Draconian-live in athens!?

^Τσσσ Σπύρο και συ εδώ? :stuck_out_tongue:
Δεν ξέρω, πολύ ασφηκτικά είναι μέσα στο ΑΝ.

Μακαρι να μαζευοντουσν πανω απο 100-150 αλλα χλωμο, οποτε μια χαρα ειναι και το Αν :wink:

ενδιαφερον λαιβ… δεν λεω… τιμη να δουμε… και κανα σαπορτ…

draconian ,100-150 ατομα…αν σκεφτει καποιος οτι σατουτνους ειχαν 200 και ατομα,θα ειναι τραγικο να χουν τοσο λιγο κοσμο…και με εισητιριο πολυ λογικο…ας αναλογιστουν καποιοι και το κοστος τις καθε συναυλιας παιδια.

Ti lete re pedia? Oxi k sto An, mia bada me tosh leptomeria ston hxo, pliktra, k ena swro panemorfes mellodies, na xanode ston skato-hxo tou an club? Tha trelathw! Fisika k tha tous dw(h agapimenh m bada fisika:P), otan me to kalo erthoun, alla stenaxwrieme sthn idea pws olh ayth h mellodia tha kalyptete apo tous hxous tou basou k twn drums. Tha m peis pou na to xeran, prwth fora sthn ellada. Anyway…GAMW TO AN!

Xathike o kosmos na tous valoun sto fuzz? >.< :stuck_out_tongue: :?

kolokoura τα greeklish απαγορεύονται, γράφε με ελληνικούς χαρακτήρες παρακαλώ.

αν ο κοσμος υποστηριζε τετοιες συναυλιες.λογικα να παιζανε γκαγκαριν .φαντασου ομως εικονα γκαγκαριν με 200 ατομα απο κατω,αυτο ειναι πιο απογοητευτικο και απο τον ηχο…

οι trail of tears δηλαδη θα μαζεψουν παραπανω κοσμο που θα παιξουν στο gagarin???

με τα δεδομενα της ελλαδος,δεν μπορεισ ποτε να σαι σιγουρος.απο κει και περα ειναι και θεμα του εκαστοτε διοργανωτη…φανταζομαι οτι θα γνωριζεις ποσα χρειαζονται για να κλεισεις το γκαγκαριν,σωστα??

δεν ειμαι διοργανωτης αρα δεν γνωριζω ποσα χρειαζονται για να κλεισεις τον καθε χωρο…:slight_smile:

Κι εγω δεν ειμαι διοργανωτης αλλα απ’οσο ξερω θελει κατι χιλιαρικακια η’ γενικα ειναι απο τους πιο αρκιβους χωρους για λαιβ.Οσο για τους Trail of Tears κι εγω πραγματικα δεν ξερω αλλα μην ξεχναμε οτι ακολοθουνται κι απο τους Gothminister,οι οποιοι εκτος απο μεταλλαδες μπορουν να προσελκυσουν και γκοθαδες :stuck_out_tongue:

φιλε μοθ,ειναι σχεδον 2 χιλιαρικακια…μονο ι επινικιασι…συν αεροπορικα,συν αμοιβες,ξενοδοχεια και και…βαλτα κατω λοιπον και θα καταλαβεις γιατι αν κλαμπ.:wink:

ωωωωωωωωωωωω
αυτά είναι
αυτά είναι ρε
αυτά είναι ρε πουστη
αυτά ειναι ρε πούστη μου !

είμαι ήδη εκει!μια μερα πριν τα γενεθλια μου :lol:

Αυτά είναι :D!!!

Θα δουλέυω σάββατο βράδυ, αλλά, θα την κάνω κοπάνα, δεν το χάνω αυτο το Live !

ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ…ΟΙ DRACONIAN ΣΤΙΣ 9 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝ CLUB!!!
ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΣΑΠΟΡΤΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗ(ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ).
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ¨…METAL DEFIANCE PRODUCTIONS

καλυτερα τοτε!! αντε γιατι πολλες συναυλιες μαζευτηκαν αυτο τον καιρο…
ενιγουέι… εκει θα μαστε λεμεεεεεεε

Ανακοινωθηκαν τα 2 απο τα 3 supports!Oi εκπληκτικοι DAYLIGHT MISERY στην παρθενιθκη τους εμφανιση ανοιγουν την συναυλια,σειρα εχουν οι SHATTERΕD HOPE,κλασικη αξια στο doom death και απομενει αλλη μια μπαντα…Καλες επιλογες πιστευω!!

Μια χαρα ειναι…Shattered Hope εχω ξαναδει 2 φορες και αξιζουν :slight_smile:

Ριχτε και Universe217 να τα σπασουμε :smiley: