Dokken Live?

Το πρόσωπο πέφτει με τα “μούτρα στη δουλειά”. Είμαι απόλυτος (άλλωστε ένα από τα 566 προτερήματά μου είναι ότι είμαι απόλυτος και ένα άλλο η μετριοφροσύνη που με κάνει ξεχωριστό ανάμεσα στα ανθρωπάκια) ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

Το πρόσωπο πέφτει με τα “μούτρα στη δουλειά”. Είμαι απόλυτος (άλλωστε ένα από τα 566 προτερήματά μου είναι ότι είμαι απόλυτος και ένα άλλο η μετριοφροσύνη που με κάνει ξεχωριστό ανάμεσα στα ανθρωπάκια) ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!![/quote]

Το πρόσωπο ειναι ξανθο και δουλευει revenge ?

Το πρόσωπο πέφτει με τα “μούτρα στη δουλειά”. Είμαι απόλυτος (άλλωστε ένα από τα 566 προτερήματά μου είναι ότι είμαι απόλυτος και ένα άλλο η μετριοφροσύνη που με κάνει ξεχωριστό ανάμεσα στα ανθρωπάκια) ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!![/quote]

Το πρόσωπο ειναι ξανθο και δουλευει revenge ?[/quote]

Νιαου, Νιαου…

Γνωρίζουμε πότε και από ποια διοργανώτρια εταιρία θα εκδοθούν εισιτήρια?
Κάποιο mail επικοινωνίας?

Ένα μήνα μετα…
Ξέρει κάποιος υπεύθυνος άνθρωπος?
Προς τους συντάκτες: Παιδιά, βάλατε και bannerάκι, δεν ξέρετε κάτι?

Ξέρω ονόματα, όχι εταιρείες.
Θεσσαλονίκη τους φέρνει το παιδί που έκανε το live των Nevermore την περασμένη εβδομάδα.
Στα Χανιά ένα από τα παιδιά που διοργάνωσαν το Chania Rock Fest πριν 3 χρόνια.

More info soon.

Ποιοί από εμάς θα ανεβούν Θεσσαλονίκη να τους δούμε ?

Εγω δεν θα ανεβω αλλα θα ειμαι εκει.

Εγω δεν θα ανεβω αλλα θα ειμαι εκει.[/quote]

xa xa xaxaxaxaxaxaxax :lol: γαμάτος !!! θα τα πούμε πάνω ρε Κώστα τότενες.

ROCK ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ;;;;;;;;; FUCK YEEEEEAH… Δεν έχω ακούσει ποτέ Ντόκεν αλλά είμαι ικανός μέσα σε 20 μέρες να κατεβάσω όλα τα άλμπουμς τους και να τα λιώσω μέχρι τις 23 Απριλίου! :stuck_out_tongue: Σε ποιό μέρος θα γίνει το λάιβ και εισιτήρια πού παίρνω; :twisted:

Βλέπετε εδώ στα Χανιά δε γίνονται καθόλου ροκ/μεταλ συναυλίες και ένα οποιοδήποτε συγκρότημα να έρθει γουστάρουμε :slight_smile:

Εγω δεν θα ανεβω αλλα θα ειμαι εκει.[/quote]

xa xa xaxaxaxaxaxaxax :lol: γαμάτος !!! θα τα πούμε πάνω ρε Κώστα τότενες.[/quote]

Οπωσδηποτε ρε Αντρεα!!!

Έμαθα το μέρος που θα γίνει… Τώρα είναι τα εισιτήρια και η ώρα… Τι ώρα θα γίνει; Τα εισιτήρια έχουν βγει στην πώληση ή όχι ακόμα και πόσο κάνουν;;;;;;;;;

Τα εισητηρια κυκλοφορησαν guys. Θεσ/νικη:ticket house / musicland/reptile/metropolis
Αθηνα: metropolis
Καβαλα-Ξανθη-Λαρισα:rock city
Βολος:pavan

προπωληση 30euro
ταμειο 35euro

στην θεσσαλονικη δεν θα εχουν support (αν και καλυτερα, ειδικα αν ηταν να παιξουν οι δυτικες συνοικιες…χωρις παρεξηγηση αλλα ειναι ενταλως ΑΣΧΕΤΟ το support στα χανια) και το live θα ξεκινησει νωρις. νομιζω στις οκτω θα εμφανιστουν

Λοιπόν Χανιά ποιοι θα κατέβουν;

Με τους Deus Εx Machina δε θα κατεβενανε?

ROCK N BALL FESTIVAL
ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗΣ

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΙ:

DOKKEN (ΑΜΕΡΙΚΗ)
DEUS EX MACHINA (ΑΘΗΝΑ)
ΔΥΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ (ΑΘΗΝΑ)
ΠΛΗΝΘΕΤΕΣ (ΧΑΝΙΑ)

ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ “ΚΗΠΟΣ”
ΩΡΑ 18¨00

H TIMH STA XANIA GIA TO FESTIVAL EINAI 25 EURO.

I repeat: Θα είναι κανείς από τους γνωστούς στα Χανιά;

Ηλια απο οτι ξερω ο Σειρηνακης θα κατεβει κατω
O Jim_Lick , o Telisvas δεν θα πανε λογω επαγγελματικων υποχρεωσεων.

Πολύ ωραία συναυλία, λίγος κόσμος, αλλά ποιος χαλάστηκε; “Yeah man!”.
Και παραδόξως οι Deus Ex Machina καταπληκτικοί μουσικά αλλά και στον τομέα του show, όπου κιθαρίστας και τραγουδιστής κατέβηκαν από τη σκηνή και έπαιζαν μέσα στο κοινό! 8O

Πάντως γκρινιάζουν και γκρινιάζουν συνέχεια για το ότι δεν έχει συναυλίες κάτω στην Κρήτη… πολύ απλά καλά να πάθουν εάν δεν πηγαίνουν. Θέλουν και ειδική πρόσκληση; 8)

Θεσσαλονίκη καλά;