Εγώ πάντως έχω κολλήσει με το ντεμπούτο των Pallbearer, οι οποίοι βέβαια έχουν ήδη σχολιαστεί στο thread. Όσοι αρέσκεστε σε doom ψυχεδέλεια, ακούστε τους ήδη από χθες.
Όλα τα κομμάτια είναι ιδιαίτερα, αλλα για μένα ανυπέρβλητο έπος είναι το Given to the grave:
Είχα ακούσει samples πιο παλιά. Καλά ήταν δεν με ενθουσίασαν όμως.
Κάτι ανάμεσα στις δυο μπάντες μου θύμισαν.
Φρέσκο…
Λατρεία οι Ice Dragon αλλά μάλλον αυτό είναι το χειρότερο τους, χωρίς να είναι κακό…
INVERLOCH
me melh apo tous diSEMBOWELMENT
[B]Wooden Stake - At The Stroke Of Midnight (2012)[/B]
Compilation δίσκος που περιλαμβάνει όλα τα κομμάτια που είχαν βγάλει σε EPs και σπλιτάκια από το '10 μέχρι φέτος συν ένα καινούριο κομμάτι (“Night Of The Banshee”). Κάθε κομμάτι περιέχει και μια σούπερ-ντούπερ ριφάρα, τα φωνητικά είναι εκπληκτικά, ειδικά όταν συνδυάζονται τα μελωδικά της γκόμενας με τα ουρλιαχτά του τύπου και γενικά για όποιον δεν είχε ακούσει τίποτα άλλο πέρα από το περσινό αριστουργηματικό ντεμπούτο τους (όπως εμένα), θα καραγουστάρει. Κλασικά lo-fi παραγωγή, occult/horror θεματολογία και ντουμ στα καλύτερα του.
[B][U]At the Stroke of Midnight/Howl of the Devil[/U][/B]
Άκουσα το EP… Πολύ καλή μπάντα:thumbup:
Σήμερα ανακάλυψα σε ένα φίλο τους Fungoid Stream. Εκπληκτικό funeral doom αφιερωμένο στα οράματα του Lovecraft.
[B]http://www.youtube.com/watch?v=AdBeUQJpe6E[/B]
http://www.metal-archives.com/albums/Fungoid_Stream/Oceanus/268628
+1 και από μένα
…μόνο που όλα τα φωνητικά τα κάνει η γκόμενα
Έπρεπε να το ψάξω για να το πιστέψω αυτό και όντως ισχύει. Απίστευτο μου φαίνεται. Αμέσως εκτίμησα την τύπισσα, περισσότερο.
Yeap, και ο τύπος είναι Έλληνας
Το νου σας, γιατί η περσινή δισκάρα τους πέρασε ψιλοαπαρατήρητη. 28/04:
[B]Castle[/B] - “Blacklands”
Τα εβαλα κ τα 2 απο το 7" στο θρεντ των Wizard doc… γαμω.
Οι αγαπημένοι μας Bong επιστρέφουν με ολοκαίνουριο δίσκο δύο κομματιών και ολοκαίνουριο λογότυπο να κοσμεί το γαλανόλευκου ενδιαφέροντος εξώφυλλο. Το cd μου ήρθε από την εταιρία πακέτο με αυτοκόλλητο, patch-άκι και κονκάρδα δώρο.
Ακόμα δεν έπαιξε αλλά οκ, πότε μας απογοήτευσαν αυτοί εδώ για να το κάνουν τώρα;
Tentacle το πρώτο τους! Από τα μέλη των Ice Dragon (όποιοι δεν τους ξέρουν τους τσεκάρουν με τα 1000)
Το artwork από μέλος των Fellwoods (αν δεν κάνω λάθος) ο οποίος είναι φοβερός illustrator!
To gathering ηταν μετριοτατο παντως…
Kαι τα δυο Horse Latitudes κάνουν πλάκα σε οτιδήποτε έχει ποσταριστεί σε όλα τα φόρουμ του πλανήτη τις τελευταίες είκοσι μέρες. Το τελευταίο μάλιστα έχει ακόμα πιο επώδυνη μπασαρία οπότε έπος. ΝΤΟΥΜ για ΑΝΤΡΕΣ. :blues:
Edit. Επίσης πέρασα το ΜΠΟΝΓΚ μια γρήγορη, αλλά αυτά τα πράματα δεν είναι για γρήγορες. Στα σκάει απότομα και θες μουστοκούλουρο.
To Bong μου φάνηκε κατώτερο των προσδοκιών…Μάλλον το Beyond Ancient Space ήταν ο μεγάλος δίσκος τους.
βγαινει καινουργιο om το καλοκιαρι.καλη φαση