Doom κυκλοφορίες

Όμορφο, πολύ όμορφο. Φάση Tyr από Sabbath μου φερε με την μία. Και φωνάρα, φοβερές κιθάρες:

7 Likes

πάρα πολύ ωραίο , από τα πιο ενδιαφέροντα που έχω ακούσει φέτος στο είδος

Η φωνή μου φέρνει λίγο σε Geddy Lee ε :smile:

1 Like

Γενικα μου ακουστηκε πολυ καλος ο δισκος με μια πρωτη ακροαση

1 Like

Τόσο obscurity καταντάει επικό: Ωραιοι οι Spirit Cabinet!

3 Likes

Σε έχω προλάβει στις καινούριες κυκλοφορίες. Δεν ήξερα αν έπρεπε να το βάλω στα ντουμ γιατί το περιορίζω. Τεράστια δισκαρα πάλι. Έχεις ακούσει και το προηγούμενο Ε?
Υ.Γ. καλά ρε η van τι κάνει με τα ταχυδρομικα? Σε τρεις μέρες από την παρ αγγελία ήταν στο πικάπ μου :heart_eyes::heart_eyes:

1 Like

Έχει χαθεί η μπάλα στις νέες κυκλοφορίες!
Ναι ρε, ωραία μπάντα, τόσο μα τόσο true.
Η Van έχει βγάλει και πολλά άλμπουμ για digital download για 1 ευρώ, νομίζω κι αυτό τόσο το έχει. Respect σε αυτό το label.

1 Like

περσινό

είναι και δίσκος του μήνα στο χαμέρ. φοβερό κομμάτι πάντως

2 Likes

Ταύτιση απόψεων. Και σε μας είναι. Μωρέ μπράβο. Όλος ο δίσκος είναι έτσι (σχεδόν). Τους κόβω να γίνονται οι Green Lung του 2020.

Το δεύτερο 10αρι του δίσκου:

8 Likes

Συμφωνώ κι εγώ με την σειρά μου με τα θετικά για τους King Witch

Παρά πολύ ωραίος δίσκος, φοβερή κιθαριστική δουλειά, όμορφη φωνή πολύ ενδιαφέρουσα η μουσική τους

Από τα πιο ενδιαφέροντα του είδους

6 Likes

Δεν έχει την αμεσότητα του Green Lung, είναι και λίγο πιο δύσκολο στη χώνεψη, όμως παραμένει ένας πραγματικά σπουδαίος δίσκος το KingWitch.

Sabbath-ικά riffs με παραγωγή που τα κάνει να σκάνε σαν ογκόλιθοι και σίγουρα ξεχωριστή η φωνή της κυρίας.Τίμια σολίδια, μετριούμπα artwork.

3 Likes

From the republic of Ireland δύο έπη και ένα αδιάφορο κομμάτι. Βέβαια με τόσο καλά τα 2 πρώτα κομμάτια και ειδικά το midnight όπως και να ήταν το τρίτο δε θα με ένοιαζε

2 Likes

Μεγάλες μπαλαδόφατσες οι Αυστραλοί:

3 Likes

1 Like

Πόσους απογόνους των Sabbath να χωρέσει ο ντουνιάς:

2 Likes

Αυτοί εδώ είναι οι Γερμανοί, ε; Ωραίοι!

2 Likes

Το εναρκτήριο είναι για πολλές αγωγές πνευματικής ιδιοκτησίας μουστακιού.

3 Likes

Είναι εντυπωσιακό πόσα τραγούδια μπορούν να αντιγράψουν σε ένα μόνο κομμάτι!

3 Likes
4 Likes