Όμορφο, πολύ όμορφο. Φάση Tyr από Sabbath μου φερε με την μία. Και φωνάρα, φοβερές κιθάρες:
πάρα πολύ ωραίο , από τα πιο ενδιαφέροντα που έχω ακούσει φέτος στο είδος
Η φωνή μου φέρνει λίγο σε Geddy Lee ε
Γενικα μου ακουστηκε πολυ καλος ο δισκος με μια πρωτη ακροαση
Τόσο obscurity καταντάει επικό: Ωραιοι οι Spirit Cabinet!
Σε έχω προλάβει στις καινούριες κυκλοφορίες. Δεν ήξερα αν έπρεπε να το βάλω στα ντουμ γιατί το περιορίζω. Τεράστια δισκαρα πάλι. Έχεις ακούσει και το προηγούμενο Ε?
Υ.Γ. καλά ρε η van τι κάνει με τα ταχυδρομικα? Σε τρεις μέρες από την παρ αγγελία ήταν στο πικάπ μου
Έχει χαθεί η μπάλα στις νέες κυκλοφορίες!
Ναι ρε, ωραία μπάντα, τόσο μα τόσο true.
Η Van έχει βγάλει και πολλά άλμπουμ για digital download για 1 ευρώ, νομίζω κι αυτό τόσο το έχει. Respect σε αυτό το label.
περσινό
είναι και δίσκος του μήνα στο χαμέρ. φοβερό κομμάτι πάντως
Ταύτιση απόψεων. Και σε μας είναι. Μωρέ μπράβο. Όλος ο δίσκος είναι έτσι (σχεδόν). Τους κόβω να γίνονται οι Green Lung του 2020.
Το δεύτερο 10αρι του δίσκου:
Συμφωνώ κι εγώ με την σειρά μου με τα θετικά για τους King Witch
Παρά πολύ ωραίος δίσκος, φοβερή κιθαριστική δουλειά, όμορφη φωνή πολύ ενδιαφέρουσα η μουσική τους
Από τα πιο ενδιαφέροντα του είδους
Δεν έχει την αμεσότητα του Green Lung, είναι και λίγο πιο δύσκολο στη χώνεψη, όμως παραμένει ένας πραγματικά σπουδαίος δίσκος το KingWitch.
Sabbath-ικά riffs με παραγωγή που τα κάνει να σκάνε σαν ογκόλιθοι και σίγουρα ξεχωριστή η φωνή της κυρίας.Τίμια σολίδια, μετριούμπα artwork.
From the republic of Ireland δύο έπη και ένα αδιάφορο κομμάτι. Βέβαια με τόσο καλά τα 2 πρώτα κομμάτια και ειδικά το midnight όπως και να ήταν το τρίτο δε θα με ένοιαζε
Μεγάλες μπαλαδόφατσες οι Αυστραλοί:
Πόσους απογόνους των Sabbath να χωρέσει ο ντουνιάς:
Αυτοί εδώ είναι οι Γερμανοί, ε; Ωραίοι!
Το εναρκτήριο είναι για πολλές αγωγές πνευματικής ιδιοκτησίας μουστακιού.
Είναι εντυπωσιακό πόσα τραγούδια μπορούν να αντιγράψουν σε ένα μόνο κομμάτι!