Ο Czral είναι ανάπηρος (η κάτι παρόμοιο)… μήπως πήγες σε άλλο live? :lol:
Ο τωρινός drummer λέγεται D’arn και για να πω την αλήθεια δεν τον έχω ακούσει αλλού, αλλά τα μέρη του θεού μια χαρά τα έβγαλε.
ελεος αληθεια?? στο booklet του supervillain λεει οτι drums παιζει αυτος ο czral…κ υπεθεσα οτι αυτος θα ηταν κ στο live…δν τον ρωτησα κιολας πως τον λενε…το υπεθεσα…
Στο δίσκο όντως παίζει. Αλλά από τότε που έγραψε τα τύμπανα έχουν περάσει και δυο χρονάκια.
καλα κ κουλαθηκε μετα τον δισκο??ελεος κ που να το ξερα…γκομενα μ ειναι??:lol:
Έπεσε απ’ τον τέταρτο όροφο ενός κτιρίου. Γιατί και πως δεν ξέρω. Ο ίδιος είπε (νομίζω) ότι ήταν μαστουρωμένος και δεν θυμάται. Οπότε το ότι ζει είναι μάλλον θαύμα.
Τέλεια συναυλία παιδιά η χθεσινή τι να λέμε τώρα.
Oι Naer Mat Aron ήταν επιεικώς άθλιοι. Το σύνθημα που φώναξε ένα παλικάρι κατα τη διάρκεια του σετ τους νομίζω πως τα λέει όλα.
Οι dodheimsgard ήταν πολύ πολύ καλύτεροι από οτι τους περίμενα. Εγώ βασικά περίμενα να βγούν έτσι βαμμένοι και να παίζουν απλά τα κομμάτια. Τελικά όχι μόνο στημένοι δεν ήταν, αλλά το show τους ήταν εξωπραγματικό. Ήταν μια σχιζοφρενής παράσταση (ειδικά απο τον Kvohst-τι παίρνει ο τύπος;) μερικ΄ών από τους καλύτερους μουσικούς της Νορβηγίας αλλά και του metal γενικότερα. Ο Vicotnik ήταν η μορφή της μπάντας και ξεσήκωνε τον κόσμο με κάθε του κίνηση μπροστά. Ο νέος ντράμερ ανταποκρύθηκε πολύ καλά σε όλα τα κομμάτια (πρίν τη συναυλία είχα αμφιβολίες αν θα τα καταφέρει να τα βγαλει όπως ο Czral). Γενικά ήταν μνημειώδης συναυλία και εύχομαι σε όλους εμάς που τους είδαμε αλλά και σε όσους δεν τους είδανε (αλλά ήθελαν) να αξιοθούμε να τους δούμε άλλη μια φορά.
Στα μείον η μη ύπαρξη merchandise.
κι εγω νομιζω οτι επαιξαν το En Krig a Seire. επαιξαν ενα απo εκεινη τη περιοδο καπου κοντα στο Apocalypticism και πρεπει να ταν αυτο.
για να πω και γω για χτες:
νταξ. λυσσα, βια, πανικος. τι να πω; ο κβοστ απεδειξε οτι ειναι κατι παραπανω απο αξιος για φροντμαν των DHG. ολοι θεατρικα ντυμενοι/βαμμενοι ειχαν τις θεσεις τους επι σκηνης με τον κβοστ να σου δινει την εικονα παραφρωνα και τον βικοτνικ να ειναι καργα επιβλητικος. η μλκια ειναι οτι δε μποορουσα να ειμαι μπροστα εις το πιτ επειδη φοβομουν για τα γυαλια μου (καταραμενοι 5 βαθμοι ). τεσπα αν ειναι καποια συναυλια που μπορει να πει κανεις οτι με επιασε “λυσσα” και “μανια”, αυτη ηταν των DHG. στο 21st Century Devil χτυπησα κατα λαθος ενα φιλο μου (σορυ γιωργο :oops: ). πραγματικα δε μπορω να περιγραψω το μεγαλειο.
ενα σκηνικο τωρα, θετικο και αρνητικο:
σε μια φαση πανω στη διασκευη συνειδητοποιησα οτι εχασα τα κλειδια μου. υπερτατο ξενερωμα. εριξα μια δυο ματιες εκει που μπορει να ηταν και δε τα εβρισκα. και να σου στα καπακια το ion storm και λεω στον εαυτο μου “χαλαρωσε, οτι εγινε - εγινε, θα κοιταξουμε μετα”. τεσπα τελειωνει το λαιβ, και αρχισα να ψαχνω μπας και τα βρω. τελικα δεν ειχαν πεσει στο κλαμπ. εφαγα μετεπειτα φλασιες για το τι και που μπορει να ηταν. το θετικο ειναι οτι βρεθηκαν.
οποτε παμε στο συμπερασμα. το αρνητικο της υποθεσης = στο ιον στορμ (ηθελα τοσο να το ακουσω) ημουν ξενερωμενος επειδη η διαθεση δε φτιαχνει απ τη μια στιγμη στην αλλη οπως και να το παρει κανεις. νταξ, δε μαμιεται.
το θετικο της υποθεσης = ενω εψαχνα για τα κλειδια βρηκα πενα η οποια κατα 99% ειναι του βικοτνικ.
Ναι συμφωνω τα λεει ολα.Λεει ποσο μαλακας και κομπλεξικος ειναι ο Ελληνας.Στο live δεν ημουν αλλα διαβασα (και σε αλλα sites) οτι o ηχος τους ηταν παρα πολυ χαλια.
Οι Mataron ειναι απο τις καλυτερες μπλακ μπαντες της Ελλαδας ε?
Τωρα αν ο αλλος ηταν τιγκα καβλωμενος να δει τους Ντοτχαιμσγκαρντ δε νομιζω να του εφταιξε η συγκεκριμενη μπαντα για να βγαλει τα κομπλεξ του.
Γι’αυτο παμε κατα διαολου ρε.Με κατι τετοια τυπακια
Cheers
ας ειναι καλα κατι πακιστανοι που πουλουσαν κατι μουφες-εστω κατι ειναι κ αυτο- μπλουζες εξω απο το club…
μια ερωτηση προς ολους: ρε σεις ο vicotnik σε ποιο album των Dimmu Borgir συμμετειχε??:-k
(nihilist,μην ξαναρχισεις το δουλεμα:lol: :lol: )
Αυτό ακριβώς. Όλοι ξέρανε ποιοι είναι οι Mataron και τι πρεσβεύουν. Άμα δεν γουστάρανε ας ερχόντουσαν στο live αφού τελείωναν την εμφάνιση τους.
Αν δεν προκαλούσαν αυτοί με τις εμφανήσεις τους δε νομίζω να έλεγε κανένας τίποτα.
Τι το προκλητικό έκαναν ακριβώς?
Αντωνια το σεβομαι οτι δεν σου αρεσαν αλλα ειδικα το συγκεκριμενο κομματι δειχνει οτι τουλαχιστον η μπαντα σου εβγαλε καποια συναισθηματα, εστω και αρνητικα. Δηλαδη, δεν σε αφησε αδιαφορη…
Κοζμο ειχε παραπανω απ οτι περιμενα εγω. Βεβαια, μη φανταστεις, ανετοι ημασταν…
Θα μπορουσες να ουρλιαζεις σαν τον Kvohst η να ξυνεις την κιθαρα τοσο γρηγορα οσο οι κιθαριστες για πολλη περισσοτερη ωρα? Δε νομιζω…
Κι εγω ηθελα να παιξουν παραπανω, αλλα αναγνωριζω οτι παιζουν δυσκολα πραγματα και οι φωνητικες απαιτησεις ειναι μεγαλες…
Κι εγω νομιζω οτι το επαιξαν…
Διορθωσε με αν κανω λαθος, αλλα νομιζω οτι ο Czral εχει αναρωσει και ετοιμαζει νεο δισκο με τους Virus…
Βασικα εγω δεν εχω ιδεα τι πρεβευουν, αλλα δεν ειδα κατι προκλητικο στη σκηνη…
Ε για μένα είναι προκλητικό να βγαίνει ο άλλος με ξυρισμένο κεφάλι, πανοπλίες και μπετόπροκες λες και θα μας δείρει. Τεσπα απόψεις, ας το αφήσουμε καλύτερα.
8O 8O 8O 8O 8O
Παίζει μόνο κιθάρα πλέον. Δεν νομίζω να μπορεί να παίξει drums. Δίσκος από Virus ακούγεται ότι ετοιμάζεται. Δεν ξέρω αν ισχύει όμως.
Ρε τολκκη έλεος μιλάω για το ολο πακέτο.
εχει δηλωσει ανοικτα ο ιδιος μετα τη διαλυση των Ved οτι ετοιμαζει νεο Βαιρους. μου παν μαιστα χτες οτι εχει βαλει νεο κομματι στο myspace. δε ξερω αν ισχυει ουτε το χω τσεκαρει.
Σκατα ηχος αλλα ειναι μια γευση.
loipon:
- ontws to sodomy and lust einai sodom tragoudi( anthrax eipa o mlks) alla to exoun diaskeyasei kai oi cradle of filth. kai ontws mallon den to paixane apla kapoia stigmh kati tetoio eipe o kvohst, kai epeidh ekeinh tin stigmh ipirxe megali vavoura den eniwsa ti ginotane.
2)to skullbar exw tin entypwsh pws einai to prwin texas to opoio allaxe onoma. (idia dieythinsi toulaxiston, nomizw…) perasa tis proalles ap exw kai eixe kati krania.
3)En Krig a Seire paixane 10000000000% apla exw tin entypwsh oti to tragoudage o kvohst sta agglika (enw ws gnwston to tragoudi einai sta norvigika). einai to to 3 apo kronet til konge. tsekaretai to tha thymithitai tin epikh RIFFARA pou exei stin arxh kai sto telos.
4)eleos… o 8eos einai lavwmenos. min ton skotwsoume kiolas. o carl michael exei pesei apo 4o (i 5o?) orofo, einai paralytos sta podia (kykloforei me anap karotsaki) paizei omws kithara kai exei etoimo to neo virus. ontws d’arn legetai o drummer kai espeire stin syanylia. apokalypsi o typos. alla o pliktras to psilogamise to gnwsto meros sto piano sto final conquest. tin prwth fora toulaxiston.
5)NAI re gmt. twn darkthrone einai to Unholy Black Metal. sto Under a funeral moon den einai? kai elega oti kapou to ixera!! (exw kana 2 xronia na to akousw)
6)koita ontws paizoun dyskoli mousikh apo oles tis apopseis. apla exw (sto myalo mou) kapoia standart gia tous 8eous, kai (thelw na) pisteyw oti oi dodheimsgard tha mporousan na paixoun alles 22.5 wres se ayto to rythmo!!! (sic)
7)file se eida ap exw pou eleges oti exeis xasei ta kleidia sou. tyxeros pou ta vrikes
8)parepiptontws kati gia naer mataron kai prokliseis… exw tin entypwsh (den eimai 100% sigouros) oti sto xarti tou setlist tous panw eixan to gnwsto symvolo tou stayrou mesa se kyklo… alla etsi ki alliws opws eipe enas filos einai gnwsto ti presvevoun.
9)an mporeis tha goustara poly na dw vicotnik avafto.