Αν επιτρέπεται, τί σύνθημα ακούστηκε για τους Naer Mataron?
Γυρισα Πατρα κατα τις 6 παρα.Μας υποδεχθηκε μια ομορφη πατρινη μπορα.
Χαλαλι!
Στα της συναυλιας.
Naer Mataron.Σκατα ηχος και πολυ χαμηλα η κιθαρα.Τα σχολια,ασχολιαστα.
Τους ειχα δει Πατρα με support Ravencult και ειχαμε παθει πλακα μαζι τους.
Τοτε ομως ειχαν εναν ηχο κρυσταλλο και 2 κιθαρες.Ηταν φανερη η ελλειψη
δευτερης κιθαρας.
Dodheimsgard.Αουα 8O .Θα μπορουσα να τελειωσω εδω τα σχολια μου.
Δεν ειχαν καλο ηχο σε καποια τραγουδια.Στα καινουργια ομως ηταν απλα τελειοι!
Εξαιρετικο δεσιμο και ενας τραγουδιστης και ενας ντραμερ απο αλλο πλανητη.
Αν ο kvohst ηταν τοσο απολαυστικος,ο Garm και ο Vortex δεν τολμω να
σκεφτω πως θα ειναι.Και στους DHG ηταν λιγο χαμηλα οι κιθαρες.
ΑΛΛΑ με τετοια αποδοση και τετοιο δεσιμο ολα τα παραπονα πανε στραφι.
Ρε unholy black metal ρε!!!δεν εχουμε αλλα τραγουδια this is unholy black metal 8O
Φασιστες κουφαλες ερχονται κρεμαλες.Εισ διπλουν απο ενα παιδι,ο οποιος νωριτερα πρεπει να
πεταξε και λιγο νερο προς την σκηνη.
και μετα του πε γαμω την χρυση αυγη σας…
οντως στην πατρα με ravencult ειχαν πιο καλο ηχο.πανω δεν μου αρεσαν καθολου,κουραστικοι!
Δεν πηγα στη συναυλία και δεν ακούω καθόλου Naer Mataron γιατί η μουσική τους κατα τη γνώμη μου είναι σκατά. Ομως μου φαίνεται καθαρή βλακεία να τους βρίζουν για φασίστες αν δε το χουν δηλώσει. Εκτός αν είνα γνωστό οτι είναι μέλη φασιστικων οργανώσεων…Αν βγαίνουν και το αρνούνται τότε δεν υπάρχει και λόγος να πιστέυει κανείς το αντίθετο.
Τώρα για τα σύμβολα και τις θεματολογίες που χρησιμοποιούν … πρώτη φορά ακούτε χέζι? Αν είναι έτσι τότε οι πιο περίφημοι αναρχοπάνκιδες του μέταλ όπως οι Hanneman,Lemmy,Quorthon ,Steele, Εuronymous είναι οι μεγαλύτεροι φασίστες απο όλους:lol: … Ελεος με αυτά τα δήθεν αριστερίστικα συνθήματα…Στο όνομα τους γίνονται οι πιο αντιδημοκρατικές πράξεις τα τελευταία χρόνια.
PS Έχασα σε λάιβ εκτέλεση το μοναδικό κομμάτι που λατρέυω απο DHG κα ίσως το κορυφαίο που χει γραφτεί στο βλάκ μέταλ μαζί με άλλα 2-3… το Τraces of reality… το παίξαν ολόκληρο?Σαμπλαρισμένο ή χύμα? Μόνο γιαυτό θα πηγαινα αν δεν είχα δίάβασμα.
Χυμα ηταν το Traces και ηταν και για μενα η κορυφαια στιγμη του live!
to skullbar paides einai to palio Hxoxrwma…allakse onoma (kai gemise krania mesa )
χθες συναυλιαρα στο rock bottom.oi naer mataron ηταν καλοι στο γνωστο καραblack που παιζουν…
καλα οι dodheimsgard σπειρανε!!!παρανοια τελειως τα παλικαρια.γαματοι!!!
μου εκανε εντυπωση οτι ειχε αρκετο κοσμο γυρω στα 170+ατομα
αληθευει οτι αθηνα ειχε 900???:-k :-k :-k :-k :-k
170+ ειναι πολλα ατομα?:? :? :?
Ε για Σαλονικα ειναι πολλοι αποτι φαινεται.Ρε τι 170 ατομα ρε?Τι νομιζετε οτι ειναι οι DHG ?
Θα ερχονται καθε χρονο ?
εγω περιμενα καμια 100αρα ευκολα.εδω οι SEPULTURA ειχαν 350 ατομα τι λεμε τωρα???
καλα μην μιλησω για DISMEMBER τον ιουνη…55 ατομα!!!
κατι ξερω που το λεω…:roll: :roll: :roll: :roll:
Πολυ καλο review!Μπραβο.Αν και τα ονειρα τα ζεις και δεν τα περιγραφεις!
Αντε και Thorns και θα ειμαστε οκ μετα.
Η θεατρικότητα σε όλο της το μεγαλείο, υλοποίηση της σχιζοφρένειας στίχων και μουσικής, αλλά όχι μέσα από στημένες παραστάσεις. Ο Kvohst βαμμένος κόκκινος και ντυμένος με κουρέλια έδωσε μία νέα ερμηνεία στη λέξη frontman.
Αυτο ειναι το ρεζουμε για μενα…Πολυ καλο review, μπραβο Φιλιππε.:thumbup:
Το μονο που ελειπε βασικα για μενα ηταν ενα Shiva-Interfere…Αλλα χαλαλι.
Εμένα πάντως το σόφι κάπα μου φάνηκε αποσβωλομένο. Νομίζω πως τρόμαξε
Στα του live, οι DHG ήταν τρελάρες στη σκηνή, το περίμενα βέβαια αλλά με εξέπληξαν. Πιστεύω πως είναι πολύ δύσκολο να παίξεις τη μουσική τους ζωντανά και αυτοί κατάφεραν να ακούγονται σχεδόν άριστα. Ήταν ένα πολύ καλό live
Αν δω και Thorns μετα δεν θα χρειαζεται να παω σε αλλη συναυλια. Ευσεβεις ποθοι βεβαια…
μπορουμε ομως να ελπιζουμε για Virus αν κανουν lives για το νεο δισκο…
Μακαρι! Το Carheart ηταν φοβερο…
τσεκαρε πμ.