Room Full of Eyes
Chinese Whispers
Sugar Coated Sour
Destro’s Secret
Gold Teeth on a Bum
Widower
Black Bubblegum
When Good Dogs Do Bad Things
Good Neighbor
Lurch
Sunshine the Werewolf
Encore:
Mouth of Ghosts
Setting Fire to Sleeping Giants !!!
The Mullet Burden
Panasonic Youth
43% Burnt[/SPOILER]
Nτάξει τούμπανο μπορώ να πω. Μακάρι να έχουμε παρόμοιο:D
Τoday is [U]the day[/U].
Συγκίνησις, ακόμη κι από τις σκάλες.
Ελάτε πείτε [I]γειά [/I]!
Eγω θα ρθω!
Πω, τι σετ είναι αυτό…Χαμός ρεεεεε:D
Αντε γεια!
Για κάτι τέτοια θα’θελα να’μαι Αθήνα ρε γαμώτο.
Ας είναι, καλά να περάσετε και σας εύχομαι ν’ακούσετε το Ε-ΠΙ-ΚΟ σετ που πόσταρε ο Angmar στην προηγούμενη σελίδα. Αν τα παίξουν όλα αυτά θα ματώσετε αυτιά τε και σώματι
Dillinger Escape Plan [SIZE=“5”]η μπαντα του λαου[/SIZE]!!!
μας βιασαν!!!
αυτα.:D:D
<—
Neo, μ’ αρέσει ο συνδυασμός αυτού που γράφεις με την υπογραφή σου.
“Rape” is a strong word… I prefer “Surprise Sex”…
Τέλος πάντων, όπως και να το πει κανείς η ουσία δεν αλλάζει.
Εύκολα το πιο “πουτάνα όλα” συγκρότημα που έχω δει ποτέ λάιβ, προσωπικά (και γενικά δηλαδή, αν κάποιος έχει δει κάτι πιο έντονο, πιο χωσιματικό, πιο βίαιο, πιο αρχιδάτο κτλ. κτλ., απλά αναρωτιέμαι πως μπορεί να ναι). Επίσης εύκολα οι καλύτεροι μουσικοί, σαν σύνολο, που έχουμε δει λάιβ, και ακόμα εκείνοι με την καλύτερη σκηνική παρουσία. Αυτό το λάιβ… βασικά απ’ την αρχή τα είδαμε όλα, αλλά η κορύφωσή του, εκεί προς το τέλος και ειδικά στο encore, ήταν κάτι το απερίγραπτο, δεν υπήρχε. Δεν ξέρω τί άλλο μπορώ να πω. Αυτή η νύχτα της 13ης προς 14η Νοεμβρίου του σωτήριου έτους 2010 θα πρέπει από δω και πέρα να θεωρείται ιστορική για τα συναυλιακά δρώμενα της χώρας. Όσοι ήμασταν εκεί απόψε, ας θεωρούμε τους εαυτούς μας τυχερούς.
Ας πω όμως και δυο λόγια για τα σαπόρτ: αυτοί οι Γερμανοί, Seamyside, πως σκατά τους λέγανε, που ανοίξανε τη συναυλία, ήταν πραγματικά για τον πούτσο. Botch/Converge Ω’ κατηγορίας, με “ριφφς” και “ιδέες” που οι προαναφερθέντες Αμερικάνοι θεοί του mathcore δε θα βάζανε σε δίσκο τους ούτε αν ήταν τύφλα στο μεθύσι στις ηχογραφήσεις, και μάλιστα χωρίς καν το avant-garde στοιχείο που χαρακτηρίζει αυτές τις υπερμπάντες. Το σετ τους μου φάνηκε σα να κράτησε τρεις ώρες ξέρω γω. Απ’ την άλλη, ευτυχώς, οι Tardive Dyskinesia που ακολούθησαν ήταν πραγματικά υπέροχοι, το καλύτερο ορεκτικό για τον επερχόμενο όλεθρο. Ριφφάρες, ένταση και ωραίο γκρουβ, όσο σπαζοειδείς κι αν ήταν οι ρυθμοί, και γενικά υπεράξιοι μαθητές του σπουδαιότερου και εξυπνότερου συγκροτήματος στον ευρύτερο σκληρό ήχο για τα τελευταία 10-15 χρόνια (μαντέψτε για ποιούς λέω). Ρε, τελικά εσείς οι Έλληνες έχετε ωραία συγκροτήματα!
Μακάρι να δούμε κι άλλα τέτοια λάιβ στη ζωή μας.
οσοι δεν ηρθατε χασατε.τελος
8 χρόνια τους περίμενα.
Και ήταν όσο σπουδαίοι τους φανταζόμουν όλα αυτά τα χρόνια.
Στα κομμάτια απ’τα δυο τελευταία απλά χάζευα το όργιο επί σκηνής. Το Widower γάμησε άψογα με το πιανάκι του όμως.
Αλλά:
Sugar Coated Sour.
Sunshine the Werewolf 8O
When Good Dogs Do Bad Things 8O
Setting Fire to Sleeping Giants
[SIZE=“7”]The Mullet Burden[/SIZE] 8O8O8O
(Από το ΕΡ του '98 ρε μλκ!!! οι πρωτοδισκάκηδες σπίτια μας όλοι!)
43% Burnt
Αυτά. Έπιτέλους ενα συναυλιακό απωθημένο που έφυγε στην ώρα του.