Disturbed vs Slipknot

Καταγγέλλω τον Δαβιδιαν για προσυλητισμό στους Disturbed:!:

ψηφιζω την τριτη επιλογη. Γιατί δεν ακουω Slipknot και δεν ασχολουμαι με Disturbed:p

Slipknot και για να ακριβολογούμε Corey Taylor, ο τύπος απλά τα σπάει:twisted:

Πλακα με κανεις…8O
Αυτοι αντιπροσωπευουν σημερα την αγαπημενη μου μουσικη ??:thumbdown:
Κριμα…[-X

Ψηφισα ‘κανενας’.

Αλλα αν επρεπε να ψηφισω οπωσδηποτε καποιο συγκροτημα, αυτο θα ηταν το αλλο συγκροτημα της ψηφοφοριας (εδω Disturbed συγκεκριμενα), αφου για εμενα ολοι ειναι προτιμοτεροι απο τους ακατανομαστους.

Aφού δεν ψήφισες Hammerfall πάλι καλά να λέμε…

Davidian εχεις καταλάβει ότι οι Disturbed έχουν πάρει ψήφους λύπησης? :stuck_out_tongue: Σαν bon jovi - lepps παει να γίνει το thread:p

Slipknot. Mου αρέσουν 7,5/10 τραγούδια τους, ενώ στους Disturbed 3,5/10…

Και τα 2 συγκροτηματα ειναι πολυ ωραια, αλλα προτιμω τους Slipknot…

Μπορείτε να δείτε δίλημμα και αλλιώς…Draiman ή Corey?

νταξει αυτο δεν θα ειναι πολ.εκει παει μονο κορευ!οι μαιμουδιες κουραζουν λιγακι…

oi μιαμουδιες τα σπανε!!

Draiman=η πιο χαρακτηριστική φωνή του σημερα…:wink: Και ναι οι μαιμουδιές μας πορώνουν…:smiley:

δεν λεω εχει γαματη ερμηνια στα τραγουδια.και οι μαιμουδιες καλες ειναι.πορωτικες στην αρχη.νταουν γουι8 δε σικνες ρε!!

α-α-α-α-αουυυ.

Slipknot.

xmm…αυτο πρεπει ναναι απο το stricken ε?

kai apo down with the sickness.στο σικνεςς εισε 2 κολπα ενω στο στρικεν ενα

No more spam plz.Πάμε παρακάτω…:):!:

Disturbed χωρις καν δευτερη σκεψη.

Αγαπάω avatar hokam λέμε.

Βασικά btw τί κοινό έχουν μουσικά/σαν σκηνική παρουσία οι δύο μπάντες???

:-k

slipknot επειδή μου αρέσουν γενικότερα,κυρίως όμως για τα 2 πρώτα τους albums,ειδικά το slipknot.

δυσκολη επιλογη…

οι disturbed εχουν βγαλει εναν εξαιρετικο δισκο(το 10.000φ) με τον οποιο ειχα φαει τρελο κολλημα και εναν επισης καλο(το τελευταιο)απο την αλλη τα 2 πρωτα τους αλμπουμ πλην μερικων τραγουδιων με αφηνουν παντελως αδιαφορο.

απο την αλλοι οι slipknot ειναι ενα τσουρμο ‘‘τερατων’’ με κουλ μασκες και η μουσικη τους παραδοξως με πορωνει.πρεπει να πω οτι δεν εχω ασχοληθει πολυ με τις πρωτες δισκογραφικες τους δουλιες αλλα οσα εχω ακουσει(IOWA, subliminal verses, all hope is gone) ειναι τρομερες!

θα σκεφτω λίγο και θα ψηφισω μετα…

[SIZE=“1”]ναι, μου αρεσουν οι μασκες…[/SIZE]