Dream Theater - A Dramatic Turn of Events

Με ψηνει η φαση προς το παρον… επισης ακουω ολο και περισσοτερο το On The Backs Of Angels, για το οποιο το μονο μου παραπονο ειναι οτι μονο του σαν κομματι δε νομιζω να στεκοταν στην αντοχη του χρονου καθως του λειπει κατι ιδιαιτερο… αλλα μπορει σαν album opener να θελεις να βαζεις το δισκο απο την αρχη ως το τελος να τον λιωνεις. Θα δουμε.

Καλημέρα και καλό μήνα! Δευτέρα έφτασε, είμαστε stand-by! 8)

Ι’ll be waiting :smiley:

We’re locked and loaded:!:

Για on the backs: καλύτερα τα επιμέρους στοιχεία από το σύνολο. Σαν τραγουδοποιία όχι τόσο καλό όσο σαν μουσικότητα. Γενικά όχι το τούμπανο κομμάτι αλλά είναι πολύ καλό και με κάνει αισιόδοξο για το άλμπουμ!

Xρηστακη με αυτα που εγγραψες μας κα…σες, οποτε οτι και να συμβει αυριο στα πευκα του terra vibe δεν ευθυνετε κανεις απο εδω μεσα!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

σύμφωνα με αυτά που διάβασα, μάλλον πρέπει να χαιρόμαστε…

βλέπω την κριτική για τα “Bridges In The Sky” , “Outcry” και “Breaking All Illusions”, και μου τρέχουν τα σάλια. :stuck_out_tongue: άντε να περάσει ο καιρός.

Nice one, Outshined! Μας μπρίζωσες πολύ παραπάνω με την κριτική του δίσκου!!!

Περισσότερα θα μπορούμε να πούμε όταν ρίξουμε κι εμείς την αυτιά μας! :wink:

http://www.rocking.gr/reviews/album/Dream_Theater_-_A_Dramatic_Turn_Of_Events/3662/ :thumbup::thumbup::thumbup:

Ενδιαφέρουσα η κριτική, φαίνεται ότι δεν έχουμε να κάνουμε με έναν εύκολο δίσκο και επίσης φαίνεται να είναι καλοδουλεμένος. Για μένα τα βασικά είναι : Βελτιωμένοι στίχοι, περισσότερος JM, περισσότερος JR και έλλειψη φωνητικών portnoy.
H αναμονή γίνεται όλο και δυσκολότερη…

Θέλω να ακούσω και το κομάτι πού’χει 'ηδη βγει live, αλλά όντως μετά την κριτική, η αναμονή για την ακρόαση του δίσκου, μεγάλωσε:):!:

thank you guys.

Όποιος με πετύχει αύριο, ανάλογα με το ποσοστό της μπύρας που θα έχω καταναλώσει θα πάρει και επιπρόσθετες πληροφορίες, χεχε…

Just kiddin’…

Το άλμπουμ είναι πραγματικά καλό και όσοι έχουμε μιλήσει ή έχετε διαβάσει τα άρθρα που έχουν δημοσιευτεί κατά καιρούς γνωρίζετε τόσο την αγάπη μου προς την μπάντα, όσο και τους ενδοιασμούς που είχα για το άλμπουμ.

Outshined, μια παρατήρηση αν μου επιτρέπεις:

Ο δίσκος κερδίζει την ουσία και τις εντυπώσεις, όχι ως απόρροια επιτηδευμένης επίδειξης ή εντυπωσιασμού, [B]παρά[/B] ως φυσικό επακόλουθο της ποιότητας και της δουλειάς των μουσικών που απαρτίζουν το συγκρότημα.

Αν έχω καταλάβει τι θέλεις να πεις σ’ εκείνο το σημείο, το [B]παρά[/B] είναι μάλλον παραπλανητικό και δηλώνει το αντίθετο από αυτό που θέλεις να πεις:!:
(το [B]αλλά[/B] μάλλον θα κολλούσε περισσότερο)

Κατά τα άλλα, και όπως είπα παραπάνω, θα τα πούμε αναλυτικότερα μόλις διαρρεύσει ή κυκλοφορήσει ο δίσκος.

Υ.Γ. Δυστυχώς αύριο τελικά δεν θα είμαι παρών, οπότε ένας πρήχτης λιγότερο! :lol:

φιλαρακι αυτο που σε τιμα ειναι οτι ενω εισαι fanboy εισαι αντικειμενικος. και το review ειναι εξαιρετικο και ισορροποιμενο! και καυλ…ο!! :stuck_out_tongue: οπως πρεπει. σαφως και θα σου πουμε εαν ειχε δικιο ή αδικο σε εναμισι μηνα.

Τα λεμε αυριο…
:band:

Προσπάθησα να σχολιάσω προχθές αλλά η σύνδεσή μου με πουλούσε.

Outshined αγόρι μου σ’αγαπάμε! Έχω λυσσάξει να το ακούσω!

Πιο πολύ εστιάζω στην ποιότητα των πιο εμπορικών κομματιών γιατί στα prog ξέρουμε τι να περιμένουμε8)(αλήθεια πότε θα κάνουνε έναν δίσκο μόνο prog:p, κάνατε το μονόπλευρο το Train of Thought, δοκιμάστε και κάτι τέτοιο:D).

Αν το Βring me Up, Break me Down φέρνει σε These Walls τότε είμαστε jet!

λοιπον, επειδή είστε dt λατρείες γαμώτο, υπάρχει κάποιος που έχει ακούσει το άλμπουμ και επιβεβαιώνει τα όσα λεω…

[SPOILER]ένας James Labrie :p[/SPOILER]

Το spoiler ειναι ολα τα λευτα :lol::lol::lol:

Σε όσους έκαναν ήδη pre-order το δίσκο μόλις ήρθε ένα mail με κωδικό για να κατεβάσουμε το “On The Back Of Angels”.
Ακούγεται ήδη καλύτερα από το youtube 8)

και εχει και το εξωφυλλο τους single και 256 bit rate!! επιτελους…

Μόλις πήγα να κάνω pre-order και εγώ.
Μα καλά 30e (CD/DVD,μεταφορικά,φόρος) ;;;;

30e??? γτ δε το παίρνεις απο play.com με 9.99 το απλό και 11.49 με το DVD?

Να κανω κ μια ερώτηση. Τα τελευταία 4-5 χρόνια ότι pre-order είχα κάνει το έκανα από play και λεω τωρα λόγω κρίσης να ενισχύσω τα τοπικά λαμόγια. Ξέρει κανείς από προηγούμενες κυκλοφορίες πόσο παίζει να πάει το απλό και το τούμπανο? Γτ αν ειναι να τα έχουν 20Ε και 100Ε αντίστοιχα δε παιζει να τα πάρω από εδώ.

Επίσης το superdeluxe τουμπανο version από που το προπαραγγείλατε? από το επίσημο site? γτ το play.com δε το χει. :-k
Και πόσο βγαίνει το σύνολο γτ βαριέμαι να κάνω register αν ειναι να μην το παρω απο κει xD