Dimmu Borgir - Abrahadabra

αν δεν ήξερα ότι δεν είσαι άντρας, κάπου εδώ θα διαλυόταν και η τελευταία αμφιβολία μου ε.

Κατά τ’άλλα 4 σελίδες για ντιμουμπέργκερ εν έτει 2010 μωρέ?

Με τετοιον τιτλο…

απο ολα αυτα κραταμε αυτο μονο. lamented souls και αντε γεια νορβηγια

ρε φιλε bleeding history…πραγματικα και χωρις ιχνος ειρωνειας…τι προσπαθεις να πετυχεις με τη δηλωση σου…η μαλλον ποιον να υποβαθμισεις(ποιος εισαι???)…και κυριως ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ???ΡΕ (αναφερεται σε ολους τους Κ-Ο-Λ-Η-Μ-Μ-Ε-Ν-Ν-Ο-Υ-Σ χαλβαδες)…ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ… αυτη η μπαντα ειτε το θετε ειτε οχι ειναι ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΗ στο χωρο της, εχει ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ πολλα στη μουσικη που αγαπαμε και εχει ΜΠΑΣΕΙ πληθος νεων ακροατων και θα ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ να το κανει!!!
η αντιληψη του οτι δε μας αρεσει το μειωνουμε ειναι πλεον ξεπερασμενη και δειχνει ανωριμοτητα σκεψεως…ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ…

Το κολλημένους γιατί το γράφεις με δύο “ν” και δυο “μ”?

Σαν κραυγή από το παλάτι των θρήνων, ακούστηκε αυτό…

δηλαδη οταν δεν μας αρεσει κατι πρεπει να το εξυψωνουμε?

οχι ρε φιλε βαγγελη, δεν το εξυψωνουμε…απλα το προσπερναμε και δε σταζουμε χολη…

Ρε κρέηντλ πραγματικά έχεις αρχίσει να γίνεσαι αγαπούλης.
Μην τσιτώνεις με το παραμικρό, πλακίτσα κάνουμε, αλλά πάρε ξαναδιάβασε αυτό που σου έγραψα στο Νέβερμορ τόπικ και προβληματίσου. Ε άμα περιμένεις πράματα από τους μπέργκερ εν έτει 2010 κάτι δεν πάει καλά.

Φιλικά πάντα (μόνο μπαμπού τρώνε τα ζωντανά)

Αλλά επειδή το ποστ σου ήταν έπος και πραγματικά ΔΕΝ γίνεται να μην το τρολάρω:

:’)

:lol: :lol:

Εδιτ: Κλαιω και με το απο πανω :lol: :lol:

ΨΟΦΑΩ! :lol3: :lol3: :lol3: :lol3:

Χαχαχαχααχαχαχα :stuck_out_tongue: Ελιωσα με την φατσα του στο 0.59 :lol:

ειναι απλα θεος:lol::lol:

:lol3::lol3::lol3:#-o

Χαχαχαχαχαχαχα!
1:45 - 1:55 ΠΑΤΩΜΑ! :lol3::lol3::lol3:

μεταλοχίπστερζ

Eντάξει, την γενικότερη απαξίωση προς το εν λόγω συγκρότημα την καταλαβαίνω. Παίζουν πλέον εμπορική μουσική, ούτε έχουν σχέση με την υπόλοιπη σκηνή. Ούτως ή άλλως, το είπε και πολύ εύστοχα ο bleedin, δεν έχει κάποιος να περιμένει κάτι από αυτούς εν έτει 2010.

Εγώ τους άκουγα για ένα διάστημα 3 χρόνων, από τότε που βγήκε το Stormblast μέχρι και μετά το Spiritual, μέχρι που σταδιακά έχασα το ενδιαφέρον μου σ΄αυτούς.

Kαταλαβαίνω πως δε θα μπορούσαν ποτέ να βγάλουν κάτι αντίστοιχο με το For all tiid ή το Στορμπλαστ, αλλά αυτό που δεν καταλαβαίνω όμως είναι η γενίκευση και η εμπάθεια. Ειδικά όταν τη βλέπω σε τέτοια ποστ.

Ξέρεις πόσο σε σέβομαι φίλτατε, όπως σέβομαι και την ενασχόληση και τη γνώση σου πάνω στο μπλακ μέταλ τόπι που είναι πολύ περισσότερη από τη δική μου, αλλά εδώ έχεις λάθος.

Το Spiritual Black Dimensions, για το οποίο έχω άποψη, είναι γεμάτο πλήκτρα του Μystis πάνω σε Slayer, Dark Angel, και Possessed riffs, χωρίς να αλλοιώνουν καθόλου το thrash χαρακτήρα του συγκεκριμένου δίσκου. Ίσα ίσα, του προσθέτουν χαρακτήρα, γιατί ούτως ή άλλως τα ριφ αυτής της σχολής είναι εκ φύσεως επικά.

Επιπλέον, τα θέμα των πλήκτρων στο του κυρίου στο συγκεκριμένο κομμάτι από το 3:22 μέχρι ν’αλλάξει το θέμα, χώνουν το 50% των άλμπουμ που έχεις ποστάρει στο ΒΜ θρεντι. Και να μην τα χώνουν σαν BM προς ΒΜ, τα χώνουν σα μουσική προς μουσική.:yes:

Τέλος, όταν αποφασίσετε να προχωρήσετε στην απαξίωση και των Οld Man’s Child, θα με βρείτε εξίσου απέναντι, μόνο που θα χω δίπλα μου συμπολεμιστή τον Plunderer 8) Ορμάτε!:stuck_out_tongue:

ισχυει! ο τυπος ειναι μονο γι’ αυτους και για ορισμενα γκιεστς.

RedRum, έγραψε για τις ατμόσφαιρες στα In Sorte Diaboli και Death Cult και αυτές χαρακτήρισα σκατά, δεν σκέφτηκα ότι έπρεπε να βάλω το quote συγκεκριμένα.

Σε άλλα topics έχω υπερασπιστεί και τους Dimmu της περιόδου που αναφέρεις και τους CoF και για τους Old Man’s Child δε λέω την παραμικρή κουβέντα και γιατί δεν έχω ασχοληθεί εκτενώς και κυρίως γιατί το demo τους γαμάει σύμπαντα.