Καλύτερος Doom δίσκος των 00ς

Ας κοπιάσει όποιος θέλει! :twisted:

Αγαπητέ Χαλισκέτε, αν κατάλαβες ότι χωριάτικη χωρίς φέτα είναι και πάλι χωριάτικη, απλά όχι καλή, παρανόησες. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ. Σε κάλυψα; :smiley:

Καλύτερα όμως να είναι αυτή η τελευταία παρομoίωση με σαλάτες, φέτες και όλα αυτά. Όσο το πάμε έτσι, με πιάνει λιγούρα. :-s

ναι οκ, αν το θετεις με την αποψη του μηλα και πορτοκαλια κανενα προβλημα (ε πες το ετσι ρε ανθρωπε μου :lol:)

φυσικα ρε παιδια το Solitude Aeturnus - “Alone” μετα απο πολυ κερο σιωπης ταραξαν τα νερα του μεταλ doom on!!!:respect::yahoo:

οχι .

Σχετικά πάντως με την περί “τι είναι DOOM τελικά” κουβέντα που αναπτύχθηκε σε διάφορα θρεντς και το αν τελικά μπορούμε να περιλάβουμε σε αυτό την early 90’s βρετανική σκηνή με Bride, Lost, Anathema να πω ότι οι Warning που βρίσκονται στο poll κιθαριστικα πατάνε και με τα δυο πόδια στις μελωδίες των My Dying Bride.

Cathedral -The Garden of Unearthly Delights. Tρομερός δίσκος.

Δε γινόταν αλλιώς, ψήφισα Warning - “Watching From Distance” , το σόκ που έπαθα στην ακρόαση τις προάλλες δεν άφησε περιθώρια για άλλη επιλογή. Πολύ καλοί και οι Reverend Bizarre που ανακάλυψα παράλληλα παρεπιπτόντως.
Εγώ θα έβαζα και τους Draconian μέσα στο παιχνίδι καθώς σε όλη την δισκογραφία τους έχουν αρκετά τραγούδια-διαμάντια σε αυτό το γοτθοντεθικό doom metal που παίζουν.

Το Lords of Hypocricy των Pagan Altar δε θα το χαρακτήριζα doom, τουλάχιστον όπως έτσι το έχω στο μυαλό μου μάλλον σε 70s heavy rock θα το έλεγα αλλά ρε παιδιά, λόγω τιμής, με μισό μπουκάλι κρασί το άλμπουμ ΚΑΜΑΕΙ!!! Αξέχαστη εμπειρία! Δοκιμάστε το!

απο τα αναφερομενα, dopethrone δαγκωτο

Παιδες, μια αγαθη απορια και διορθωστε με αν κανω λαθος, αλλα sleep και electric wizard δεν μπαινουν αρκετα σε “χωραφια stoner?”

Άιντε παλι απ’ την αρχη. Ναι είναι stoneroμαστουραιοι αλλά πρεπει να είσαι κουφος για να μην τους πεις και Doom Metal. το ένα δεν αποκλειει το άλλο.

τι και. Ειναι Doom επειδή μαστουριάζουν δε σημαίνει οτι είναι στονερ.

Καπετάνιο μην μπερδεύεσαι. Αυτό που εννοώ είναι ότι συγκροτήματα σαν τα προαναφερθένται είναι τα κλασσικά πιο 70ίζοντα συγκροτήματα που απλά είναι πιο κοντά σε συγκροτήματα όπως οι Cathedral και όχι oι Candlemass, απλά από την άλλη ο παραλληρισμός που έκανα είναι οι Cathedral όχι οι Kyuss οπότε απλά χωράνε στο Doom απλά πάνε στην πιο ψυχεδελοσεβεντοφάση τους.

Θενκς για την διευκρινιση…

Επισης να ρωτησω ποιες μπαντες εχουν ηχο κοντινο σε sleep και electric wizard? Με εχουν αποροφησει πολυ οι συγκεκριμενες 2 μπαντες και γιαυτο ρωταω

Δεν έχω ακούσει το pagan altar και το sahg, αλλά θα ψηφίσω το watching from a distance γιατί αυτόν το δίσκο τον έχω συνδιάσει με το θάνατο ενός αγαπημένου μου προσώπου και σημαίνει πολλά για μένα.

Έλα ρε Warning, κορυφή πιάσαμε!
Νάναι καλά ο Nemtheanga…

ρε βγαλτε αυτο το sahg
και βαλτε στη θεση του το 1ο krux

BRING ME THE HEAD OF OF NIKITA CHRUSJTJOV!!!

Έλα μου ντε, τι περιμένει αυτό το Shag να βγεί κυβέρνηση; Άμα ήταν το Krux θα το είχα ψηφίσει και εγώ
(άμα όμως δεν είχα ακούσει το warning)

Ξου ρε infidels. Το “Godless Faith” διακορεύει τον Νικήτα και μαζί μ’ αυτόν τον ποζερά τον Edling.