Dimmu Borgir - Abrahadabra

ωχ ωχ ωχ.

ΑΜΑΑΑΑΑΑΑΑΝ…ΑΑΑΑΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ!!! η αναμονη εως τον οκτωβρη φανταζει ατελειωτη! αλλωστε, ουδεποτε με εχουν απογοητευσει! σταθερα μας πτυουν καταμουτρα με βλασφημο και προλκητικο τροπο δισκαρες! και ποιος ο λογος να μην το κανουν?αφου το εχουν το χαρισμα οι εν λογω κυριοι! ΟΜΩΣ…αυτη τη φορα αυτο που με προβληματιζει τη δεδομενη χρονικη στιγμη ειναι η φυγη 2 ΣΠΟΥΔΑΙΩΝ μοναδων απο το σχημα! καταρχην του πληκτρα -και προσωπικης αδυναμιας- ο οποιος ητο σπουδαιος συνθετης και οι ατμοσφαιρες που δημιουργουσε ηταν μυθικα πλασμενες!!!εθισμος σκετος!!!και εννοειται του μπασιστα,οπου οταν ερμηνευε τα κομματια απογειωνοντουσαν και αποκτουσαν αλλη υποσταση! ΛΑΡΥΓΓΙ ο ανθρωπος!!!
κρατωντας τα 2 αυτα δεδομενα, ελπιζω τα κενα αυτα που δημιουργηθηκαν, να καλυφθουν επαρκως με μουσικους αναλογου η μεγαλυτερου ακομη βεληνεκους!
και τωρα ας χαλαρωσουμε και ας διανοηθουμε να εχουν συνθεσει κατι ανωτερο του IN SORTE DIABOLI…η εστω να αγγιζει τα ποιοτικα του επιπεδα…
πληροφοριακα παντως τον ιδιο μηνα (στα τελη) βγαζουν νεο δισκο οι ανταγωνιστες των DIMMU BORGIR…ΟΙ CRADLE OF FILTH!!!οπερ μεθερμηνευομενον εστι?
οκτωβρης=ατμοσφαιρικο μπλακ μεταλ ολοκαυτωμα απο 2 ηγετικα στελεχη!
συγχωρηστε τον ακρατο fanboysmo μου! κυριευτηκα παλι!!!εεε, οι παλιες αγαπες που λενε και στο χωριο μου!
εν αναμονη…με υπομονη???

απο το χωριό των πυξ λαξ είσαι…???

*στο δικό μου χωριό λένε κράτα μικρο καλάθι και θα χορτάσεις εύκολα…

Τελευταια τα εξωφυλλα τους ιδια μου φαινονται…Δεν με απασχολουν ιδιαιτερα,απλα ειμαι περιεργος πως θα ειναι το αποτελεσμα χωρις Mystis στα πληκτρα.

Μόνο εγώ χάρηκα που έφυγε ο μπασίστας?? :stuck_out_tongue:

Τι να σου πω,απλα νομιζω οτι ο Mystis επαιζε σημαντικοτατο ρολο για τον ηχο τους…

Εφυγε ο vortex? και εχει και γαμω τα εργαλεια http://www.bcrich.com/bass_vortex_warlock.asp# :lol:

Δεν είμαι ο πιο φανατικός οπαδός τους, το τελευταίο τους όμως και το dvd μάρεσαν ιδιέταιρα…και έτσι αναμένο μια φυσική συνεχιά τους, έστω και με τις αλαγές που έγιναν:):!:

Δε βαριέσαι να γράφεις τόσες πολλές αρλούμπες?

εδω βαριεμαι εγω που τις διαβαζω :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:
χαρας το κουραγιο σου παντως…

χαιρομαι παντως που τις διαβαζεις ατιμουλικε κρισπ!!!
καλλιστα θα μπορουσες να τις προσπερασεις…ΛΕΕΕΕΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ:wink:!!!

1000 πιστοί των Borknagar, και εκατό των Lamented Souls άνοιξαν σαμπάνιες που έφυγε ο Σίμεν.

ρε μαγκες ξερει κανεις γιατι εκδιωχθηκαν απο την μπαντα ο vortex και ο mystis?αν και με τα παρασκηνιακα δεν πολυασχολουμαι καπου ειχα διαβασει πως ο λογος ηταν πως ζητουσαν τα πνευματικα δικαιωματα των τραγουδιων που ειχαν συνθεσει εξολοκληρου οι ιδιοι??? αιτημα το οποιο απορριφθηκε απο shagrath και silenoz???
αν αυτος ειναι ο λογος κριμα που δεν εγιναν αμοιβαιες υποχωρησεις απο τις 2 πλευρες.

Ο,τι και να εγινε το πιο πιθανον ειναι η αιτια να εχει να κανει με τα λεφτα!!Ακομα και αν ειναι ο λογος που ανεφερες με τα πνευματικα δικαιωματα!

Δεν έχω ακούσει τίποτα γι’ αυτό.
Αλλά rumor has it ότι ο μόνος νηφάλιος εκεί μέσα που γράφει (/έγραφε) είναι (/ήταν) ο Silenoz. Άμφιβάλλω αν έχει γράψει κανείς από τους 2 κομμάτι αποκλειστικά μόνος του, τουλάχιστον τα τελευταία 10 χρόνια (για τον Mystis πάει αυτό).
Επαναλαμβάνω, ό,τι έγραψα από πάνω είναι φήμη και υποθέσεις. Ε.

Από εκεί και πέρα, δεν μπορώ να φανταστώ πράγματι πως θα είναι οι dimmu χωρίς τον mystis.
Mπορώ όμως να φανταστώ πώς θα είναι ο Vortex χωρίς τους Dimmu, όταν σε λίγο θα αρχίσει να πεινάει και θα πρέπει να βρει δουλειά, και θα τραγουδάει όμορφα τραγούδια! χιχιχιχιχιχιχι :dance:

Υπάρχει περίπτωση???

φινγκερς κροσντ…

κοιτα φιλε mech-canibal μια μπαντα σαν τους DIMMU BORGIR με τη διασημοτητα και την αναγνωρησιμοτητα που εχουν πλεον αποκτησει, τα χρηματα θα επρεπε να ηταν απο τους τελευταιους λογους!! πιοστευω πως ειναι απο τις μπαντες που μπορουν να <<ζησουν>>απο την μουσικη τους!διχως να καταπιανωνται με καποια αλλη εργασια για να εξασφαλισουν τα ως προς το ζην!!!ελπιζω να με καταλαβαινεις!!

Απ’οτι βλεπω θα παιζει ο Shagrath πληκτρα!

Εdit:Φιλε σε καταλαβαινω,αλλα δυστηχως τα λεφτα δεν ειναι ποτε αρκετα για τους ανθρωπους!!Και φαιρνω σαν παραδειγμα Ozzy και Ιοmmi που εφτασαν στα δικαστηρια για τα Copyrights!!!

Και στα live?!?!