Draconian-live in athens!?

Αυτό!!!Δεν υπάρχει δεύτερον!!! :smiley:
Τώρα το είδα!!!Από τα πολύ ωραία νέα!!!
Καλά να είμαστε μέχρι τότε και θα είμαστε εκεί!!!

Ειναι φυσικο αν ο κοσμος δεν στηριζει τετοιες συναυλιες,να μειωνονται…πρωτον ο καθε διοργανωτης χανει λεφτα συνεχεια και δευτερον και ισως πιο σημαντικο,ειναι πολυ δυσαρεστο τετοιες μπαντες να παιζουν μπροστα σε 100 ατομα…

Ειναι σιγουρο οτι θα ερθουνε η απλα ακουγεται?

99% ειναι σιγουρο!!!αφηνω ενα τισ εκατο για παν ενδεχομενο.Η ημερομηνια ειναι για 9 ιανουαριου:)

[SIZE=“6”]ΣΑΒΒΑΤΟ[/SIZE] 9 Ιανουαριου!:smiley:

και ελπιζω να γινει στο gagarin…

:-kGAGARIN??μιλαμε για τοσο κοσμο δηλαδη??για φαντασου το γκαγκαριν με 150-200 ατομα…:frowning:

Αντε ρε παιδια να ανακοινωθει κατι επισημα!!!

E σιγα, πρωτη φορα θα ειναι…:lol::frowning:

Άμα επιβεβαιωθεί έχω πάρει πρώτος εισητήριο.

Ομορφιες! The Cry Of Silence λεμεεεεε! :smiley:

The Cry of Silenthhhhhhh, μαλλον, επειδη αν ακουσεις προσεκτικα το τελος θα καταλαβεις πως ο αμοιρος ειναι ψευδοθ!:lol:

Δινει μια εξτρα ατμοσφαιρκοτητα στο κομματι ομως, δεν μπορεις να πεις :stuck_out_tongue:

[B]Hello there!

I can gladly inform you that the rumour is TRUE :slight_smile:
We haven’t made it official yet though, since we’re waiting for the
final confirmation från the booking agent.

Expect us in Athens the 7th of Jan. 2010

/Yours,
Anders
[/B]

Η απάντηση του Anders στο μνμ που του έστειλα μέσω myspace :smiley: :smiley:
Για τους άπιστους ανεβάζω αποδεικτικά στοιχεία! :stuck_out_tongue:

Ετσι!Το ειχαν πει και σε ενα φιλο μου που τους ειδε στηνΙσπανια πριν λιγο καιρο :wink:

μακαρι!! :slight_smile:

Τελικά μου ξανάστειλε ο Anders message myspace και μου είπε ότι μπέρδεψε τις ημερομηνίες και ότι η συναυλία είναι στις 9 Ιανουαρίου και όχι στις 7 όπως είχα πει σε ποστ μου πιο πάνω^^^!

9 ιανουαριου,σαββατο…στο αν κλαμπ,και το τικετ οπως παντα σε λογικοτατα πλαισια.

Ναι το άκουσα κ εγώ για ΑΝ…Κρίμα που δε θα ναι Gagarin.
Πατείς με-πατώ σε θα γίνεται :stuck_out_tongue:

Τέλεια!
Και το AN είναι καλή επιλογή γιατί άμα γινόταν στο gagarin ο κόσμος θα φαινόταν πολύ λίγος:p