Mιλάμε για τα πιο αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα του heavy metal σήμερα…Αμφοτεροι επστρεψαν φετος με δίσκους δυναμίτες…Ποιους προτιμάτε?
Υ.Γ Παρακαλώ να λείψει το spamming και τα άκυρα σχόλια…Ευχαριστώ…
Mιλάμε για τα πιο αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα του heavy metal σήμερα…Αμφοτεροι επστρεψαν φετος με δίσκους δυναμίτες…Ποιους προτιμάτε?
Υ.Γ Παρακαλώ να λείψει το spamming και τα άκυρα σχόλια…Ευχαριστώ…
Οι Disturbed είναι πιο κοντά στα γούστα μου. Παρόλα αυτά και οι Slipknot είναι αξιοσέβαστη μπάντα. Θα ψηφίσω τους πρώτους όμως.
εισαι σαδιστης!ποιον να διαλεξω τωρα?
ααχ απειρο χεντμπανγκινγκ και με τα 2…πραγματικα ειναι δυσκολο να διαλεξω.ψηφισα ομως σλιπνοτ λογω βερμιλιον πτ.2…η γλυκια στιγμη των σλιπνοτ…
βεβαια ο χαρακτηρισμος χεβι μεταλ ειναι λιγο περιεργος.αλλα ειπαμε δεν σπαμαρουμε!
[-X[-X
Πωωω τι είναι αυτό το vs…αααχ θα αδικήσω τους Disturbed και δεν το θέλω…απλά και μόνο γιατί η παρέα από την Iowa για μένα είναι στην κορυφή αφού και τα 3(μάλλον 4) album είναι απλα απίστευτα και συγκαταλέγονται στους αγαπημένους μου δίσκους. Είναι και πιο πολυσύνθετη μπάντα με πολλά διαφορετικού ύφους τραγούδια, από Sic έως Vermillion. Μιλώντας για την αγαπημένη μου μπάντα όσο και να αγαπώ τους Disturbed δεν γίνεται απλά…το χέρι πάει αυτόματα:roll:
slipknot γιατι απλα δε μαρεσουν οι disturbed #-o
slipknot!!
Disturbed.
Απο μουσικης άποψης. Ωραια σόλο
Οσο και να αγαπω Stone Sour, οι μασκες ειναι γελοιες (μ’αρεσει ομως το νεο αλμπουμ που ειναι πιο μελωδικο)
Ε get down with the sickness γαμωτο.
Πολυ δυσκολο topic.Disturbed ομως γτ ειναι πισω στην ψηφοφορια,γτ τους συμπαθαω περισσοτερο και γτ εχω ακουσει το καινουριο album ενω των slipknot οχι.
slipknot, γιατί οι disturbed δεν νομίζω ότι έχουν ένα album με αντίστοιχη ιστορική σημασία σαν το “slipknot”
+1
Έπειτα καλωώς ή κακώς οι Slipknot έχουν γράψει ιστορία και για τα απίστευτα Live τους…
Είναι και οι μάσκες ναι…
αφου τρελαινομαι και για τους 2 θα ψηφισω disturbed μονο και μονο επειδη ειναι πισω στην ψηφοφορια και επιδη εχουν καλυτερη κιθαρα
εγώ θα πω Disturbed επειδή μου είπε ο davidian:)
mr για τον τριτο λογο σου και μονο θα μπορουσα να ψηφισω ντιστερμπντ…
:-k…Disturbed δεν έχω ακούσει πολύ…Οι άλλοι δε μ’αρέσουν και τόσο πολύ… :?
Θα ψηφίσω τον κανένα…
Και οι 2 μου αρεσουν αλλα ψηφιζω slipknot.
DON’T BELONG,DONT’T EXIST
DON’T GIVE A SHIT
DON’T EVER JUDGE ME
Aυτό ακριβώς. Καλοί και οι Disturbed αλλά από τους Slipknot χάνουν.
Πρέπει να υπάρχει ατυπη κόντρα μεταξύ των συγκροτημάτων καθότι σε συνεντευξη του Μick Thompson στο τελευταίο Rock Hard του ζητηθηκε η γνώμη του για τους Disturbed (είναι co-headliners στην Αμερικάνικη περιοδεία) και αυτός δεν απάντησε…
Disturbed χαλαρά. Από τις ποιοτικότερες μπάντες του μοντέρνου ήχου.