doom ή epic, doom ή epic… ooommmmmm…
Στην σκια των The Sword/Red Fang
Πολυ σαν παλιοι Sword. Μ αρεσανε οι παλιοι sword
Καλόοο.
Για ριξτε μια αυτιά σε αυτα τα παλικαρια απο την Χιλή:
Το άλμπουμ τους βγαίνει 28 Αυγούστου, παίζει να ειναι το πιο γαματο doom track που εχω ακουσει φετος.
Για μενα μονο με αυτα τα 2 τραγοιυδια ειναι δισκος της χρονιας
εσκασε κ η κριτικη του ροκινγκ και ειμαι σε αναμμενα καρβουνα
Τα έγραψα όπως τα άκουσα ακριβώς. Να βγαίνει από τα ηχεία ένα ογκώδες πράγμα και να σπέρνει όλεθρο. Με μελωδία μαζί.
Εσυ εισαι βρε? χαχα δεν ειχα ιδεα! clueless!
Ε ναι το ομολογώ
Αυτο λοιπον το Candlethrower που λες το σκεφτομαι και το συζηταω χρονια με φιλους. Βασικα κακως το λενε candle, γτ ουσιαστικα ειναι solitude aeturnus, απλα δεν κανει καλο λογοπαιγνιο. Υπαρχει πολυ middle ground στην ριφφολογια και στον ηχο αυτων των δυο μπαντων και παντα γνωριζα κοσμο που ηταν και οι 2 μπαντες απο τις πιο αγαπημενες του. Tοπ 5 ξερω γω. Μαλιστα το συζητησα και λιγο μαζι με τους Stygian Crown στο fb και το επεκτειναν και με μουσικους ορους
Αν αυτο πχ αργο δεν ειναι απο το Beyond The Crimson Horizon τοτε ποιο ειναι?
Ισχύει και ο τύπος το λέει ξεκάθαρα σε μια συνέντευξη στο fb, όπου αναφέρει και τους Solitude. Το πάει σε θέματα τονικότητας στις κιθάρες. Κι εμένα που το death metal δεν το άκουγα ποτέ ιδιαίτερα, οι Thrower μου ταίριαξαν μια χαρά.
Μια απο τα ιδια κ εγω
Δεν είναι τυχαίο που αυτή η μπάντα,αν και θεωρείται ντεθ μεταλ, το ξεπέρασε και τράβηξε ακροατές άλλων μέταλ ιδιωμάτων
Χαχαχα θα έρθει η ώρα του φίλε
Πολύ καλό μου βγάζει μια 90’s ατμόσφαιρα. Θα τσεκάρω και τα υπόλοιπα τους
Φινλανδία, doom και όχι μόνο
Δυνατό, σχετικά ακατέργαστο doom από Λευκορωσία. Πρωτόγονη ατμόσφαιρα, παγανίλα, έχει και μια νότα Bathory. Αξίζει:
Τέτοια καθαρά φωνητικά στο ντουμ,που ξεφεύγουν από τους κλασικούς, είναι γαμάτα. Και οι αλλαγές στο τραγούδι φοβερές. Πότε βγαίνει είπαμε;