Doom κυκλοφορίες

doom ή epic, doom ή epic… ooommmmmm…
Στην σκια των The Sword/Red Fang

3 Likes

Πολυ σαν παλιοι Sword. Μ αρεσανε οι παλιοι sword

2 Likes

2 Likes

Καλόοο.

1 Like

Για ριξτε μια αυτιά σε αυτα τα παλικαρια απο την Χιλή:

Το άλμπουμ τους βγαίνει 28 Αυγούστου, παίζει να ειναι το πιο γαματο doom track που εχω ακουσει φετος.

5 Likes

Sabbath εποχής tony martin. Γαμώ !

3 Likes

Για μενα μονο με αυτα τα 2 τραγοιυδια ειναι δισκος της χρονιας :rofl:
εσκασε κ η κριτικη του ροκινγκ και ειμαι σε αναμμενα καρβουνα

3 Likes

Τα έγραψα όπως τα άκουσα ακριβώς. Να βγαίνει από τα ηχεία ένα ογκώδες πράγμα και να σπέρνει όλεθρο. Με μελωδία μαζί.

3 Likes

Εσυ εισαι βρε? χαχα δεν ειχα ιδεα! clueless!

3 Likes

Ε ναι το ομολογώ :laughing:

2 Likes

Αυτο λοιπον το Candlethrower που λες το σκεφτομαι και το συζηταω χρονια με φιλους. Βασικα κακως το λενε candle, γτ ουσιαστικα ειναι solitude aeturnus, απλα δεν κανει καλο λογοπαιγνιο. Υπαρχει πολυ middle ground στην ριφφολογια και στον ηχο αυτων των δυο μπαντων και παντα γνωριζα κοσμο που ηταν και οι 2 μπαντες απο τις πιο αγαπημενες του. Tοπ 5 ξερω γω. Μαλιστα το συζητησα και λιγο μαζι με τους Stygian Crown στο fb και το επεκτειναν και με μουσικους ορους

Αν αυτο πχ αργο δεν ειναι απο το Beyond The Crimson Horizon τοτε ποιο ειναι?

2 Likes

Ισχύει και ο τύπος το λέει ξεκάθαρα σε μια συνέντευξη στο fb, όπου αναφέρει και τους Solitude. Το πάει σε θέματα τονικότητας στις κιθάρες. Κι εμένα που το death metal δεν το άκουγα ποτέ ιδιαίτερα, οι Thrower μου ταίριαξαν μια χαρά.

3 Likes

Μια απο τα ιδια κ εγω :smiley:

2 Likes

Δεν είναι τυχαίο που αυτή η μπάντα,αν και θεωρείται ντεθ μεταλ, το ξεπέρασε και τράβηξε ακροατές άλλων μέταλ ιδιωμάτων

2 Likes

@Achamian να ξέρεις, περιμένω εναγωνίως την γνώμη σου για το Poema Arcanus παραπάνω!

1 Like

Χαχαχα θα έρθει η ώρα του φίλε

2 Likes

Πολύ καλό μου βγάζει μια 90’s ατμόσφαιρα. Θα τσεκάρω και τα υπόλοιπα τους

2 Likes

Φινλανδία, doom και όχι μόνο

2 Likes

Δυνατό, σχετικά ακατέργαστο doom από Λευκορωσία. Πρωτόγονη ατμόσφαιρα, παγανίλα, έχει και μια νότα Bathory. Αξίζει:

7 Likes

Τέτοια καθαρά φωνητικά στο ντουμ,που ξεφεύγουν από τους κλασικούς, είναι γαμάτα. Και οι αλλαγές στο τραγούδι φοβερές. Πότε βγαίνει είπαμε;

2 Likes