Dokken Live?

Δηλαδή πόσοι?

Θεσσαλονίκη:

Γενικά πολύ καλή εμφάνιση με πολύ καλό ήχο.
Από δύο, τα κομμάτια του encore γίναν τέσσερα. Καλή φάση, δε νομίζω ότι ήταν fake.
Θαυμάσιο playlist (η “κοιλιά” στο “Too high to fly” να έλειπε μόνο…).
Παρατήρησα πολλά “wannabe” ποζέρια, δεν γνωρίζανε το 50-60% των κομματιών.
Η τιμή του εισιτηρίου ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ για μία μπάντα, όπως και η αργοπορία 75 λεπτών στην έναρξη.

Συμφωνω. Πρεπει να πω την αμαρτια μου. Ο Dokken παντα μου εκανε λιγο fake και κυριως πολυ κρυοκωλος. Ζητω ταπεινα συγνωμη. Χθες το βραδυ ηταν καταπληκτικος και δεν εννοω μονο φωνητικα που δεν το αμφισβητησα ποτε, οσο σαν frontman και σαν τυπος που επικοινωνει με το κοινο του. Θελω κι’αλλο…

Doste kai kanena setlist… oi Dokken ti paiksane apo to proto tous album? Breaking The Chains mono?

Main
Kiss of death
The hunter
Into the fire
Unchain the night
Dream warriors
Breakin’ the chains
Too high to fly
Alone again
When heaven comes down
It’s not love
Tooth and nail
Encore
Haunted
In my dreams
Just got lucky
Paris is burning

Ηταν ένα πολύ καλό Live , ευτυχώς μαζεύτηκε κόσμος σε φυσιολογικά επίπεδα … ο μυλος σαφως μικροτερος απο την υδρογεο … μαλακια ηταν η καθυστερηση να ανοιξουν οι πορτες , αν και μου δοθηκε η ευκαιρια , να θαψω τον Finlando , και τον Νικο τον Saxon χ εε χ εεχ χεε …
Το σ/κ αυτο ηταν κορυφαιο , με πολυ γελιο και ειχε καλη καταληξη , το μονο μελανο σημειο ηταν οτι παλι την κυριακη ειδα το μισο Τεξας στο Dizzy x ax axaxa Ελεος δλδ …
συναντησα τον Whitewolf , την Βitch …!!! Treat_gr , εσενα δεν σε πετυχα ρε φιλε … τεσπα next time .

Και κλεινοντας θελω να πω … αφιερωμενο εξαιρετικα στον Νικο τον Saxon

PROUD TO BE A METALHEAD χα χα χ αχαχα χα (θα το πληρωνεις πολυ καιρο ακομα)

1. Καλή συναυλία σε γενικές γραμμές. Η φωνή του Dokken είχε εμφανή σημάδια κόπωσης και ηλικίας. Ο “δικηγόρος” (στη κιθάρα) ήταν πολύ καλός…
    Δύο μέρες έμεινα ξάγρυπνος στη Θεσσαλονίκη… Ρε παιδιά περνάει τρένο κάθε βράδυ από την Ι. Δραγούμη;

Μαλλον τα σκουπιδια θα αδειαζανε…