Ροκ Μαγαζια/Ροκ Djs/Τα καλα κ τα κακα τους

ειχα παει μια εκδρομουλα στην καστορια κ ειπα να παω για μια μπυρα στο rock tale, δεν ηξερα τι παιζει κ πηγα την παρασκευη με το προσωπο :oops:… εφτασα κατα τις 11.15 κ προλαβα τη happy hour με 2 ευρω τη μπυρα (βαρελισια 0.5l) :D…

πολυ ωραια διακοσμημενο κ ζεστο μαγαζι αλλα απο κοσμο τιποτα, 1-2 στη μπαρα ηταν…
το προγραμμα ηταν ιδανικο για τα γουστα μου (μεχρι κ tears are falling επαιξε 8O) αλλα η ωρα περναγε κ δεν εμπαινε ανθρωπος…

κατα τη 1:30 το προγραμμα γυρισε σε green day κ λοιπους κ την εκανα …
το σαββατο ειχε live ελληνικο ροκ αλλα τελικα δεν καταφερα να παω… αν τυχει κ ξαναπαω καστορια,σιγουρα θα παω για μια μπυρα…:wink:

Από Καστοριά αν πας ξανά πάνε και μια βόλτα από τον Πήγασο. Πολύ καλό μαγαζί που χώνει ωραία μουσική συνέχεια (τουλάχιστον όσες φορές έχω πάει εγώ…) από σχεδόν όλο το φάσμα της μεταλ κυρίως.

Είναι, όντως …το άτιμο δεν καταλαβαίνεις για πότε ξημερώνει !

Σε ποιο υψος ειναι?

Eιναι λιγο μετα την γεφυρα Θηβών-Καβάλας στα δεξιά…(οπως ανεβαινεις για Περιστέρι)αν ειναι βεβαια ακομα στον ιδιο χωρο…εχω να παω τουλαχιστον 10 χρονια και βάλε…(παλιά μοιραζαν και κολλυβα στην εισοδο#-o)

Εκεί είναι ακόμα.
Ντάξει, ψιλό-για γέλια είναι γενικά.
Ενδείκνυται για πρωινές ώρες και μετά από αρκετή κατανάλωση αλκοόλ για ν’ αντέξεις τις τρου γκοθοκαταστάσεις. :stuck_out_tongue:

Στα νιάτα μου την καταέβρισκα Dark Sun όταν έβαζε noise, αλλά έπρεπε να προσέχω το timing - μετά το ambient και πριν το ebm, κάτι που συνέβαινε περίπου μιλάμε για 2-3 τα Σάββατα.

Πάντως σαν χώρος είναι απίστευτο, πραγματικά.

Πάψε πια αυτό με τα νιάτα και τη νεολαία του σήμερα! :expressionless:

Ρε πνεύμα αντιλογίας, εγώ φταίω που έχω να πάω στο Dark Sun 6 χρόνια?
Όχι τίποτα άλλο, αλλά κινδυνεύω να δώσω λάθος πληροφορίες στο αγαπητό κοινό μου αν ισχυριστώ ότι ακόμη ξέρω τι μουσική βάζει τα Σάββατα. Και ξέρεις πόσο απεχθάνομαι να παρασύρω ανυποψίαστες ψυχές στον όλεθρο.

Σάββατο έπαιζε κυρίως φάση Nachtmahr να φανταστείτε γιατί μιλάμε (χόρεψα κιόλας :dance: ) Αναφέρομαι σε ώρες απ’τις 2 και μετά. Γιατί στην αρχή έπαιζε πολύ ήρεμα πράγματα.
Συμφωνώ με Almighty όσον αφορά τον χώρο. Ωραία ατμόσφαιρα με το Alien να παρακολουθεί την πίστα και τα γκοθοκηροπήγια να συμπληρώνουν το σκηνικό.
Ακόμα θυμάμαι έναν τυπά μεγάλο σε ηλικία που έκανε ένα χορευτικό σε στυλ robot dance και είχαμε μείνει να κοιτάμε σαν μ@λάκες.

Επίσης, το chill out room στο πάνω μέρος του μαγαζιού τα σπάει 8)

Τι διαολο… απο θεσσαλονικη κανεις δεν γραφει; Εκτος αν υπαρχει τοπικ που δεν ειδα…

Απο τοτε που λογω υποχρεωσεων δε μπορω να βγαινω εκτος παρασκευης και σαββατου, συνηθως την πεφτω dizzy στα Λαδαδικα… Ειχε περασει μια περιοδος 2-3 χρονια που λογω στρατου, σπασιματος παρεας κλπ δεν πατουσα σε μεταλομπαρα. Σε σχεση με το τοτε λοιπον, παρατηρησα οτι τουλαχτιστον εδω εχει ανεβει κατα πολυ ο κοσμος και πλεον οι θαμωνες σε αρκετα μεγαλο ποσοστο ειναι “clean cut” φατσες (οπως και εγω δηλ).

Στο συγκεκριμενο μαγαζι καλα ειναι μεν αλλα κλασσικα ο dj παιζει τα ιδια και τα ιδια. Αλλα δε γαμεις… και απο τιμες η “μπυρα” (αμστελ/χαινικεν) ειναι στα 3 ευρω ενω η guiness σε μεγαλο ποτηρι 5. Εξυπνος ο ιδιοκτητης γιατι 9 χρονια που θυμαμαι εγω, η μπυρα μια ζωη 3 ειχε. Εχει ετσι μεγαλη καταναλωση. Μαγκας…

Θεσσαλονικη παιζει και η βαλαωριτου. Ειναι εκπληκτικο αυτο που συμβαινει εδω… ο κοσμος σαν να παρατησε την παραλια με τα τρεντοποπ σκηνικα και ανεβηκε στην “παρακμιακη” βαλαωριτου. Εκει ακους muse, placebo,nirvana… τα πολυ πολυ πολυ κλασσικα ομως. Αντε και κανα iron maiden στο τσακιρ κεφι. Κοσμος ετερόκλητος που βεβαια δεν πηγαινει εκει για τη μουσικη αλλα γιατι “εκει εχει μουνια”. Τιμες ακριβες και δεν βρίσκεις να σταθεις πουθενα.

Προσωπικα στην αρχη ειχα δει με καλο ματι το σκηνικο αλλα πλεον δεν παταω γιατι δεν περναω καλα. Χιλιες φορες αμιγως μεταλ μπαρ παρα ενα ακομα trendy με rock περιτύλιγμα.

Καλημερα

Καλημέρα.
Για την Συγγρού που λες, 2 φορές έχω πάει στο “90 μοίρες” και είχε αυτό το ροκ περιτύλιγμα που λες, έπαιξε τα υπερκλασικά Du Hast, Chop Suey!, μια μικρή έκπληξη με Parabola και η μεγαλύτερη με Wake Up Dead!
Δηλαδή αν είχε το ελεύθερο ο dj εκεί μέσα ίσως θα το γαμούσε τη μάνα!:stuck_out_tongue:
Και από τιμές, συμπαθητικές, για τα δεδομένα δηλαδή της χώρας, 6.5? είχε το canadian.
Και φυσικά και πολλά μουνιά.

Κατά τ’άλλα, 8ball πηγαίνω μονο όταν έχει συναυλία, να πάω έτσι για έξοδο έχει 2 χρόνια περίπου.
Και το γαμημένο έχει απίστευτη πέραση, το disco night είναι φυσικά που προσελκεί κόσμο, δηλ να ακούς άτομα που ουδεμία σχέση έχουν με μεταλ, να λένε “πάμε 8ball να χορέψουμε”.
Μάλιστα έμαθα ότι και τους 2 ορόφους την Παρασκευή τους χρησιμοποιούν για disco και μόνο πλέον.
Σε κάποια φάση, δεν ξέρω αν ισχύει ακόμη, είχα μάθει ότι μέχρι την μια, τα ποτά ήταν σε πολύ χαμηλή τιμή, αλλά τολμάς να πιεις από το 8ball?

εγώ πάντως έχω πιεί τον κώλο μου στο 8ball άπειρες φορές χωρίς παρενέργειες :stuck_out_tongue:

Καλή η Βαλαωρίτου, γαμώ το Dizzy για τελευταίος σταθμός της εξόδου λίγο πριν το ξημέρωμα :lol:!

Συμφωνώ και επαυξάνω! Και παρασκευές στις disco nights :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: αλλά και σάββατα με άπειρα μεταλίδια ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τα ποτά. Με την τσέπη είχα… χαχαχαχα

Θεσσαλονίκη=νέκρα αν ακούς κάτι άλλο εκτός από μέταλ.
Αντε κανένα Fuzz που παίζει rock n roll και garage στα καλά του.
Και Βαλαωρίτου τα Ξένα-Διάφορα με post punk.

Από Βαλαωρίτου προτείνω Ξένα Διάφορα οπού ακούς από post punk μέχρι και suicidal tendencies και αντίδραση.Αν είναι Σάββατο παίζει μεγάλυτερες πιθανότητες να ακούσεις και metal.
Επίσης πολύ καλό και το Κρυφτό όπου οι Cure και Smiths (όταν έιναι χαλαρά) γίνονται Ska P ή Βody Count (όταν περάσει η ώρα)

Αντε αν φύγετε από την γειτονιά περάστε και μια βόλτα από Stones (παυλου μελά με π.π.γερμανού) να μας πείτε ένα γεια.

Δεν μπορείτε να πειτέ…δεν έκανα μόνο διαφήμιση,τα καλύτερα είπα και για τα άλλα μαγαζιά. 8)