Θα ζήσουμε να δούμε Animals As Leaders στην ελλάδα :’)
Α, αυτό είναι καλή φάση, το σωστό να λέγεται!
Τελικα αξιζει το fan zone αφου θα γινει εκει; εχω αρκετο καιρο να παω κ αφου εχει κ δυο σαπορτ θα πρεπει να παω σχετικα νωρις για να βλεπω καλα.
επικροτώ την κίνηση να φέρουν τους Animals As Leaders, αν και δεν είναι του γούστου μου
Τι είναι αυτά τα ενωτικά; Μπες στο thread των Metallica και πάρε λίγο κλίμα σε παρακαλώ!
Από τις μπάντες που δεν περίμενα να δω οι Animals as leaders.
Ωραια κίνηση και ωραιο πακετάκι πλέον
Όχι ότι οι θίατερ δεν ήταν ελκυστικοί από μόνοι τους, αλλά με τους άνιμαλς το πακέτο γίνεται υπέροχο.
τιν’ τουτα που μας κανετε; η αλλαγη χωρου απο αλσος σε μπουζουξιδικο ηταν αποτρεπτικη (κλεισουρα, καπνουρα, ηχος αμφιβολου ποιοτητος, headbanging σε τραπεζια κλπ - ο,τι διαβαζω παραπανω λεω) αλλα…animals as leaders; A N I M A L S A S L E A D E R S;; A N I M A L S A S L E A D E R S;;;;;;;
A N I M A L S A S L E A D E R S;;;;;;;;;;
αν έρθει ο πετρουτσι με πάνω από 50000 ευρώ εξοπλισμό και δεν έχει καλό ήχο , δε θα φταίει το μπουζουκομάγαζο
Ελκυστικοι φυσικά ειδικά αφού είχαν να έρθουν κοντά δεκαετία.
Προστέθηκε και ενα νέο συγκρότημα όμως στα πάνω του που δεν περιμέναμε και έγινε ταμάμ
Τουλάχιστον είναι συγκροτήματα που ταιριάζουν με τον ήχο των DT. Ειδικά οι animals as leader εξαιρετική μπάντα.
Τον Richardson δεν τον ήξερα αλλά από αυτά που βλέπω στο youtube είναι πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωσηξ.
Αν δεν ήταν σε καθημερινή, θα πήγαινα σίγουρα.
Πολύ κακή η συγκυρία η συναυλία μεσοβδόμαδα, πρέπει αναγκαστικά να πάρεις 2 μέρες άδεια για να πας αν είσαι μακριά από Αθήνα.
Πάντως να πω την αμαρτία μου πιστεύω κ φοβάμαι ότι το σετ των theater θα ναι λίγο πιο σύντομο από της αμερικανικής περιοδείας. Για να δούμε.
Με support λογικά θα είναι δίωρο.
Εγώ για να πω τη δική μου αμαρτία, αν και ήταν πολύ καλοί όταν τους είδα πριν 2 μήνες, δεν τρελάθηκα με τις επιλογές για το πρώτο μισό του set. Δεν ξέρω αν θα παίξουν το Scenes σ’ αυτό το σκέλος αλλά νομίζω τα υπόλοιπα θα είναι τα ίδια πάνω-κάτω.
Ως support οι AAL λογικά θα παίξουν πιο “εύκολα” κομμάτια (ο πατέρας μου που θα πάει, σίγουρα θα βαρεθεί πάντως ). Τη μια φορά που τους είχα δει σε φεστιβάλ ήταν πολύ καλοί.
μη μας ξενερωνεις ρε συ, ασε να ονειρευτουμε ενα CAFO, ενα tempting time…
“Εύκολα” με την έννοια να έχουν hooks ώστε να έχει από κάτι να πιαστεί ο κόσμος που δεν τους ξέρει. CAFO, Physical Education, Woven Web κτλ. είναι τέτοια.
Α, τωρα καταλαβα. Παντως απο το σετλιστ που κοιταζω τα περισσοτερα ειναι “ευκολα” ή τουλαχιστον μου φαινονται εμενα τετοια. Ευκαιρια να τα ακουσετε οσοι λετε δεν ειναι του γουστου σας οι ανιμαλς και να ειστε προετοιμασμενοι
Sold out τα general admission εισιτήρια. Οποιος θέλει να πάει μένουν μόνο vip και fanzone.
βλέπω το map της αίθουσας και ψάχνω να καταλάβω ποιά ειναι η καλύτερη θέση για το live χωρις να είσαι σαν σαρδέλα. το οικονομικό δεν μαπασχολεί. αξίζει λέτε να τα δώσω για τραπεζοκάθισμα η θα την πατήσω και θα έχω κοσμο πάνω μ?
Ελα ρε γμτ, κρίμα που δεν θα πάω