Disturbed vs Slipknot

ποτε δεν θα μαθουμε αμα ξερεις.ωραια ειπε τη γνωμη του.μανο δεν νομιζω να υπαρχει λογος να απαντησεις ας ηρεμησουμε και ας αφησουμε να συνεχιστει το πολλ…

Queensryche - Savatage.

Τα ξαναειπε ολα ο Τhe-Eye.
Τα ιδια ελεγα και εγω παλιοτερα και ειχα την ιδια ειρωνικη αντιμετωπιση, οπως και πολλοι αλλοι. Γνωστα πραγματα…

Τhat’s Night*Sky !!! 8)

Δεν υπάρχουν φιλίες The-Eye σε διαβεβαιώ. Μην είσαστε τόσο μιγιάγγιχτοι και τόσο εύκολα αδικημένοι. Απλά προσπάθησε να μην προκαλείς όσο γίνεται.

Λοιπόν να πως έχουν τα πράγματα. Γράφεις εσύ αυτό το ποστ.

Το οποίο σε καλώ να το ξαναδιαβάσεις αυτούσιο. Και σου απαντάω με μια πλάκα-ειρωνία και ΜΗΝ υπονοώντας τίποτα παραπάνω απ’ ό,τι λέω αυτό:

Ούτε είπα αν είναι ΜΕΤΑΛ ούτε είπα τίποτα για σένα. Απλά σχολίασα ότι ήταν κουφο αυτό που είπες. Διότι,
μέταλ έτσι όπως εσύ το έμαθες=maiden, metallica,savatage,manowar κτλ. Ε και στην ουσία μας λες ότι οι Σλίπνοτ δεν είναι σαν τους Μάνογουορ. Ε αυτό δεν ήταν κουφό? Πρόσεξε, δεν είπα ΠΟΥΘΕΝΑ ότι κάνεις λάθος και θεωρείς μεταλ αυτές τις μπάντες ή ότι οι Σλίπνοτ είναι μέταλ.

Και πιστεύω ότι με το ποστ μου αυτό δε σε προσέβαλα καθόλου μάλιστα. Εδώ ειναι και το βλέπουν οι άλλοι χρήστες αν έχω δίκιο ή όχι. Και απαντάς μετά :

Ε ώπα ρε φίλε. Δηλαδή απλά διάβασε αυτά που γράφω εγώ και αυτά που απάντησες εσύ. Νταξ δε θα σχολιάσω. Απλά ξαναδιάβασέ τα.
Ε και μετά προφανώς θα πάρεις την ανάλογη απάντηση από μένα. Anyway το θέμα λήγει εδώ, αν θες δώσε μια τελευταία απάντηση και δεν το συνεχίζω ούτε εγώ ούτε κανείς άλλος.

Ε σόρρυ τώρα αλλά και αυτό που θα πω τώρα είναι προφανές. Είπες 2 μπάντες που ανήκουν στις 6 αγαπημένες μου ever, αλλά αν θεωρείς μέταλ του σήμερα μια μπάντα που ιδρύθηκε το 1978 και μια το 1981, τότε απλά με επιβεβαιώνεις.

Έγραψα τις μπάντες αυτές θέλοντας να δείξω ποιά μουσική θεωρώ πως ειναι καθαρό χέβι μέταλ. Την ίδια μουσική μπορεί να παίξει και ένα γκρουπ που έχει ιδρυθεί πριν ένα μήνα. Δεν είναι απαραίτητο να είναι “δεινόσαυροι”, αλλά δεν αποκλείεται κιόλας. Αλίμονο αν απορρίψει κανείς όλα τα νέα γκρουπ γι αυτό το λόγο.

Όσο για τα υπόλοιπα, απάντησα παραπάνω, αλλά θα ξαναπώ: Σε κανένα δεν θα μάθω τι είναι χέβι μέταλ και κανένας δεν θα μου μάθει. Αυτά και τέλος

εγώ έχω μπερδευτεί. Το ζήτημα είναι αν ανήκουν και είναι μέταλ ή αν είναι heavy metal όπως οι Queensryche?

… μπορείτε να ξανατσακωθείτε αφού θα έχω ποστάρει καλοί μου συμφορουμιστές…
οπότε λέγω
Disturbed Vs Slipknot??
Μάλλον συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα…
Disturbed = πολύ καλή μπάντα, με ωραία εύπεπτα και ευκολοκοπανίσημα χιτάκια
Slipknot = μπάντα με χαρακτήρα που έθεσε νέες βάσεις στο αμερικάνικο metal
Disturbed ακούνε και γουστάρουνε οι φίλοι του αμερικάνικου μελωδικού metal / rock
Slipknot είναι πιο βαρύ και πειραματικό άκουσμα
οπότε…

Όχι δεν το συνεχίζουμε. Απλά όλα ξεκίνησαν από τη στιγμή που έγραψα πως για τα δικά μου στάνταρ τα γκρουπ αυτά δεν είναι χέβι μέταλ, αλλά κάτι σαν αυτό. Και επίσης πως σε καμία περίπτωση δεν είναι ότι καλύτερο έχει να δείξει το “μέταλ” σήμερα. Προσωπικές απόψεις είναι.

Όπως το εκφράζεις εδώ δε νομίζω πως κανένας διαφωνεί τότε. Νομίζω πως όλοι συμφωνούμε με το πως το μέταλ δεν ταυτίζεται με το heavy metal. Γιατί από ότι κατάλαβα, αυτή ήταν η παραννόηση που είχε συμβεί σε όλα αυτά τα ποστς.

Ον τόπικ. Ούτε εγώ πιστεύω πως είναι ό,τι καλύτερο έχει να δείξει το μέταλ σήμερα, αλλά δεν επιμένω γιατί Slipknot έχω ακούσει λίγες φορές. Θέλω να ελπίζω όμως πως δίνουν γερά live, γιατί εκεί φαίνεται η μεγάλη μπάντα (και γιατί θα δω Disturbed σύντομα! γιιιχα! :p)

έκανα και γω κάποια πιο… εντατικά μαθήματα πάνω στα δύο γκρουπ και λέω πως οι Slipknot είναι πολύ πιο κοντά στα γούστα μου. σε κάποια φάση θα κάνουν και αυτοι τη “στροφή” τους, είμαι περίεργος να δω προς τα που θα πάνε…

disturbed για σκηνικη παρουσια και γτ ποτε δεν συμπαθησα τον θορυβο των slipknot

ειναι της μοδας ουτως η αλαλως το σκηνικο αυτο…

We had another impressive victory this past week on our quest for Fuse’s Best Video of 2008. Now that A7X are out of the way we are facing Distubred. This will be the toughest competition we’ve faced so far.

Oπως βλεπετε η κόντρα υφίσταται στα αλήθεια…:lol:

Davi? Πόση ώρα έπαιξαν οι Disturbed όταν τους είδες?

1 και 30…

Λίγο παραπάνω από Σλιπκνοτ και ήταν ένα από τα λίγα πράγματα που με εκνεύρισε. Θα πρέπει να καθιερωθεί ένας νόμος, πως όταν ο συναυλιακός χώρος είναι sold out, τα συγκροτήματα πρέπει να παίζουν μίνιμουμ 1 ωρα και 45 λεπτά… Δεν είναι δυνατόν ο Leonard Coen στα 84 του να τραγουδάει, με φωνή διαμάντι, για 2,5 ώρες και νέες μπάντες (σίγουρα καταπονείται η φωνή από τις κραυγές) να μη συμπληρώνουν τη 1,5…:frowning:

Nαι αυτό με τις διαρκειες οντως ειναι ενα θέμα…Για να μην σου πω 2ωρο minimum,οτι θα ηταν το ιδανικό…

Disturbed με διαφορα για εμενα προσωπικα

Καλά για τις προηγούμενες σελίδες του poll ουδέν σχόλιο…

On topic: Δεν μπορώ να ψηφίσω κάποιο απ’τα δύο groups γιατί μ’αρέσουν εξίσου…

Απ’ ό,τι έχω τσεκάρει μέχρι στιγμής, θα πω Disturbed…