Dokken Live?

Χαιρετώ,

Υπάρχει κάποιος (π.χ. από το ίδιο το site) που γνωρίζει αν θα γίνει το Live των Dokken σε Θεσσαλονίκη και Χανιά?
Δε γνωρίζω τι έχει ειπωθεί σε άλλες θεματικές ενότητες, αλλά και δε διέκρινα κάποια παρόμοια ενότητα που να αφορά τους Dokken.

Ευχαριστώ,
Manimal.

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΕΤΕ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 23 ΜΕ 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ , ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ , ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΑΒΒΑΤΟ ΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

tha einai unplugged i ilektriko set ?
pantos an einai unplugged den tha patisei kaneis .ayta pros gnosi ton diorganoton.

Ότι και να 'ναι εγώ θα πάω…(στα Χανιά)

Ρε δεν πας και στο χάνι της Γραβιάς , πάντα γραφικός θα μείνεις :lol:

Ότι και να 'ναι εγώ θα πάω…(στα Χανιά)[/quote].

pigene kai ekei poy troei to hot dog toy o tempest .

an einai unplugged einai megali arpaxti min paei kaneis .den eimaste koroida gia na ta tseponoyn ta group kai oi diorganotes

perimenoyme anakoinoseis apo toys promoters

Όλο παράπονα είσαι ρε. Για σκέψου υπάρχει περίπτωση να ξαναδείς Dokken στην Ελλάδα ή έστω μόνο τον Don Dokken. Ότι πορεία κι αν έχουν πάρει, μιλάμε για μία απο τις μεγαλύτερες hard rock bands ever… Όσο για τα άλλα που λες, είναι άκυρα… Και φυσικά για να κονομήσουν και οι διοργανωτές και το γκρουπ νοιάζονται… Σε βρίσκω πολύ ιδεαλιστή…

den anefera tis torini poreia tis mpantas .ti na do na varaei o don mia akoystiki ?paizo kai ego spiti moy kai kalytera apo ayton.allo konoma kai allo KONOMA KAI PSOLARISMA ME MPAREDES.

Είμαι σίγουρος ότι μπορεί να παίζεις και καλύτερα απο τον Don. Αλλά διάολε είναι ο Don… Δυστυχώς όταν μεσουρανούσε το hard/heavy δηλαδή την εποχή που ήμασταν έφηβοι :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: , στην Ελλάδα δεν πάταγε κανείς για συναυλία. Εγώ είμαι ευχαριστημένος που έστω και τώρα μπορώ να πάρω μια τζούρα από τις μπάντες με τις οποίες μεγάλωσα…

ΥΓ Ο πρώτος που βρίζει τον Don Dokken για τις μαλακίες του είμαι εγώ… Έστω και ακουστικό show να δώσουν (που δεν το νομίζω) όλοι οι hard rockαδες πρέπει να πάμε…

den anefera tis torini poreia tis mpantas .ti na do na varaei o don mia akoystiki ?paizo kai ego spiti moy kai kalytera apo ayton.allo konoma kai allo KONOMA KAI PSOLARISMA ME MPAREDES.[/quote]

Προς Telisvas
Δεν το καταλαβαίνω μερικές φορές , αν κάποιος έχει το θάρρος της γνώμης του και λέει αυτό που νιώθει και πιστεύει αμέσως να τον πετροβολίσεται και πρώτος απ’ όλους ο Τelisvas o μεταλοκεφτές εχ … λάθος ο ποσεροπατέρας … μην ξέρασω … δλδ …

Προς Jim Lick
Jim Lick μην κάνεις σαν την χήρα στο κρεββάτι … πνέυμα αντιλογίας είσαι πάντα σε βαρεθήκαμε … πες κάτι άλλο … το ένα δεν σ’ αρέσει , το άλλο σου ξυνίζει κλπ κλπ κλπ :stuck_out_tongue:

Προς όλους τους υπόλοιπους

Με κουράζεται … 8)

den anefera tis torini poreia tis mpantas .ti na do na varaei o don mia akoystiki ?paizo kai ego spiti moy kai kalytera apo ayton.allo konoma kai allo KONOMA KAI PSOLARISMA ME MPAREDES.[/quote]

Προς Telisvas
Δεν το καταλαβαίνω μερικές φορές , αν κάποιος έχει το θάρρος της γνώμης του και λέει αυτό που νιώθει και πιστεύει αμέσως να τον πετροβολίσεται και πρώτος απ’ όλους ο Τelisvas o μεταλοκεφτές εχ … λάθος ο ποσεροπατέρας … μην ξέρασω … δλδ …

Προς Jim Lick
Jim Lick μην κάνεις σαν την χήρα στο κρεββάτι … πνέυμα αντιλογίας είσαι πάντα σε βαρεθήκαμε … πες κάτι άλλο … το ένα δεν σ’ αρέσει , το άλλο σου ξυνίζει κλπ κλπ κλπ :stuck_out_tongue:

Προς όλους τους υπόλοιπους

Με κουράζεται … 8)[/quote]

ego milo me epixeirimata agori moy

a xexasa paizo sto kelsos club me ton filando unplugged (ego kithara kai o filandos fonitika ) tha erthete?

ξερει κανενας τον promoter? είναι κριμα γιατι πεφτει πολυ κοντα με danger danger και ειμαστε που ειμαστε λιγοι…
anyway χαιρομαι που ανεβαινει η φαση

EGO AKOYSA OTI DANGER DANGER DEN THA GINEI ?TELIKA THA PAIXOYN KAI POTE?

η αληθεια ειναι οτι η ευρωπαικη περιοδεια τους ακυρωθηκε και θα παιξουν μονο uk και θεσ/νικη. Η ημερομηνια ειναι ακομη κατα προσεγγιση γιαυτο και δεν υπαρχει επισημη ανακοινωση. αλλα ειναι κοντα με τους dokken. παντως επειδη μαλλον δεν ειναι σωστο να τα λεμε αυτα σε αυτο το topic, αφου αφορα τους dokken, μολις εχω τελικη ημερομηνια θα το ανοιξω ενα νεο οκ? τα λεμε τοτε

Επιβεβαιώνω το jam με τον jim_lick. Το ρεπερτόριο του σχήματος θα κινηθεί στο χώρο του “ακραίου” AOR και Poser metal. Έμφαση θα δοθεί στη σκηνική παρουσία και εμφάνιση της μπάντας. Όποιος θέλει μπορεί να ζητήσει κάποιο κομμάτι.

Κι εμάς μας κουράζει το πόσο ανορθόγραφος είσαι…

A re, auto einai!!

Dokken kai Danger Danger!!!
Poios tha to pisteue prin apo 2 xronia!!!
Polla bravo stous diorganotes!!
Otan mathete to paramikro gia kapoia apo tis dio sinaulies, enimerwste mas! :stuck_out_tongue:

η αληθεια ειναι οτι η ευρωπαικη περιοδεια τους ακυρωθηκε και θα παιξουν μονο uk και θεσ/νικη.

Άρα συμφέρει να τους δούμε UK. Αεροπορικά, διαμονή πιο φτηνά, και όσο για τους χώρους που γίνονται τα live στην Gayland ούτε λόγος για σύγκριση με τις δικές μας ταβέρνες… Άντε να κάνουν το show που έχουμε δει στα dvd στην Υδρόγειο ή στο Gagarin ή να έχουν ήχο της προκοπής .
Ελληνιστάν…

Και αν δεν τον ξαναδώ, τι έγινε? Εσύ πιστεύεις ότι θέλει κανείς να τον δει στο εξωτερικό? Εδώ αργά ή γρήγορα θα καταλήξει, όπως όλα τα γερόντια.
Η μπάντα που γουστάραμε δεν υπάρχει εδώ και χρόνια, και ο Dokken έχει γίνει γυρολόγος παίζοντας τα ίδια και τα ίδια. Θεωρώ όμως κοροϊδία να γίνονται αυτές οι συναυλίες σε μέρη που πληθυσμιακά δεν υπάρχει μεγάλη συγκέντρωση οπαδών, μόνο και μόνο γιατί εκεί είναι πιο φτηνή η ενοικίαση των χώρων (υπάρχει live stage στα Χανιά?) τα μηχανήματα και οι ηχολήπτες κατάλληλα για πεντοζάλη, χωρίς καμία διαφήμιση, και εάν δεν έχει προσέλευση θα βγουν οι promoters που δεν εμφανίζονται πριν την συναυλία και θα λένε για τα λεφτά που έβαλαν από την τσέπη τους (βλέπε ανακοίνωση “Ανωση” για όλα αυτά τα χρόνια που επειδή μπήκαν μέσα??? θα ετοιμάσουν νέο Livάδικο). Καλύτερα να μη έρχονται σε καταγώγια ονόματα που τα έχουμε ως ινδάλματα γιατί απομυθοποιούνται. Τέλη ξέρεις πόσο γουστάρουμε και ο Jim_lick και εγώ τον Dokken, και κυρίως ο Jim_lick. Αλλά ήμαρτον. Πες μου εάν οι Tyketto και οι Bonfire που είναι γκρουπάρες, έπαιζαν με τις συνθήκες που επαιξε το support group (που δεν έλεγαν σχεδόν τίποτα) στους Europe ή στους Thunder που είδαμε την επόμενη μέρα, τι θα γινόταν? Θα παραμιλάγαμε για χρόνια για αυτές τις δύο μπάντες.

Ας φέρουν ότι θέλουν και όπου θέλουν. Τα κορόϊδα όμως τέλος.
Υπάρχει και φιλότιμο. Μαύρο στο Μαυρογιαλούρο. Δαγκωτό!!!

Ο petros_kar και ο jim_lick (δυστυχώς για πολλούς) έχουν δίκιο. Και εγώ μεγάλωσα ακούγοντας Dokken. Βλέποντας όμως κάποιες συναυλίες και κάποια φεστιβάλ στο εξωτερικό έχω γίνει πιο απαιτητικός. Αντρέα δεν στο λέω με κακία αλλά πρέπει να βρεις την ευκαιρία, να πας και να δεις ο ίδιος μια συναυλία έξω. Αυτά που έγραψα σε προηγούμενο post για τη συναυλία στη Θεσ/νίκη δεν τα πέρνω πίσω. Προσωπικά μου άρεσε η συναυλία & η διοργάνωση. Το να πας όμως πλέον στο εξωτερικό για live και ειδικά στην Αγγλία κοστίζει λιγότερο. Με αεροπλάνο βέβαια. Οι χώροι είναι σαφώς καλύτεροι και οι μηχανικοί ήχου έχουν εντρυφήσει και γνωρίζουν καλύτερα τη συγκεκριμένη μουσική. Δεν θα μου φανεί παράξενο αν δω τoν Don σε μερικά χρόνια να τραγουδά σαν το Borman στο Colorado? Ή κάνω λάθος;