Domine in athens - 25 september / 26 september thessaloniki

Το λογο υπαρξης τον ανεφερα πιο πανω.
Το τι κερδιζεις βεβαια ειναι υποκειμενικο ,
Υλικα: παιρνεις τη μπυρα 1 εuro αντι για 2 και εχεις τσαμπα καφεδες και συμμετοχη στα πολλα κρεατοτσιμπουσια

Αλλα κυριως τα κερδη ειναι συναισθηματικα,αν μπορω να το πω ετσι,.
Συμμετεχεις σε κατι αγνο-μεταλλικο-χωρις κερδοσκοπια με μονο γνωμονα την προωθηση της μεταλ μουσικης και της διασκεδασης.
Αλλα τα πραγματα ειναι αρκετα οργανωμενα μη νομισεις οτι στο βωμο του χαβαλε ειναι μπατε σκυλοι αλεστε.
Απλως να αναφερω οτι πλην καποιων αφιερωματων γενικα ,ο συλλογος “ακουει”, χεβι-παουερ-θρασ :lol:

παιδια θα ηθελα να γραψω και αλλα αλλα πρεπει να φυγω,οποιος θελει εξτρα πληροφοριες μπορει να με ρωτησει

Α kai btw εγω δεν ειμαι μελος για να προλαβω κα διαφορους καλοθελητες πριν με κατηγορησουν για διαφημιση

όποτε μπορέσεις γράψε και που είναι ο σύλλογος μήπως καταφέρω και τον επισκευτώ στις 16/10 που θα ανέβω για το λάηβ με Anorimoi

Και άμα καταφέρει κανείς να βρει τον σύλλογο εκεί που είναι χωμένος θα του δώσω το βραβείο της χρυσής μύτης!!! Μέχρι να τον βρούμε μας κόπηκαν τα πόδια και στο τέλος μας τον έδειξαν αλλιώς ακόμη εκεί θα μασταν και θα ψάχναμε!!!:lol::lol::lol:

Σοβαρα υπαρχει τετοιος συλλογος; 8O

Πιο σοβαρα, ηθελα πολυ να παω στους Ντομινεδες, αλλα μου την εσπασε αυτος ο αντεργκρουντ ξηγας και η ξηγα του. Εχει περασει προ πολλου η εποχη που τραβιομουν σε πορειες και κολπα, ποσο μαλλον να ασχολουμαι με αστυνομιες (εχω αρκετα “οργανα” στο σοι, οχι αλλα παρακαλω) και τα τσιρακια της. Ιδεολογικα ομως (και οχι μονο εξαιτιας της μουσικης μας) αποφασισα να “καψω” τη συναυλια με πονο ψυχης, εστω κι αν αμφιταλαντευτηκα για λιγο.

Δεν εχει να κανει με το αν θα με φακελωσει (τον αγνοω, δεν εχω πολλα να κρυψω και τπτ που να ενδιαφερει τις Αρχες), αλλα με τη νοοτροπια οσων πανε σε πορεια με οπλο και καμουφλαρονται για να ρουφιανεψουν. Εδω ψαχνω καθημερινα να ανταμειψω με τα χρηματα μου οποιον προσφερει σωστες υπηρεσιες σε λογικαι τιμαι, θα παω τωρα να τα δωσω σε εναν τετοιο τυπο;

Επισης, ακομα περιμενω να γραψει την απαντηση σε σχετικη ερωτηση που του εγινε: ειπε -λεει- στους Αρτιλερι τι εχει συμβει αυτοι του ειπαν οτι “στο μεταλ δεν παιζει μπαλα η πολιτικη”; Δηλαδη ειπε “ειμαι χαφιες”;;;;;; Αν ναι, ελπιζω να το εχει στο βιντεο, να μας το δωσει εδω και να γελαμε! Στο indymedia ειδα αλλους να αναφερουν οτι επικοινωνησαν μαζι του ή με ανθρωπους του περιβαλλοντος του, που επιβεβαιωσε/σαν οτι ειναι ασφαλιτης. Αληθεια-ψεμα, δεν ξερω. Εδω ειμαστε ας απαντησει. Στη συναυλια του δε θα ειμαι για να μου το πει…

Α, Μπουρζουμ δεν ακουω (για να ειμαι ειλικρινης, δεν ξερω τι παιζουν και για να ειμαι σαφης, δε θελω καν να μαθω #-o) και Facebook ή αλλα συμπραγκαλα δεν εχω.

Setlist:

HYMN
THUNDERSTORM
THE MASS OF CHAOS
THE MESSENGER
THE RIDE OF THE VALKYRIES
THE AQUILONIA SUITE
ARMY OF THE DEAD
THE ETERNAL CHAMPION

DRAGONLORD
THE CHRONICLES OF THE BLACK SWORD
DEFENDERS

Να πω την αλήθεια, δεν περίμενα κάτι το ιδιαίτερο από αυτή τη συναυλία.Αλλά με διάψευσαν πανηγυρικά!!!Οι τύποι γαμήσανε!!Και με τέτοιο σετλιστ,τι άλλο θα μπορούσαν να κάνουν?Μόνο που έπαιξαν τα 4 αγαπημένα μου από το πρώτο(βασικά ολο αγαπημένο είναι),είχα πολλαπλούς οργασμούς!Το κοινό πολύ παθιασμένο να τραγουδάει/τραγουδάμε συνέχεια,και το συγκρότημα καυλωμένο, να τα δίνει όλα.Συγκρίνεται πολύ άνετα με την 1η τους.Από σετλιστ ήταν πολύ καλύτερη να πω την αλήθεια μου.Άντε και του χρόνου!!:stuck_out_tongue:

Mε τρελανες με το σετλιστ αδελφε…(ειδες που σου ειπα για 4 απο το πρωτο :D)
ελπιζω να περασατε καλα :stuck_out_tongue:
Εμεις τωρα ξεκιναμε για ψησιμο-χαβαλε και μετα για Ντομινε

Παιδες αυριο θα κανω ενα ποστ στα “διαφορα” με οτι μπορει να χρειαστει καποιος αναφορικα με το συλλογο .
Καλο Μεταλλικο μας σαββατοκυριακο

Αντε καλα θα περασουμε σημερα !! :smiley:

Μόνο τόσα παίξανε και ήταν και μόνοι τους? :?

Έπαιξε ένα σαπόρτ τελικά.Δεν θυμάμαι καν πως τους έλεγαν.Και να σας πω την αλήθεια, δεν θέλω να μάθω.Ήταν άνετα το χειρότερο σαπόρτ που έχω δει στη ζωή μου!
Βασικά στο σέτλιστ είχαν και το Hurricane master,αλλά δεν ξέρω γιατί δεν το έπαιξαν.Κοντά στην 1,5 ώρα βγήκε πάντως.

Έδιτ:Και μια παρατήρηση.Αν παραμείνει αυτός ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ εξαερισμός, τρομάζω στην σκέψη του τι θα γίνει στους Sodom ειλικρινά.Με μισογεμάτο μαγαζί, και λιώσαμε κυριολεκτικά…Στους Τσόντομ, παίζει να περάσει και κανένας απ’έξω να μαζεύει τους νεκρούς

τα τρία είναι δεκάλεπτα. μιάμιση ώρα είναι το κλασσικό “επαγγελματικό” σετ που κάνουν όλες οι μπάντες…

Αυτό το “επαγγελματικό”, γιατί ώρες ώρες μου κάθεται στραβά ρε γμτ…?Από την μία έπαιξαν γαμάτα, και φαινόντουσαν καυλωμένοι, αλλά από την άλλη λεω ρε πούστη μου, από την στιγμή που γουστάρεις,και δεν κάνεις και πολύμηνη περιοδεία, τράβα ένα 2ωράκι να στανιάρουμε!
Αυτά τα λέω χωρίς να μειώσω την χθεσινή τους εμφάνιση,οι τύποι γαμήσανε.Απλά έχω ένα θέμα.Δεν μπορώ να βλέπω μπάντες κάποιας ηλικίας(AC/DC,Metallica,Saxon,Bon Jovi κλπ) να μου παίζουν 2-2,5-3 ώρες και οι “μικρές” μπάντες να βαράνε το "επαγγελματικό 90λεπτο(πλέον έχει γίνει 70-80λεπτο σε πολλές).Και οι Omen σήμερα γύρω στα 12-14 κομμάτια θα παίξουν ακούω.
Anyway, δεν είναι ώρα για προβληματισμούς.Τα σπάσανε.Καλά να περάσουν και οι βόρειοι σήμερα!:wink:

Κρίμα πάντως! Αφήνουν πολύ καλά τραγούδια στην απ’ έξω.:frowning:

αυτό είναι “αρρώστια” που την έχουν άπειρες μπάντες. η δική μου λογική είναι “βγές έξω και εξάντλησε το κοινό σου”. όταν ο κόσμος γουστάρει από κάτω, παίξε μέχρι τελικής πτώσης και δώσε στον άλλο κάτι να θυμάται

Συμφωνώ 100%!!

Δεν ξέρω και πότε είχανε φτάσει Ελλάδα και πόσο κουρασμένοι ήτανε γιατί ο Enrico κάνει κάποια στιγμή μία χαρακτηριστική κίνηση ότι πρέπει να πάνε για ύπνο…

Kοιταχτε χτες το λαιβ σαλονικα κυλησε υπεροχα.
Ειχε και κοσμο και η μπαντα εκανε καλη εμφανιση.ειδικα ο Μορμπις ρε παιδια… τι τσιριδια ηταν αυτα…
τεσπα το σετλιστ ηταν το ιδιο με Αθηνα και αναφορικα με τη διαρκεια εχετε δικιο να ψιλογρινιαζετε οτι ειναι λιγη η ωρα,
αλλα χτες τραγουδωντας ολα τα τραγουδια από φροντ λαιν ,με συνεχες κοπανημα και ΟΟΟΟ,μπορω να πω οτι ξεθεωθηκα.Δηλαδη οπως ειπε και ο Τραμπ,το κοινο που ηταν φανατικο ξεθεωθηκε…
Εγω πραγματικα να αντεχα 1-2 τραγουδια παραπανω.
(καλα η αληθεια ειναι οτι πιναμε μπυρες και κοπροσκυλιαζαμε απο το απογεμα στο συλλογο,οποτε λογικα να γονατισουμε και σχετικα γρηγορα…:D)
Αλλο ενα συναυλιακο απωθημενο ικανοποιηθηκε…τωρα UTH για τρελα γουστα

SCREAMING THE BATTLECRYYYYYYYYYYYYYYY…