Dodheimsgard - A Umbra Omega

  1. The Love Divine
  2. Aphelion Void
  3. God Protocol Axiom
  4. The Unlocking
  5. Architect of Darkness
  6. Blue Moon Duel

Όπως είπε και ένας χθες, που συζητούσαμε για το δίσκο, θα είναι πάλι κανένα “γιουχου” και άντε γεια!

Υ.Γ. 16 Μαρτίου

ΠΟΥ είναι το Earth Tunnel; Κατά πάσα το μετονόμασαν βέβαια, όχι ότι δεν το ‘χουν ξανακάνει αλλά να τα λέμε. Και 6 κομμάτια, γυρνάμε σε δομές/διάρκειες 666 απ’ ότι φαίνεται.

ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ; ΤΗΝ ΕΙΔΑΝ ΠΟΣΤΡΟΚ;

Καλά, για το εξώφυλλο και αυτό σκέφτηκα μόλις το είδα, αλλά από την άλλη αυτή η μπάντα αψηφά τη “βαρύτητα” με κάθε κυκλοφορία. Οπότε, δικαιολογημένο το “περίεργο” εξώφυλλο.

Όσο για το τραγούδι, ή το άλλαξαν όνομα ή το άφησαν για τον άλλο δίσκο, που σκοπεύουν (σκόπευαν για την ακρίβεια) να κυκλοφορήσουν περίπου ένα χρόνο μετά.

Και σαν πρεζάκι: Μια νότα, κάτι;

http://www.knowswhy.com/why-do-hipsters-like-triangles/

Τα τελευταια χρονια πολλες μπαντες χρησιμοποιουν τριγωνα, π.χ. οι Blut Aus Nord. Μοδα ειναι, θα περασει. Αναμενουμε το λιγοτερο δισκαρα!

Μην είσαι γκρινιάρης μωρέ μαλάκα

Ραζορεατερ χωρις μιρλα ειναι Ηρακλης χωρις Φοφονκα.

Έχε χάρη που γελάω με τη διατύπωση πιτσιρικά γιατί ειδάλλως κάποια ζωτικά μέρη σου θα ήταν ήδη στη μαύρη αγορά.
ΚΑΙ ΤΙ ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ ΚΥΡΙΕ ΣΕΜΠΕΚΟ; ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑΡΑ (γιατί τέτοια θα είναι) ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΙΕΦΥΓΕ; (Btw, μια χαρά εξώφυλλο είναι, για να μιλήσουμε και σοβαρά, απλά όταν μου έχεις τα καλύτερα εξώφυλλα έβα στις προηγούμενες κυκλοφορίες και βάζεις αυτό το φιλομασονικό που μου φαίνεται σαν να το 'χω δει και αλλού, δεν ξέρω, με μουδιάζει κάπως.)

Σαμ-πλάκι.
Γαμάτο ε.

KAYΛΑ. Φάνηκε σε κανέναν DO meets VBE;

2 λεπτά από τα 15 της συνολικής του διάρκειας. Να το κλείσουμε από τώρα το σπίτι μας ή να αφήσουμε να μας το κάνουν αυτοί κατόπιν εορτής;

Πάλι, πάλι… πάλι θα μας στείλει.

Μμμμμμ, όχι. Φάνηκε απλά Dodheimsgard.
ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΕ ΤΟ ΠΙΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΞΟΦΩΝΟ ΡΕ. (Νταξ, αυτό vbe-ίζει)

Το ακουσα 6 φορες.

Δε μ αρεσε.

Εγώ θα κρατηθώ να ακούσω ολοκληρωμένο δίσκο.

Ούτε εγώ έκοψα φλέβες γενικά

Θα δούμε όμως το συνολικό αποτέλεσμα

Προσθέτουμε επίσης μια πρέζα Fleurety και μια κουταλιά της σούπας Solefald, βάζουμε το μείγμα στο φούρνο και σιγοψήνουμε στους -100 βαθμούς. Καταναλώνεται άμεσα, χωρίς να χρειάζεται ψυγείο (δηλαδή είπαμε) και ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΟΠΤΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ.

Πάμε ρε να θυμηθούμε τα παλιά.

Μ’αρέσει το sample και ανυπομονώ να ακούσω το νέο δίσκο ; δεν περιμένω να είναι η συνέχεια του supervillain που έτσι κι’αλλιώς είναι άφταστο.

Εχουμε το πρωτο κομματι http://metalhammer.teamrock.com/news/2015-02-13/avant-black-metal-pioneers-dodheimsgard-preview-a-new-track

Απίστευτο κομμάτι.

MAΛΑΚΕΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΩ. ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ.