Dillinger Escape Plan, Gagarin 205,13 Νοεμβρίου 2010

μονο και μονο για τις δηλωσεις αυτες θα πηγαινα παντως

Οι Dillinger θα ερθουν, θα μας δειρουν, και θα φυγουνε. :expressionless:

αχαχαχαχαχαχα θα μας δείρουν με την μουσική τους κανονικότατα όμως 8)

δεν εχεις δει live τους ε? :wink:

ρε ξεκολλατε θα γινει χαμός … ελάτε λέμε

Θα πάει ο αδερφός μου :slight_smile:

να ερθεις κ συ , κ να απαιτησεις στην είσοδο να σε αφησουν να τον συνοδεψεις γιατί είναι μικρός και φοβάται… η κατι πιο ευφάνταστο που δν μπορώ να σκεφτώ γιατί είμαι σάπιος τώρα. :smiley:

Μπα, μεγαλύτερος είναι :stuck_out_tongue:

Και γω θα έρθω το σάββατο!

αυριο κατεβαίνω!!!

λοιπόν για πείτε μου λιγο που ειναι το gagarin με τι μπορείς να πας και πως να φύγεις…

φχαριστω.

Νομίζω είναι καμιά 500μέτρα από την στάση Αττική! Αλλά ας πει καλύτερα κανένας Αθηναίος!

Eιναι στη Λιοσιων. Με τον ηλεκτρικο/μετρο κατεβαινεις σταθμο Αττικη και περπατας κανα 5 λεπτο μεχρι το gagarin. Μετα φευγεις παλι απο αττικη. Ο ηλεκτρικος νομιζω ειναι μεχρι 12-12.30 το μετρο μεχρι τις 2. Εσυ που θα μενεις??

thnx cynic,Astaldo
θα μείνω σε εναν φιλο μου στο γκυζη αλλα και αυτος δεν ξέρει πολλά απο αθηνα…:?

οντοπικ

Φυσικά και έχω δει (σε video :S), ανυπομονώ για κάτι τέτοιο μάλιστα :stuck_out_tongue:

edit: μόλις βγείτε από τον σταθμό Αττική πάτε προς τα δεξιά της Λιοσίων είναι δύο στάσεις λεωφορείου απόσταση

http://www.ireworks.net/

τι παίζει με το flash στην αρχη?

Ότι να ναι τρελό σαν και δαύτους

αυτο λεω και γω…

Τι δήλωσανε ρε οι τρελάκηδες :slight_smile: Θα ανοίξουν μυτουθκια αύριο to say the least.

[SPOILER]Προσθήκες που στέλνουνε κοσμάκι στον αλλο κοσμο κανανε χθες στο σετλιστ!

Destro’s Secret(!!!),When Good Dogs Do Bad Things(πεθαίνω),Setting Fire to Sleeping Giants κ The Mullet Burden.

Λογικά θα τα ακούσουμε κ εμεις.Αντε καλα να περασουμε παιδια![/SPOILER]

τι ωρα ξεκιναει?

και ξερει κανεις αν θα εχουν merchandise?

21:00 ανοίγουνε οι πόρτες.Για merchandise δεν ξέρω