σημερα το ακουσα και γουσταρα ασχημα!!
δωστε μια ευκαιρια…
κλασσικο σκανδιναβικο Atmospheric doom/death, ειναι και “one man band”…
Παιζει να χει αναφερθει κι αλλου, αλλα δε θυμαμαι
Τους ξερετε. Συνδυαζουν black στοιχεία με σκοτεινό ( μεταλλικο χαρακτηρα που αγγιζει τα ορια του goth metal, κυριως λογω των καθαρων φωνητικων που σκανε σε πολλες φασεις. Βλεπε Fallen. Μη ξεγελιεστε ομως, οι αναλογιες ειναι καλα τηρουμενες. Και χωσιμο, αλλα και μελωδια. Παρα τα μπλαστμπιτια λοιπον, εδω (ισως) κολλα καλυτερα λογω του ταργκετ γκρουπ.
Τα σπαει λεμε.
συμφωνω για Catamenia!!
Παρεπιπτοντως, θ’ ακολουθησει κι η επισημη αποψη εντος των ημερων.
Edit: Τελικα εχει και λιγες σουηδιλες μεσα. Χμ. Το ελιωσα σημερα μιλαμε.
Γιάννη, τελικά το κομμάτι δεεεεε…
Να μια μπανταρα απο την Ελλαδα μας που εχει αρκετα στοιχεια ατμοσφερικο γκοθικ συνδιαζοντας το με ντεθ φωνητικα πρεπει να το ακουσετε 100% οι φαν του ειδους.
Ethereal Blue - Black heart process(2005)
Ελα ρεεε! Ωραια αυτοι, εχεις ιδεα που χαθηκανε;
εχουν συμβολαιο με μια γαλλικη εταιρια αρα ειναι ενεργοι σαν συγροτημα…?[Darksun records] lol ειδα το cd.
δεν ξερω και εγω τπτ παραπανω αν και το συγκροτημα το παρακολουθω απο την αρχη. Με ειχαν εντυπωσιασει.
Lol, που τους θυμηθήκατε, ρε αυτούς;;;
Από τις μπάντες- καμάτια της πόλης μας, μαζί με Indoriath, V.i.C.Royal και άλλους. Όντως έχω να ακούσω νέα τους εδώ και χρόνια. Ούτε συναυλίες ούτε τιποτα.
λολ, παιζει να τους εχω δει live και τους δυο. Χωρις πλακα, τους δευτερους σιγουρα τους θυμαμαι, κατι σε νου-μεταλλοφαση φερνανε. Οι πρωτοι (αν λεμε τους ιδιους) πρεπει να παιζανε Μπλακοκατασταση τυπου Μποργκιρ.
Ναι, οι V.i.C. είχανε βγάλει και το ‘‘To be continued…’’, μία πάρα πολύ καλή κυκλοφορία.
Τους Indoriath δεν τους πρόλαβα, αλλά έπαιζαν black ναι. Στα drums ήταν ο τωρινός drummer των Revolting Breed (και Varathron; αν δεν κάνω λάθος) και στα φωνητικά ο τραγουδιστής των V.i.C. (μαθητής τότε και με τελείως διαφορετικά φωνή φυσικά).
Θυμασαι μεχρι ποτε παιζανε αυτοι; Ισως να μη λεμε τους ιδιους.
Τους ίδιους πρέπει να λέμε. Αν θυμάμαι καλά, το Hammer είχε μία δισκοκριτική στο ‘‘Lost in Doriath’’ κάπου γύρω στο 2000. Το αργότερο μέχρι τότε πρέπει να υπήρχαν.
Μπαα, δε νομιζω. Μιλαω για δυο-τρια χρονια αργοτερα. Εκεινο το καιρο, οι ViC το 'χαν ηδη βγαλει το δισκακι.
ωρέ, για πείτε αν άκουσε κανένας το νέο poisonblack που είχα αναφέρει κάποια στιγμή. Μόνο σε εμένα μου αρέσει τόσο???
καλό είναι, αρκετά πιο κοντά σε Sentenced, ειδικά το s/t και το Bear This Cross πολύ καλά τραγούδια.
καλύτερο από το δεύτερο σίγουρα, στα επίπεδα του πρώτου (που μου άρεσε αρκετά).
δεν συγκλονίστηκα, ούτε προσέεγισε τους δίσκους των Sentenced.
Before The Dawn κορυφαίο δισκάκι?
Τσέκαρα το Deadlight το οποίο λέει άσχημα8)
Βέβαια ίσως να τείνουν περισσότερο προς το μελωδικό death, παρά στο gothic :-s
τσεκαρε και το νεο τους,σιγουρα προς το melodic death πανε
αγαπημενη μπαντα…
Αφού λιώσω το Deadlight! Βαράει άσχημα 8)
Θενκς!