Dream Theater - A Dramatic Turn of Events

Θ’ ακούσουμε άραγε το Build Me Up, Break Me Down αύριο ή έναν αχταρμά στιγμών απ’ το album όπως με το BC&SL ;

Το Build Me Up,Break Me Down πιστευω κι εγω οτι θα ακουσουμε.Το πιο πιασαρικο ρεφραιν λεει η κριτικη,οποτε προς εκει παει η δουλεια.Ο αχταρμας ηταν μαλλον ιδεα του MP,εκανε το ιδιο και με τους Adrenaline Mob.

σήμερα σκεφτόμουν ότι το επόμενο λογικό βήμα θα ήταν να δοθεί το Build Me Up, Break Me Down στη δημοσιότητα.

το βέλτιστο θα ήταν να είχαν γυρίσει ένα video, αλλά χλωμό μου φαντάζει.

Έκαναν κάτι γυρίσματα σε μια συναυλία για επερχόμενο βίντεο, αλλά δεν ξέρω αν έχει σχέση…

Τότε μόνο το “On The Backs Of Angels” θα είχε νόημα να κάνουν, που παίζουν ζωντανά. Από την άλλη πότε θα πρόλαβαν να γίνουν οι απαραίτητες επεξεργασίες;

Για το δίσκο και όχι μόνο πάντως, όπως θα καταλάβατε, θα διαβάσετε εν καιρώ, μια (θεωρώ) πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη με τον Labrie.

Είσαι μεγάλο πειραχτήρι τελικά. Αυτό μόνο τπτ άλλο.

Teaser του Bridges In The Sky http://www.youtube.com/watch?v=wGrrapMGIx8

Μαλακια το τηζερ, δεν καταλαβαινεις τιποτα ουτε για το δισκο ουτε για το κομματι.
Κλασικο αποσπασμα Dream Theater που θα μπορουσε να ειναι σε οποιονδηποτε δισκο τους. Επισης, ακουγεται σαν Helloween απο το Dark Ride :stuck_out_tongue:

πολυ λιγοοοοοοοοο!!!:(:(:(:(:frowning:

Γιατί το λες αυτό;

Βρήκα εξαιρετικά ενδιαφέρον το να μιλήσω με τον James και πραγματικά το χάρηκα πάρα πολύ. Έλυσα κάποιες απορίες που είχα μέσα μου και πραγματικά ανέβηκε πολύ στα μάτια μου, σε διάφορα επίπεδα, ενώ νομίζω πως λέει και κάποια ωραία πράγματα, τα οποία θα μπορούμε να συζητήσουμε κι εδώ, όταν με το καλό δημοσιευθεί η συνέντευξη.

Όπως καταλαβαίνετε το sample δεν ενδείκνυται για συμπεράσματά.

Είναι ήδη ο πιο πολυσυζητημένος δίσκος φέτος πάντως κι έχουμε ακόμα…

Το λέω γιατί μια με αυτά που έλεγες πριν το review τώρα με την επερχόμενη συνέντευξη, είναι teasing για εμάς τους φανμπόηδες. Ξέρεις να κρατάς το ενδιαφέρον ενεργό λέγοντας λίγα ουσιώδη αλλά όχι αρκετά.
Πότε μπορούμε να περιμένουμε τη συνέντευξη?

Είμαι σίγουρος ότι η συνέντευξη θα είναι άκρως ενδιαφέρουσα, όπως οι περισσότερες που δίνει ο JLB, γιατί όμως πιστεύω ότι θα ακολουθήσει κάτι που έγινε και πριν λίγο καιρό με την αναδημοσίευση συνέντευξής του, οπότε και άρχισαν τα όργανα, τύπου “τι να μας πει και ο ατάλαντος” κλπ. Μακάρι να διαψευστώ ή εν πάσει περιπτώσει,ας είναι οι τοποθετήσεις πιο εμπεριστατωμένες από απλό κράξιμο.

Κατά τα αλλά αναμένουμε με ανυπομονησία το κείμενο της συνέντευξης αλλά και το νέο δείγμα από το δίσκο αυτή τη βδομάδα!!! :wink:

@ nikatapi: χαχαχ, μην το βλέπεις έτσι.

το site θα κάνει “διακοπές” για λίγες μέρες. Λογικά, προς το τέλος του μήνα. Πάντως, σίγουρα πριν την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ.

@ raziel: κοίτα, δεν μπορείς να βγάλεις εύκολα την άποψη που έχει κάποιος a priori στο κεφάλι του. Πάντως, περισσότερο προσπάθησα να επικεντρωθώ σε θέματα που έχουν να κάνουν με την πορεία, την ιστορία και τη μουσική της μπάντας, παρά σε κόντρες ή διαμάχες. Ελπίζω να τα κατάφερα, πάντως στην off the record συζήτηση που είχαμε με τον Labrie ο ίδιος το κατάλαβε και μου είπε και κάποια πράγματα που με χαροποίησαν ιδιαίτερα.

Εμείς θα τα μάθουμε αυτά τα off the record πράγματα; Ή το είπες για να μας μπριζώσεις κι άλλο; :lol: :stuck_out_tongue:

Όπως και να’ χει, ένας μήνας και κάτι ψιλά μείνανε, και τότε θα μιλήσει αυτός που πρέπει - η μουσική δηλαδή!!! :slight_smile:

Δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος δημοσιοποίησης, δεν είναι κάτι που έχει γενικότερο ενδιαφέρον γύρω από το συγκρότημα.

Οπως και να έχει, ανυπομονώ κι εγώ να έρθει το κουτί.

[B]ΕΔΩ[/B] ένα ακόμη review για το δίσκο.

Επίσης το Rock Hard πήρε συνέντευξη από τον JP:

http://www.rockhard.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=101:dream-theater&catid=61:2011-07-29-07-04-06&Itemid=208

Αρκετά ενδιαφέρουσα μπορώ να πω. Εν αναμονή της συνέντευξης του JLB τώρα!

(θα είχε ενδιαφέρον και μια συνέντευξη του JR - εντάξει δε θα πω του JMX, μη ζητάμε και πολλά ! nikatapi, αν βρεις κάτι σχετικό ενημέρωσε plz!!!)

θαμπς απ.

Eιναι εικονα stock,δες και εδω: http://www.istockphoto.com/search/text/unicycle/source/basic#1e61faf
Οι γραφιστες που ειχαν προσλαβει οι δυο μπαντες χρησιμοποιησαν την ιδια εικονα.

Κάτι τέτοιο είπε και ο Πετρούτσης στη συνέντευξη στο Rock Hard.