Slipknot, λογω ομωνυμου και Vol.3. Την εποχη που τ ακουσα ειχα φαει τρελη ηττα.
μόνο σε εμένα φαίνεται μέτριο το vol 3???
Eγω πάλι το θεωρω σαν το πιο ώριμο τους…
Slipknot και Vol.3 ακούγονται μονορούφι και είναι κατα-πληκτικά και τα δύο…
Δυσκολευομαι να ψηφισω.Μεχρι πριν λιγο καιρο απο Disturbed ηξερα μονο το Get Down With The Sickness,
αλλα μετα ακουσα την δισκαρα 10.000 γροθιες και αλλαξα εντελως αποψη!
Απο την αλλη εκεινο το ομωνυμο των Σλιπκνοτ ηταν ενα σοκ.
Τελικα δεν ψηφιζω ακομα!Μπερδευτηκα!
Distarbed γιατι πολυ απλα δεν παω τους Slipknot!!!(δεν ακουω κανενα απο τους δυο)
Χώστε και τους Otep στο poll.
Το Sevas Tra είναι εξίσου καλό με το πρώτο των Slipknot.
(Μπορεί και καλύτερο:p)
Και ο Joey και ο Corey ειναι απο τους καλυτερους!!! Απιστευτα ντραμς και φωνητικα!!! Αυτο πιστευω οτι αρκει…
Θα ήθελαν πολύ να ειναι μέταλ και οι δυο τους, αλλά δυστυχώς στο δικό μου μπουκ δεν είναι. Αν ήταν να ακούσω κάτι ανάμεσα στα δύο γκρουπ, θα άκουγα το “Down With The Sickness” και μόνο αυτό
Αν δεν είναι metal οι Slipknot και οι Disturbed, τότε σε ποιό είδος ανήκουν κατά τη γνώμη σου; [-X
Nu metal (sometimes named new metal or nü metal) is a musical genre that emerged in the mid 1990s which fuses influences from grunge and alternative metal with funk music, hip hop and various heavy metal genres, such as Thrash metal, groove metal and Industrial metal.
Αυτό εγώ δεν το θεωρώ μέταλ, τουλάχιστον όπως εγώ το έμαθα.
Χμ… Επειδή δεν κατάλαβα ακριβώς… Με το post σου θες να πεις ότι το nu metal δεν είναι metal; Μου φαίνεται λίγο οξύμωρο, ειδικά αν δέχεσαι όλα τα υπόλοιπα είδη metal και τους προσδιορισμούς τους (heavy, progressive, epic, power, thrash, death, black, alternative κ.α.)… Θέλω να πω πως σε όλα αυτά τα είδη βλέπεις metal και στο nu metal όχι; Αν έτσι είναι τι ακριβώς σε αποτρέπει από το να θεωρήσεις το nu metal ως metal; Ποιό στοιχείο του;
Επιπλέον, είμαι περίεργος να μάθω με πιο κριτήριο τοποθετείς αυτά τα δύο συγκροτήματα στο παρακλάδι του nu metal…
Οκ άποψη σου,αλλα η ιστορία έχει αλλη άποψη φίλε μου…
Όχου με τους “σκληροπυρηνικούς” μεταλλάδες…
Χειρότερο trend κι απ τους emo είστε.
Μιά χαρά metal είναι και οι δύο μπάντες.
Η μουσική εξελίσσεται.Είναι ένας ζωντανός οργανισμός.Όχι ένα σάπιο πράγμα.
Mr Obvious says: Μα προφανώς και δεν είναι το μεταλ έτσι όπως το έμαθες! #-o
Ώρες-ωρες δε σας καταλαβαίνω
πω πω αυτα ειναι κλασικα τι δεν καταλαβαινεις ρε μανο?
κατι μου θυμιζει αυτο το “nu metal δεν ειναι metal”…ολοι καταλαβανε νομιζω…
επισης εγω τους ντιστερμπντ τους κατατασω ευκολα στη νιου μεταλ
Ξέρετε τι μου τη σπάει περισσότερο εδώ μέσα; Η εξυπνάδα που πάτε να πουλήσετε μερικοί. Λέει ο άλλος “κάπου το έχω ξανακούσει αυτό το nu metal δεν είναι metal”, ο άλλος λέει για την Ιστορία και ο τρίτος μου λέει πως δεν έχω μάθει τι ακριβώς είναι μέταλ και προφανώς ξέρει εκείνος.
Καταρχήν στον μάνο θα πω, πως όταν άκουγα μέταλ εσύ δεν ήξερες…αγγλικά. Ή μήπως δεν είχες καν γεννηθεί; Γι’ αυτό αντί να λες εξυπνάδες κράτα καλύτερα σημειώσεις.
Στον Νταβίντιαν: Η δικιά σου Ιστορία έχει γράψει πως αυτά τα γκρουπάκια είναι μέταλ. Και αυτή που σου δίνουν να διαβάσεις.
Για πες μας ρε wise και μας που τα έχεις ξανακούσει αυτά που λέω;
Greywind: επειδή είσαι ο μόνος που θέλει να κάνει κουβέντα και όχι να πει την εξυπνάδα του, να σου απαντήσω.
Καταρχήν μουσικά υπάρχουν μεγάλες διαφορές. Το να πάρεις δύο ηλεκτρικές και να τα σπας δεν σε κάνει αυτόματα μέταλ. Επίσης το νου μέταλ δεν είναι κάποιο είδος μέταλ όπως το μπλακ, το ντεθ το θρας και άλλα, αλλά ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ μας συστήνει το ΝΕΟ μέταλ! δηλαδή ακούγαμε το παλιό και τώρα ήρθε το νέο. Καταλαβαίνεις πως πλασάρεται;
Και σκάει ο Νταβίντιαν στο ξεκίνημα του πολ και λέει πως τα δύο αυτα γκρουπ είναι ότι καλύτερο έχει να δείξει το heavy metal σήμερα; Αν αυτοί ήταν ότι καλύτερο έχει να δείξει η σκηνή…τον ήπιαμε;
*Μονοδιάστατη και επαναλαμβανίομενη και ανέμπνευστη η μουσική και των δύο γκρουπ.
(Δεν θα μιλούσα στο ύφος αυτό…αλλά σιχαίνομαι τους εξυπνάκηδες)
Mονο που όμως αυτή είναι η άποψη τους και καλό θα είναι να τη σεβαστούμε.
Όπως σωστά ειπώθηκε, η μουσική εξελίσεται. Κι επίσης, αυτές οι μπάντες αρέσουν σε κάποιους, είτε είναι μεταλ, είναι τζατ είτε οτιδήποτε. Και ξεκολλάτε απο τις ταμπέλες επιτέλους και καθήστε να ακούσετε μουσική. Που μάλλον το ξεχνάτε.
The-Eye, άμα δε σου αρέσουν οι μπάντες αυτές δεν υπάρχει καν λόγος να μπεις στο πολλ. Από τη στιγμή που θα μπεις όμως, μάθε να δέχεσαι και την αντίθετη άποψη και να αποφεύγεις τους χαρακτηρισμούς.
Πολύ τρουίλα έχει πέσει μαζεμένη.
τους Disturbed τους ακούω άνετα κατά καιρούς. Τους Slipknot πάλι ούτε νότα.
Xμ… Καταλαβαίνω πως το λες και πως το έχεις εκλάβει. Ίσως να είναι και έτσι, αλλά όπως και να ‘χει, οι ταμπέλες λειτουργούν επικουρικά σ’ εμένα και όχι καταδεικτικά (δηλαδή τις χρησιμοποιώ για να ακούσω συγκροτήματα με παρόμοια μουσική με αυτή που παίζουν τα αγαπημένα μου και όχι για να μου πουν τι παίζει το καθένα). Έτσι, προσωπικά βάζω το nu metal σε μια ξεχωριστή κατηγορία και έχω στο μυαλό μου το “nu” απλώς ως έναν επιθετικό προσδιορισμό του είδους όπως και το black, το death, το thrash κτλ, με τα δικά του στοιχεία το καθένα και όχι ως ένα διαχωριστικό του νέου με το παλιό… Anyway, ας είμαστε χαλαροί, μουσική είναι…
(O |WISE| νομίζω αναφέρεται στο αντίστοιχο poll με τους Linkin Park, όπου πάλι δεν μπορούσαμε να συμφωνήσουμε για τo τι παίζουν…)