Το αγαπημενο μου
Τι το 'βαλε ο άλλος ο έρμος το σπόιλερ…
ΚΕΡΔΙΣΤΕ 3 ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ DRACONIAN
Μπητε στο σχετικο blog απο τη σελιδα του διοργανωτη www.myspace.com/metal_defiance_zine και δηλωστε συμμετοχη για την κληρωση που θα πραγματοποιηθει στις 2 Ιανουαριου!!
Και δυστυχώς έσκασε αναποδία για το επόμενο Σάββατο και δε θα μπορέσω να έρθω…
Καλά να περάσετε όσοι πάτε!!!
Έχει κανείς πιο πρόσφατο setlist??? αυτό που βρήκα νομίζω ότι το έχει ποστάρει και άλλος (βαριέμαι να κοιτάξω πιο πίσω) και είναι και σχεδόν ένα χρόνο πριν.
Draconian Concert at Barbi, Tel Aviv, Israel Setlist on February 27, 2009
When I Wake
Bloodflower
Morphine Cloud
A Scenery of Loss
Seasons Apart
She Dies
The Cry of Silence
The Empty Stare
Heaven Laid Tears
Serenade of Sorrow
The Abhorrent Rays
Earthbound
September Ashes
Encore:
Death, Come Near Me
Source: setlist.fm
πάνω κάτω αυτά παίζουνε αλλά όταν τους είχα δεί live πριν 2 χρόνια είχανε και ταThe Εverlasting Scar
The Dying
αυριο ωρε!! up!:drunk:
τα support τι λενε?
Φιλικη συμβουλη προς ολους: Για να μην το μετανοιωσετε μετα, ΜΗ χασετε τα ελληνικα γκρουπ! Αξιζουν!
Γαμα τα ρε, και σε μας χωσανε δουλεια και Σαββατο και Κυριακη και μαλιστα αυριο οπως ολα δειχνουν θα δουλευουμε μεχρι αργα…:? Αν τυχον δεν προλαβω το live θα ξενερωσω απιστευτα.
If only I could make it.[-o< Καλα, αν τυχον προλαβω+support θα ειμαι ευτυχισμενος.
Το λαιβ ηταν μια χαρα…και η προσελευση του κοσμου πολυ καλη.Το μονο μου παραπονο ηταν γιατι επαιξαν οι Elysion :p:roll:
+1000000000
Είμαι στην διαδικασία που μαζεύω τα κομμάτια μου…Μάλλον όσο γερνάω βλέπω πιο γαμάτα live…Για πρώτη φορά έκατσα στα “επίσημα”,ξέρετε εκεί στα αριστερά πλάγια και παρατήρησα τα εξής: ήχος πολύ καλός σε όλα τα συγκροτήματα και εξαερισμός μια χαρά.Παράξενα πράγματα για όσους ξέρουν το μαγαζί. Όλες οι φυλές της Αθήνας μαζεμένες στο μαγαζί: μεταλλάδες, γκοθάδες, ροκάδες,μανάδες κ πατεράδες και λοιποί περιέργοι κάνανε καλή παρέα.
Μια χαρά όλα τα σαπόρτ,οι Daylight Misery αρκετά καλοί και με διασκευή σε R.CH. να παίρνουν κεφάλια,οι Shattered Hope με το 101% doom μας μάγεψαν-αλλά και κοίμισαν μερικούς γύρω-και συμπαθητικές συνθέσεις…μάλλον κάτι καλό έρχεται από αυτούς σύντομα. ΟΜΩΣ να μου επιτρέψετε ότι στην εμφάνιση των Elysion το μισό ΑΝ ήταν με το στόμα ανοικτό με αυτό που άκουγε…και έβλεπε.Η τραγουδίστρια ήταν μακράν ότι καλύτερο άκουσε ο γράφων σε ελληνικό έδαφος.Να μη μιλήσω για την εξωτερική της εμφάνιση,τα σάλια όλων γύρω μου-μαζί με τα δικά μου-είχανε κάνει λίμνη.Οκ μπορεί να μη κολλάγανε και τόσο με τις υπόλοιπες μπάντες αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν αξίζουν. Αλήθεια ο ντράμερ τους είναι ο fake7; Αυτή ήταν η πρώτη μου επαφή με τα σαπόρτ…
Και στο καπάκι σκάει ο όλεθρος.
Ήχος πολύ καλός,παικταράδες όλοι τους με τον Johan να βαράει αλύπητα τις μινόρε νότες,με τον ντράμερ να δίνει ρεσιτάλ σε τύμπανα αλλα και programming χεχε αλλά εκεί που χάζεψα είναι με τους τραγουδιστές.Ο Jacobsson εξαιρετικός-και χωρίς εφφέ στη φωνή παρακαλώ-και η ξανθομάλλα ξανά Lisa αλάνθαστη. Το κοινό εξαιρετικό, τρελός πάθος στις πρώτες σειρές σε ένα γεμάτο-σχεδόν τίγκα- AnClub.Το σελίστ σχεδόν ίδιο με αυτά που έχουν δημοσιευθεί εδώ κατα καιρούς. Πολλά τα Highligt αλλά αν ήταν να διαλέξω ένα θα έλεγα το Death come near me… 2 παρά η ώρα λήξη της μαραθώνιας συναλίας. Να ξανάρθουν και μάλιστα γρήγορα! 9,5/10
Ωραία τα λέει ο απο πάνω. Μπράβο ! Και εγω εκεί καθόμουν.
Ωραίο live χτες από τους Draconian!!! Με εξαίρεση το τεχνικό πρόβλημα που υπήρξε όταν έπαιζαν (το αγαπημένο μου) The Cry of Silence, όλα ήταν καλά. Όπως είχε ήδη αναφερθεί, πλήκτρα δεν υπήρχαν, ήταν προηχογραφημένα. Δεν θα ήταν άσχημο πάντως να είχαν και πλήκτρα (Ένας ακόμα ξανθομάλλης Σουηδός δεν θα μας χάλαγε :p). Από θέμα κόσμου ήταν καλά, να πω την αλήθεια πίστευα ότι θα είχε λιγότερο. Οι πιο πολλοί είχαμε μαζευτεί από νωρίς έξω από το An, δεδομένου ότι δεν υπήρχε προπώληση. Καλό πάντως είναι να υπάρχει προπώληση γιατί αργούσε πολύ ο κόσμος να μπει στο χώρο. Ακριβές setlist δεν θυμάμαι. Όποιος το θυμάται ας το ποστάρει
Να πω και γω με τη σειρά μου πως η συναυλία ήταν καταπληκτική! Για μένα οι Draconian ήταν απωθημένο! Πολύ καλά και τα support. Ήχος αρκετά καλός, αν εξαιρέσουμε το πρόβλημα στο cry of silence.
Από αναμνηστικά πήραμε αυτόγραφο απo drummer, φωτό με drummer και άντε να μας ξανάρθουν 8)
+πήραμε αγκαλιά τον drummer για να βγάλουμε την φωτο
πάντως παρόλο που υπήρξε το τεχνικό πρόβλημα, δεν έκανε κοιλια το live. Συν ότι ο τραγουδιστής για να τα μπαλώσει είπε ότι θα πήγαιναν μετά για μπύρες στο ROI MAT.
first blood για την νεα χρονια!! και ηταν και headshot!!
για τους elysion θα διαφωνησω… αν και σε σχεση με οτι υπαρχει στην χωρα μας, μαλλον πρεπει να ειναι πιο πανω, αλλα γενικα παιζουν κατι που εχει παιχτει και ξαναπαιχτει χωρις αλλαγες. δεν προσθετουν κατι το διαφορετικο. αν και νομιζω πως προσεξατε ολοι τα πολλα sample voices της τυπισας… δεν αμφισβητω την φωνη της, απλα κατι λεω αυτο…
οπως και να χει το ζουμι της βραδιας ηταν οι draconian, οπου απλα τα εσπασαν… earthbound γαμω την κοινωνια μου μεσα!! και she dies… και… 8O8O8O
Ομορφο live! Aξιζε το τρεξιμο και απαλυνε καπως την κουραση απο τις 10ωρες δουλείας που ειχαν προηγηθει. Κοσμος αρκετα περισσοτερος απ’οτι περιμενα, παλι καλα.
Με σειρα προτεραιοτητας, respect εις:
-
Τον Δανιηλ για το μπλουζακι Primordial!!!
Μονο και μονο γι’αυτο, αξιζε τα λεφτα του το live!
-
To παλικαρακι στο καγκελο μπροστα με το t-shirt Eluveitie!:respect: Συντροφε, εισαι καποιος απο δω?
-
Μια δεσποσυνη που ηξερε ΟΛΟΥΣ τους στιχους!!8O
Απο τα support, τους πρωτους δεν τους προλαβα, αλλα οι Shattered Hope μ’αρεσαν και μενα περισσοτερο απο τους Elysion. Βασικα αυτο που δεν πολυκαταλαβα στους τελευταιους (αν και ειχα κατσει ν’ακουσω απο πριν τον δισκο τους για να ειμαι “προετοιμασμενος”) ειναι το στυλακι “τραγουδαω γονατιστος” σε μια σκηνη που ο κοσμος ειναι ετσι κ αλλιως δυσκολο να σε δει.
:lol::lol: την περισσότερη ώρα μόνο το χέρι της βλέπαμε
Με κουράσανε αρκετά τα σαπόρτ…αν και μου άρεσαν όλα…εκτός των τελευταίων (οκ…καλοί αλλά δεν ενθουσιάστηκα)…
Κράτησαν πολύ όμως…μέχρι που στο τέλος των draconian κάθισα πια στα σκαλοπατάκια γιατί δεν την πάλευα!!..
Η ξανθομαλλού στους draconian ήταν απίστευτη!!!..Πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ καλή!!!