Μπράβο ρε. Έχουν τη χαρα(Αν υπάρχει οποιαδήποτε χαρά σε αυτό) να διαθέτουν τα καλύτερα καθαρά φωνητικά που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στον συγκεκριμένο ήχο. Και φυσικά όλες οι κυκλοφορίες είναι συνέχεια των παλιών mdb και φυσικά καλύτερες από ότι κυκλοφορούν πλέον εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Τιμή και δόξα στο σμαραγδένιο νησί
Όχι όχι μου άρεσε πολύ απλά θεωρώ ότι οι mourning είναι ένα κλικ πάνω. Είναι και αυτή η ΦΩΝΗ. Και σκέψου συνδυασμό tired of tears με στίχους και την όλη κατάσταση και i saw a dead child in your arms. Μόνο πένθος μεγάλη Παρασκευή όλη η βδομάδα
Χαχαχα! Πραγματικά πάντως αυτοί οι Mourning Beloveth είναι μεγάλο κόλλημα για μπάντα, δεν γίνεται να μην τους αγαπάς ενώ σου καταστρέφουν την ζωή…
Επικό σκηνικό τη δεύτερη φορά που είχαν έρθει για λάιβ στο underworld μαζί με ataraxie από Γαλλία. Ναι δύο σκηνικά. Πρώτον κατά τη διάρκεια κομματιού ο Φρανκ παραταει κιθαρα πάει κατουράει και επιστρέφει σα να μη συνέβη τπτ και δεύτερον μιας και έχει περάσει η ώρα και το μαγαζί έπρεπε να γίνει κλαμπ λένε θα παίξουμε άλλο ένα κομμάτι και φυσικά παίζουν 15λεπτο ;)))
Ο,τι πρεπει για φανς παραδοσιακου επικου doom
Βασικα φοβερο κατ εμε
Κάποιες συνήθειες δεν κόβονται!!
χαχαχα αυτο σκεφτομουνα
Ο κατεμες
Για να δείτε ότι το doom καμιά φορά είναι και γρήγορο. Παρήγγειλα το σπλιτάκι mourning beloveth με ruins of beverast δευτέρα μεσημέρι και είναι ήδη στο πικαπ
Νεο ep απο τους αγαπημενους low profile ντοπιους Αeon Aphelion. Για φανς σχολης St.Vitus, Gates of Slumber κ αλλα πολλα
Από Καναδά, με αγάπη. Πολύ ωραίο παραδοσιακό doom, λίγα post στοιχεία εδώ κι εκεί δεν αλλάζουν την αύρα του.
Νεο απο τους αγαπημενους Ursa. Doom Λενε αυτοι, αλλα εμενα σε sludge κτλ μου κανει.
3η σερι δισκαρα Forming The Void
Κανονικα παει στα sludge. Aπλα εδω τους ειχα βαλει παλι. Οτι μ αρεσει ειναι ντουμ
Πολυ βαρος!
Αν και δεν την παλεύω με τόοοοοσο αργό ντουμ, αυτό το άκουσα 3 φορές σερί
Kαμια φορα κατι τετοια σε παγιδευουν
Όντως,και τώρα θέλω να ακούσω όλο τον δίσκο