Λατρεμένοι Καταλανοί!
Τι είναι το σένσιτιβ πανκ;
Κάτι χίππηδες
Κάτι σα blasphemy μάλλον
Χίπηδες μπλάσφεμυ;
Sounds fun, λέω να 'ρθω.
Πάει για Απρίλη.
Πάλι καλά θα έχω επαναπατριστεί από το Roadburn και δεν θα χαθεί (ναι, ξέρω, πολύ σας ενδιέφερε).
Σε άλλα νέα, αφήνω και αυτό εδώ.
Ωραίο punk διήμερο σε γεωπονικό και πανεπιστημιούπολη (έχει ανέβει και πιο πάνω αλλά άλλαξε χώρο) για ιατρικά έξοδα. Μακάρι να έχω ρεπό κυριακη για να καταφέρω να πάω και στα δύο
Δεν είναι συναυλία, αλλά είναι σίγουρα D.I.Y., οπότε ελλείψει άλλου κατάλληλου topic, το βάζω εδώ:
Για όσα άτομα αναρωτιούνται τι στο διάολο είναι τελικά αυτό αυτό το D.I.Y., πώς ξεκίνησε σ’ αυτήν τη χώρα, πώς εξελίχθηκε, τι προκλήσεις συνάντησε (και συναντά ακόμα) κλπ. κλπ., ίσως αυτό το έντυπο τους αφορά.
Ωραίο punk διήμερο σε γεωπονικό και πανεπιστημιούπολη (έχει ανέβει και πιο πάνω αλλά άλλαξε χώρο) για ιατρικά έξοδα
Πάμε από νωρίς, σεβόμαστε χώρο και συνθήκες, στηρίζουμε σκοπό και μπάντες, τα δίνουμε όλα στο κολασμένο 10λεπτο σετ των Degrading Spectacle.
κρίσιμο edit: poster by @entername ε !
Fb event, με σχετικό κείμενο, timetable, all the important info
Punk Against Capitalism Acoustic Live
Veranstaltung in Athen, Griechenland von Punk Against Capitalism am Sonntag, März 10 2024. 286 Personen sind interessiert und 28 Personen nehmen teil.
Σήμερα, Σάββατο 02/03, στις 22:00, στην κατάληψη Φάμπρικα Υφανέτ, ναπολιτάνικο ντουέτο σε γκαραζοπάνκ ήχους.
Rita Mosss_____ΜΠΡΙΤΖΟΛΙΤΣΕΣ_____Falooda
NAOS - Πειραιως 245
Οδηγίες Προσέλευσης
Τρένο: Σταθμός Καλλιθέας και 10 λεπτά με πόδια
Λεωφορεία
- 049 ΟΜΟΝΟΙΑ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ Στάση Βιοχάλκο και μισό λεπτό με πόδια
- 914 ΟΜΟΝΟΙΑ – ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ – ΠΑΛΙΑ ΚΟΚΚΙΝΙΑ Στάση Βιοχάλκο
- ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ 500 ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΚΗΦΙΣΙΑ Στάση ΗΣΑΠ Καλλιθέας, 10 λεπτά με πόδια
Προσβάσιμος με αναπηρικό αμαξίδιο.
Φιλόξενος για κατοικίδια
Χτες έφυγε ο Λάκης. Έπαιξε drums σε Πανικός/Βανδαλούπ/Hellstorm/Pariah/Άρνηση/Αυτοκαταστροφή/Αποτέφρωση/Νεκρή Συνείδηση και σίγουρα ξεχνάω κι άλλες μπάντες. Κι αυτό είναι απόδειξη όχι μόνο των drum-ιστικών ικανοτήτων του, αλλά της συνεπούς κι έντονης παρουσίας του στην ελληνική D.I.Y. σκηνή για 30 συνεχή χρόνια. Μέλος συναυλιακών ομάδων, καταληψίας στέγης, ενεργό κομμάτι κοινωνικών/πολιτικών χώρων της Θεσσαλονίκης.
Καλό ταξίδι, Λάκη.